luki100 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 čus.mám jeden takový menší problém a to s nastavením tlačítek u psx her. Pokud jste hráli na psp silent hill tak vám asi není nejpříjemnější při střílení držet šipku doprava,křížek a ještě k tomu chodit analogem. no a v menu jsou právě přednastaveny jen 4 typy.Nemůžu si nějak vytvořit vlastní nastavení rozložení tlačítek?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 čus.mám jeden takový menší problém a to s nastavením tlačítek u psx her.Pokud jste hráli na psp silent hill tak vám asi není nejpříjemnější při střílení držet šipku doprava,křížek a ještě k tomu chodit analogem. no a v menu jsou právě přednastaveny jen 4 typy.Nemůžu si nějak vytvořit vlastní nastavení rozložení tlačítek?:) ne....aspoň co já vím.....ale možná to de ve hře ne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 luki100 Odesláno Duben 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2007 jo vážne to jde :) to mě vůbec nenapadlo :D dík. ale i přesto kdyby někdo vědel,třeba se to bude někdy hodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
luki100
čus.mám jeden takový menší problém a to s nastavením tlačítek u psx her.
Pokud jste hráli na psp silent hill tak vám asi není nejpříjemnější při střílení držet šipku doprava,křížek a ještě k tomu chodit analogem.
no a v menu jsou právě přednastaveny jen 4 typy.Nemůžu si nějak vytvořit vlastní nastavení rozložení tlačítek?:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts