Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dárečky

Chelios

Recommended Posts

proc debilni temata? mam to ostatni dikuze cili to znamena ze si tu muzu zalozit co chci kdyz se ti to nelibi tak sem nechod.

On sem chodit může, protože je mod, ale ty by jsi měl držet hubu, protože od něj jinak dostanej body :blink:

K tématu, přeju si toho spoustu, bohužel většinu mít zatim nemůžu :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtel bych

5464165456161613216516515655555555555555555555555555555555555555555555555555555555555555549819616216516156165156,10 kc.......

bohuzel to asi ne... a realny prani ted si chci poridit androida... a jinak k vanocum bych chtel abych se dostal ve druhaku na leteckou dopravu na SŠ kam chodim :D

Odkaz ke komentáři

Hmm tak to CG tys to teda dostal protože Endokarditida je nebezpečné onemocnění a je nutné ji léčit v nemocnici vysokými dávkami nitrožilních antibiotik podávaných po několik týdnů. Pokud je infekční vegetace příliš rozáhlá, je na místě kardiochirurgický výkon, který vegetaci odstraní. Při těžkém poškození chlopní se někdy společně s vegetací odstraní i napadená chlopeň a nahradí se chlopní umělou. Úmrtnost neléčené infekční endokarditidy je vysoká.

Odkaz ke komentáři

Hmm tak to CG tys to teda dostal protože Endokarditida je nebezpečné onemocnění a je nutné ji léčit v nemocnici vysokými dávkami nitrožilních antibiotik podávaných po několik týdnů. Pokud je infekční vegetace příliš rozáhlá, je na místě kardiochirurgický výkon, který vegetaci odstraní. Při těžkém poškození chlopní se někdy společně s vegetací odstraní i napadená chlopeň a nahradí se chlopní umělou. Úmrtnost neléčené infekční endokarditidy je vysoká.

Lool sam vim jen to ze mam jednu chlopen kratsí ;) a nesmim sportovat jinak by se mi srdce pretlakovalo krvi a prasklo by ;) nastesti to neni tak hrozny 10 let zavodne plavu a nic ani zminka unavy ;) ja to mam este v poho kratky to mam minimalne musel bych vyvynout extra vykon aby se mi neco stalo ;)

EDIT antibiltika nedostavam ubec nic jen jednou za rok na kontrolu :)

Odkaz ke komentáři

loco99:kup si jawu 20,21 jede jak sviŇ....jen trochu pročistit a jede to...jenže u mý to jelo jak čert a asik 10X do pole bouračka a 2X na beton....měl jsem štěstí že jsem měl helmu jinak bych cucal žrádlo brčkem ale sry za of topic....

já si přeju k narozkám nějakou tu kačku třeba litra a nechat vyčistit motory z motorek upl všechno vyčistit a nějakej ten benzín....aspoň 15 litrů abych mohl dát plnou nádrž jak u motorky tak u mootokáry

a k vánocům mininotebook acer aspire one kterej chci využít na net a hudbu ani ne moc na hry....a nový kola na motokáru....a pamětovku do PSP 4 GB a pevný disk do pc.....tot vše...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu