jakubgaluszka Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 á ještě jsem si vzpoměl... Když se jede závod bourá i AI? to mě v hodně hrách štve že AI auta jedou furt perfektně maximálně párkrát vyjedou z tratě... jak je to ve forze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 á ještě jsem si vzpoměl...Když se jede závod bourá i AI? to mě v hodně hrách štve že AI auta jedou furt perfektně maximálně párkrát vyjedou z tratě... jak je to ve forze? Bohužel jsem nezaznamenal že by AI bourali.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 škoda no ale teď sjem si stáhl demo tak uvidím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olaf Odesláno Září 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2009 Cafte.Viete mi niekto poradit? Drvim tuto hru a je totalna pecka. No niektore auta mam zamknute a ked na ne kliknem tak mi napise ze sa odomknu ked dovrsim napr. uroven 40 v regionu Asie. Ja mam uz uroven 47 ale neviem kde zvisim tu uroven v danom regione. Hral som aj regionalne zavody mam vsade zlatu medailu ale tie auta mam zamknute stale. Akoby boli tie urovne 2. Jedna celkova a druha regionalna. No ako tu regionalnu dosiahnut napr. 40 neviem. Dik Musis jezdit jakykoliv zavody s autem z toho regionu. Napr. chces 40 v Asii, tak jezdi vsechny zavody, jedno kde, s japonskym autem. Je opravdu jedno, jaky zavod jedes, jenom musis jet s autem z toho regionu. Vyhravat zavody v te oblasti je jedna cast, hra po tobe vlastne chce, abys jezdil vice autama. A ze vsech regionu. Takze doporucuju vyhrat nejake tezsi serie s Asia cars, dosahnout levelu auta 5 na nekolika ruznych vozech, to ti pomuze. Rychla cesta - nejake brutalni Evo, Imprezu od Tommyho nebo Supru, zavod na ovalu Nissan Speedway, vsechnu obtiznost na max a radit manualne, odjet to parkrat, dosahnout levelu 5, a znovu s jinym autem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roeman Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Forza 2 je parádní řežba...už jsem zvědavej jak se předvede trojka.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Duben 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2010 Fairlady Z 432R Skyline GT-R V-Spec II nur Lancer Evolution VII MR Manzda RX-7 Spirit R Type-A Chevrolet Chevelle SS-454 Chevrolet Corvette Grand Sport Dodge Charger R/T-SE Dodge Viper GTS ACR Ford Mustang Cobra R Shelby Mustang GT-500KR kdo by byl hodnej a daroval nebo jsem schopný dát i nějaké kredity (teda až pojedou :D) možná i něco málo na czshare , share-rapid(jestli jde) a loadfiles :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.