Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 3 months later...
Odesláno

Mel bych takovej dotaz.

Jak v kariere docilite toho ze jsou zavody stale zabavny a napinavy? Ja jsem zacal s Golfem 2 a par prvich zavodu bylo skutecne nervnich. Pak jsem ale vyhral VW Golf IV r32, odlehcil, udelal podvozek a vse mimo motoru (kvuli vykonu) a dalsi zavody jsou uz hodne fadni.. souperum davam i kolo a prestava to byt sranda.. Myslel jsem ze bude min penez na nakup novych dilu a tim padem to nebude takova brnkacka..

Mozna delam neco spatne tak mi prosim poradte - jsou to super zavody, ale kdyz je jednoduche porazit soupere tak to ztraci na lesku..

diky ;)

• 1 month later...
Odesláno

Cafte.

Viete mi niekto poradit?

Drvim tuto hru a je totalna pecka. No niektore auta mam zamknute a ked na ne kliknem tak mi napise ze sa odomknu ked dovrsim napr. uroven 40 v regionu Asie.

Ja mam uz uroven 47 ale neviem kde zvisim tu uroven v danom regione.

Hral som aj regionalne zavody mam vsade zlatu medailu ale tie auta mam zamknute stale.

Akoby boli tie urovne 2. Jedna celkova a druha regionalna. No ako tu regionalnu dosiahnut napr. 40 neviem.

Dik

Odesláno

Čus chci si koupit forzu(vím má vyjít 3 ale můžu mít 2 za dobrou cenu)

tak mám pár otázek prosím odpovědi taky v bodech ať je přehled :)

1.Jsou závody s AI vyrovnaný?(jestli to není tak že se rozjedu a ujedu jim o půl trati to by mě nebavilo)chtěl bych závodění až do konce

2.Jak je to s tím tunningem je tam tuning exteriéru?(barva,nárazníky,křídla)

nebo jen motoru atd...

3.kolik je tam tratí a kolik aut?(CCA)

4.když pojedu s bráchou na jednom xboxu(2ovladače:))tak pojedou s náma i jezdci ovládaný AI?nebo pojedem jen my dva?

možná později přidám otázky :) (podle o dpovědí :D)

jinak dík předem všem :)

• Moderators
Odesláno

Odpovim ti aspon na prvni otazku , uz sem to dlouho nehral :D

Zavody s AI jsou na nekterych tratich docela vyrovnany , ale to uz zalezi na obtiznosti a tvych zkusenostech . Ja umim ovladat zavodni auta pomerne dobre , takze z cca 30ti zavodu sem byl akorat jednou druhy :D

Jinak , proc si nenajdes recenzi na netu ?

http://games.tiscali.cz/reviews/forza2/index.asp

Odesláno

Cafte.

Viete mi niekto poradit?

Drvim tuto hru a je totalna pecka. No niektore auta mam zamknute a ked na ne kliknem tak mi napise ze sa odomknu ked dovrsim napr. uroven 40 v regionu Asie.

Hral som aj regionalne zavody mam vsade zlatu medailu ale tie auta mam zamknute stale.

Akoby boli tie urovne 2. Jedna celkova a druha regionalna. No ako tu regionalnu dosiahnut napr. 40 neviem.

Dik

Odesláno
Cafte.

Viete mi niekto poradit?

Dik

nes*r se mi sem založil sis svůj topic a nikdo neodepsal tak to asi neví tak to nepiš sem...třeba google...neznáš?

jinak já teď čet že je jich tam 314

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu