Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Hmm tak to CG tys to teda dostal protože Endokarditida je nebezpečné onemocnění a je nutné ji léčit v nemocnici vysokými dávkami nitrožilních antibiotik podávaných po několik týdnů. Pokud je infekční vegetace příliš rozáhlá, je na místě kardiochirurgický výkon, který vegetaci odstraní. Při těžkém poškození chlopní se někdy společně s vegetací odstraní i napadená chlopeň a nahradí se chlopní umělou. Úmrtnost neléčené infekční endokarditidy je vysoká.

Odesláno
Hmm tak to CG tys to teda dostal protože Endokarditida je nebezpečné onemocnění a je nutné ji léčit v nemocnici vysokými dávkami nitrožilních antibiotik podávaných po několik týdnů. Pokud je infekční vegetace příliš rozáhlá, je na místě kardiochirurgický výkon, který vegetaci odstraní. Při těžkém poškození chlopní se někdy společně s vegetací odstraní i napadená chlopeň a nahradí se chlopní umělou. Úmrtnost neléčené infekční endokarditidy je vysoká.

Lool sam vim jen to ze mam jednu chlopen kratsí ;) a nesmim sportovat jinak by se mi srdce pretlakovalo krvi a prasklo by ;) nastesti to neni tak hrozny 10 let zavodne plavu a nic ani zminka unavy ;) ja to mam este v poho kratky to mam minimalne musel bych vyvynout extra vykon aby se mi neco stalo ;)

EDIT antibiltika nedostavam ubec nic jen jednou za rok na kontrolu :)

Odesláno

loco99:kup si jawu 20,21 jede jak sviŇ....jen trochu pročistit a jede to...jenže u mý to jelo jak čert a asik 10X do pole bouračka a 2X na beton....měl jsem štěstí že jsem měl helmu jinak bych cucal žrádlo brčkem ale sry za of topic....

já si přeju k narozkám nějakou tu kačku třeba litra a nechat vyčistit motory z motorek upl všechno vyčistit a nějakej ten benzín....aspoň 15 litrů abych mohl dát plnou nádrž jak u motorky tak u mootokáry

a k vánocům mininotebook acer aspire one kterej chci využít na net a hudbu ani ne moc na hry....a nový kola na motokáru....a pamětovku do PSP 4 GB a pevný disk do pc.....tot vše...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu