iNasko Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Tak jsem se rozhodl udelat toto tema protoze bych chtel vetet kdo ma jaky digitalni fotak. já mam : Sony DSC-W35 Kompaktní digitální fotoaparát, který díky vysokému rozlišení a prvotřídnímu objektivu nabízí velmi kvalitní obrazové výsledky. Velmi snadné ovládání potěší i méně zkušené fotografy. Rozlišení 7,2 Mpx, 3x otpický zoom (38-114 mm), režimy Auto, P, ISO 100-1000, LCD 2,0 palce, 118 g. Parametry: Typ fotoaparátu: Kompaktní digitální fotoaparát Efektivní počet pixelů : 7,2 Mpx Optický zoom :3x Minimální ohnisková vzdálenost :38 mm Maximální ohnisková vzdálenost :114 mm Stabilizátor: Ne Makro od 2 cm Citlivost ISO : 1000 Rychlost závěrky: 1/8-1/2000 s Expoziční režimy: Auto, Program AE Velikost LCD :2,0 palce Paměťové karty: Memory Stick PRO Duo České menu: Ano Ukázky focení: Tyto fotky jsem fotil já : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Ja mam taky od Sony :D DSC-T33, byl koupení narychlo protoze sme leteli do USA a nemel sem fotak.Vysel mne dost draho protoze je patri mezi prvni fotaky co podporujou MSPD :) Delá 5Mpix fotografie video v rozlíšeni 640x480 a 640x480 FINE. Mne to úplne stačí ;) Zde je foťák: Zde je fotka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 fotak vlastni nemam, neupotřebil bych ho ;) ale jinak používám rodinej foťák panasonic Lumix....5Mpx, tenoučkej, obrovskej displej....fakt libůstka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ScH0ll_kIll3r Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Sony Ericsson K750i 2MPx, AutoFocus, makro, karty MSPD Fotka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
argument Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 tak ja mam canon eos 400D + objektiv tamron 17-50/2,8 10mpx potom canon A95 opt zoom-3x 5mpx a este prvy fotak bol canon a30 3x opt zoom a 1mpx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Já mam Olympus Mju mini sice to neni nic moc, ale stačí.. nesjem žádnej horlivej fotograf :D (mam ho v black) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 matke pekny fotacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 ja mam panasonik lumix DMC-LZ5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 ja jsem svuj koupil vcera a ktomu mi dali 512 mb pametovku zdarma. EDIT:To Witek-vitku me se libi ten tvuj olympus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Kolik stál? ta 512 staci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 stal 4900 kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 To je pěkný.... slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 a kolik stal ten tvuj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electropunker Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Ja mam NIKON D70 + objektivy: Sigma 70-200 F2.8 + Nikorr 50mm F1.8 + Nikorr 18-70 F3.5 + Blesk Nikon SB800 + druha baterie + 4GB CF karty + fotobatoh + stativ = 67 000Kc zde jsou me prace: http://electropunker.deviantart.com/gallery/ + prace pro weby: bbark.cz, hip-hop.cz, nubreed.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 my mame: Cyber-shot N1 " 8.1 efektivních Megapixelů " Clear Photo LCD Plus (třípalový hybridní, 230k pixels) " Obsluha dotykovým LCD displejem " Optiku Carl Zeiss Vario-Tessar " 3x optický zoom, až 15x Smart Zoom, 6x Precision Digital Zoom " Vysoká citlivost s redukovaným šumem (ISO800) " Funkce kapesní album (Pocket Album) " Přehrávání snímků s hudebním podkresem " Free Spot AF by Touch Screen " Clear RAW NR (redukce šumu) " Rychlý provoz (spouštění 1,65 sekundy, prodleva času závěrky 0,28 sekundy, prodleva uvolnění závěrky 0,01 sec) " Životnost baterií s funkcí STAMINA (asi 300** snímků) " Kompaktní vysoce kvalitní hliníkové tělo " Procesor Real Imaging " Funkce malování na snímcích " Formát 16:9 pro širokoúhlé TV " Vnitřní paměť 26MB (navíc další vnitřní paměť pro funkci kapesní album) " LCD - zorné pole 100% " MPEG Movie VX Fine s audiozáznamem " Zobrazení histogramu " AF osvětlovač " Rozhraní USB 2.0 pro vysokorychlostní přenos " Scénické režimy (8) " Cyber-shot Station (doplňková) " Kompaktibilní s protokolem PictBridge " Menu v 15ti jazycích (komunikuje česky, anglicky, francouzsky, německy, italsky, španělsky, portugalsky, holandsky, rusky, švédsky, norsky, dánsky, finsky, polsky a maďarsky) * 185g včetně baterií a řemínku na zápěstí ** Metoda měření odpovídá standardu CIPA (CIPA: Camera & Imaging Products Association). niekedy s nim robim videjka :D edit. jo a f-007 spravu som zmazal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 premazany off-topic, zatial bez varovani... a bez trestnych bodov... mam pocit, ze ak by sme davali trestne body za vsetok offtopic a spam, pol fora by bolo na mesiac zabanovanych... Topic som presunul z PSP Pokecu do Ostatnych diskusii, tu mu bude dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THeBaNDiT Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Tak moj prvy digital bol Panasonic DMC-FX7, 5MPix, tmavomodra metaliza, kto ho chce vidiet, mam ho v avatare, je v odraze mojho PSP... Ale po polroku sa pokazil a v servise ho nevedeli opravit, tak museli mi vratit peniaze a za ne som si ihned kupil novy model (za tu istu cenu, kedze za polrok ceny klesli a prisli nove modely), a to Panasonic DMC-FX01, je to 6MPix, cierna akoby pogumovana verzia (modru metalizu nemali vtedy na predajni :cry:), obrazok je tu: A kto chce vidiet krasne macro fotky, ktore sa mi nimi podarilo nafotit, tak najde ich tu: http://fotky.azet.sk/jsAlbum.phtml?i9=3743a3130d45&al=2877415 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 No muj nynejsi "digital" je N95 Ma fotoaparat 5Mpx s optikou Carl Zeiss Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 Nokia 3250 + 2GB microSd.2mpx mi stačí, foták bych sebou netahal. Jinak doma Canon PowerShot S3IS 6Mpix a ten používám jen výjmečně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 nasko: nevim, nepamatuju, mam ho už asi druhym rokem.. myshoo: WoW!! very nice dude! ten se mi fak líbí :oops: Bandit: a dobře si udělal :thumbup: Lee: taky docela závidim :roll: :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Lee: tak to je slusny mobil :) !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 to myschoo:dost pekny ten byl asi hodne mastnej co?? to lee:njn docea dobry ale za tu cenu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matof Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Hoši co to tady máte za srajdy, můj fotak je nej........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Hoši co to tady máte za srajdy, můj fotak je nej........ vazne skvela zalezitos nebyl by naprodej... a kolik ma Mpix?:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
preston Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Panasonic DMC FZ7 - 10x optický zoom,stabilizátor...prostě lahůdka + momentky se K750i Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts