kalexar Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Poradte mi nekdo jak muzu otevrit .pdf na psp ?? zkousel jsem to pres IRshell 3.01 ale tam my to nzobrazi cely .pdf , jen dva centimetry z dokumentu. mam cf 3.40 OE-A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 stahni si aplikacku BOOKR umi to jak txt tak pdf...vyborna aplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 jenze neni kompatibilni s mym cf . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 jenze neni kompatibilni s mym cf . pokud mas CF= custom firmare(upravenej) tak to musi byt kontabilní...davas to do složky x/PSP/GAME150/ ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 jenze neni kompatibilni s mym cf . a zkoušel si to? bude to tím že je starší ale na 3.40 oe-a by to mělo jet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 me to na 3.30 oe jede jak z praku...mozna spatny nastaveni kernelu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 sry , ja stale zapominam ze to musim davat do GAME 150. stale vse cpu do GAME . jak je ale mozny kdyz si stahnu tohle .pdf http://www.nbc-heroes.ic.cz/Heroes_novel_001.pdf ze my to nezobrazuje cely , ale jenom poslednich par centakku ze stranek . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAMUTH Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 zkousels i jiny pdfka? treba je to poskozeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 tak jiny pdfka my jdou , bohuzel jen tady se serialem heroes my nefungujou , to je k posrani . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kalexar
Poradte mi nekdo jak muzu otevrit .pdf na psp ??
zkousel jsem to pres IRshell 3.01 ale tam my to nzobrazi cely .pdf , jen dva centimetry z dokumentu.
mam cf 3.40 OE-A
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts