PetraGTC Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Žádná ironie, Forzu hraju hodně často, a se bonus carpackama a trackpackama z Live je to jedna z nej motorsport her na 360tku. Jen škoda že je limit 8 vozů na trati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Taky me to hodne bavi zatim si pomalu jedu karieru ale nejvic me vadi, ze si zvyknu na nejaky auto a v rozhodujim zavode kde bych ho fakt potreboval me daj uplne jiny auto kterymu ustreluje prdel a to je pak nanic :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Na zadokolky platí medicína diferáku :) Nastav si diferák tak aby ti brzdil auto když nešlapeš na plyn nebo brzdíš a je to. Samozřejmě se tu bavíme o ručním řazení, automat to vždy zkazí nevhodným podřazením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Nj ja jsem rad, ze to auto udrzim na silnici natoz abych jeste radil :D Ale myslim bych se to mohl zkusit aspon bude sranda :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Březen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2009 Uvidíš že časem se k automatu nevrátíš. Až si auto budeš rozhazovat do zatáčky podřazením, nebo až budeš brzdit převodama, uvidíš jak je to úplně jiná jízda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Mel bych takovej dotaz. Jak v kariere docilite toho ze jsou zavody stale zabavny a napinavy? Ja jsem zacal s Golfem 2 a par prvich zavodu bylo skutecne nervnich. Pak jsem ale vyhral VW Golf IV r32, odlehcil, udelal podvozek a vse mimo motoru (kvuli vykonu) a dalsi zavody jsou uz hodne fadni.. souperum davam i kolo a prestava to byt sranda.. Myslel jsem ze bude min penez na nakup novych dilu a tim padem to nebude takova brnkacka.. Mozna delam neco spatne tak mi prosim poradte - jsou to super zavody, ale kdyz je jednoduche porazit soupere tak to ztraci na lesku.. diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 vyšší obtížnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Na nejtezsi jim davam "jen" pul kola.. Hlave me zarazi, ze muj golf r32 je v kategorii A kdezto dva nejrychlejsi souperi jsou v kat B a zbytek C .. chapal bych kdyby to bylo poresene tak, ze by spolu soutezili akorat auta ze stejne kategorie.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 ty se pak divíš že vyhráváš o kolo když máš lepší auto o 2 kategorie? to je pak ale tvůj problém že si hru sám kazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 ne, ja se divim, ze to neni nejak poreseno ve hre.. samozrejme pokud nebude jina volba tak holt budu muset vzit auto ze stejne nebo horsi kategorie.. od takove hry bych ale cekal lepsi mod kariery kde by se clovek nemusel hlidat aby nemel moc dobry auto :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JetthroCZ Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Ono taky zalezi jaka uroven ridice je minimalni pro ucast zavodu a jakou mas ty. Ja mam ted 19 a kdyz jezdim naky ktery jsou od 5 tak jim davam v klidu, ale kdyz jezdim nakej kolem svy urovne tak nekdy dostanu naprdel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Ok, budu teda doufat, ze se to casem ztizi.. diky za info a forze zdar!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 ne, ja se divim, ze to neni nejak poreseno ve hre.. samozrejme pokud nebude jina volba tak holt budu muset vzit auto ze stejne nebo horsi kategorie.. od takove hry bych ale cekal lepsi mod kariery kde by se clovek nemusel hlidat aby nemel moc dobry auto :) tak to už je tvje chyba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 Však neboj, jsou tam i závody kde jsou zakázané úpravy, takže budeš mít stejné auto jako ostatní :) Pak se uvidí jak ti jde např Porsche 917 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 No především je Forza o mulťáku takže jestli si chceš opravdu zazávodit tak jedině online. Single je vlastně jenom na získání peněz a aut jinak je zbytečnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxzdenda Odesláno Červenec 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2009 jestli si chces dobře zajezdit tak si vypni vsechno jako abs automatiku a dalsi blbosti. a myslim si ze to tak snadno davat nebudes nez si na to zvyknes :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Cafte. Viete mi niekto poradit? Drvim tuto hru a je totalna pecka. No niektore auta mam zamknute a ked na ne kliknem tak mi napise ze sa odomknu ked dovrsim napr. uroven 40 v regionu Asie. Ja mam uz uroven 47 ale neviem kde zvisim tu uroven v danom regione. Hral som aj regionalne zavody mam vsade zlatu medailu ale tie auta mam zamknute stale. Akoby boli tie urovne 2. Jedna celkova a druha regionalna. No ako tu regionalnu dosiahnut napr. 40 neviem. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Co to hram iba ja? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Čus chci si koupit forzu(vím má vyjít 3 ale můžu mít 2 za dobrou cenu) tak mám pár otázek prosím odpovědi taky v bodech ať je přehled :) 1.Jsou závody s AI vyrovnaný?(jestli to není tak že se rozjedu a ujedu jim o půl trati to by mě nebavilo)chtěl bych závodění až do konce 2.Jak je to s tím tunningem je tam tuning exteriéru?(barva,nárazníky,křídla) nebo jen motoru atd... 3.kolik je tam tratí a kolik aut?(CCA) 4.když pojedu s bráchou na jednom xboxu(2ovladače:))tak pojedou s náma i jezdci ovládaný AI?nebo pojedem jen my dva? možná později přidám otázky :) (podle o dpovědí :D) jinak dík předem všem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Odpovim ti aspon na prvni otazku , uz sem to dlouho nehral :D Zavody s AI jsou na nekterych tratich docela vyrovnany , ale to uz zalezi na obtiznosti a tvych zkusenostech . Ja umim ovladat zavodni auta pomerne dobre , takze z cca 30ti zavodu sem byl akorat jednou druhy :D Jinak , proc si nenajdes recenzi na netu ? http://games.tiscali.cz/reviews/forza2/index.asp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Čau 1.když si nastavíš obtížnost tak vyrovnaný určite jsou..... 2.Ano,můžes tunit jak motor tak exterier... 3.aut cca 82 4.nevim to jiste ale myslim ze muzou jet i AI.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Dík moc... no jo Romeno já na to zapoměl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLareniak Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Cafte. Viete mi niekto poradit? Drvim tuto hru a je totalna pecka. No niektore auta mam zamknute a ked na ne kliknem tak mi napise ze sa odomknu ked dovrsim napr. uroven 40 v regionu Asie. Ja mam uz uroven 47 ale neviem kde zvisim tu uroven v danom regione. Hral som aj regionalne zavody mam vsade zlatu medailu ale tie auta mam zamknute stale. Akoby boli tie urovne 2. Jedna celkova a druha regionalna. No ako tu regionalnu dosiahnut napr. 40 neviem. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Čau1.když si nastavíš obtížnost tak vyrovnaný určite jsou..... 2.Ano,můžes tunit jak motor tak exterier... 3.aut cca 82 4.nevim to jiste ale myslim ze muzou jet i AI.... au cca 82?? lol je jich tam o hodně víc někde jsme četl že 312 ale řekl bych tak kolem 300 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Cafte.Viete mi niekto poradit? Drvim tuto hru a je totalna pecka. No niektore auta mam zamknute a ked na ne kliknem tak mi napise ze sa odomknu ked dovrsim napr. uroven 40 v regionu Asie. Ja mam uz uroven 47 ale neviem kde zvisim tu uroven v danom regione. Hral som aj regionalne zavody mam vsade zlatu medailu ale tie auta mam zamknute stale. Akoby boli tie urovne 2. Jedna celkova a druha regionalna. No ako tu regionalnu dosiahnut napr. 40 neviem. Dik nes*r se mi sem založil sis svůj topic a nikdo neodepsal tak to asi neví tak to nepiš sem...třeba google...neznáš? jinak já teď čet že je jich tam 314 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.