Kenny Suprianni Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Lidi potřebuju helf. Neska sem tak na svojem Fujitsu siemens noťasu škvaral Mafiu a pěkně sem se o toho .... a tak sem prostě třiskl do noťasu :D No a asi hodně nešikovně protože se to seklo... Myslel sem že pohoda, tak sem to resl a bum, nechtěl se spustit windows a hlásilo to nějaké pravděpodobné změny v hardwaru nebo softu. Spustil jsem automatickou opravu ale po třech hodinách ustavičného jezdění teploměru sem a tam sem to vzdal a resnul to... několikrát mi to házelo to samé a po dvacáté se mi konečně načetla obrazovka se zadáním hesla. To je ale konec a pokaždé se to tady sekne: Navíc HDD vydává nějaký divný zvuk podobný morseovce. řekněte mi prosím, že to pujde nějak zpravit, nebude to nákladné a nic z dat neztratím ? prosím o pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Řeknu Ti jedno, jseš debil, co si neumí vážit věcí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Prosil jsem o pomoc za moji blbost, ne o vynadání... Hlavu o zeď sem si už omlátil sám ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Okej, zničil sis hdd, bejvá napravo pod klávesnicí vedle touchpadu. Budeš si nejspíš muset koupit novej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Treba se jen povytahl , pokud tam nemas zadnou plombu , zkus jej vyndat a zandat. Taky bych ho zkusil otestovat v programu sdisk , je to boot cd . Ale moc nadeji bych tomu nedaval... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Treba se jen povytahl , pokud tam nemas zadnou plombu , zkus jej vyndat a zandat.Taky bych ho zkusil otestovat v programu sdisk , je to boot cd . Ale moc nadeji bych tomu nedaval... no zkus udelat co tu radi..ale co ja vim taky kdyz je kus vytahlej tak ho nedetekuje vubec a HDD se nenacte...tohle spis urcite vypada na zniceny HDD(se nediv kdyz hrajes mafii a ta rucicka tam jezdi sem tam a ty do toho trisknes tak se ta rucicka zarazi do HDD a je to v ****) ale pokavad mas zaruka tak se da okecat uplne vsechno:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Září 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 takže teoreticky jeden ze dvou 160 GB hdd je v kaši. Ale ten druhý by měl jet pokud mu nic není ne ? windows se asi spouští z C takže když nahodím třeba XPčko na disk D tak by měl zase jet v pořádku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 No podle mě tam máš jenom jeden HDD 160 GB rozdělený na dvě části;). Takže jestli si pokazil harddisk, tak si ho pokazil komplet. Nebo tam máš 320 GB, když říkáš jeden ze dvou 160??? No ale stejně sem neviděl v notasu dva HDD, takže to bude jenom rozdělené si myslím. Fyzicky je to jeden. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 ntb maji vetsinou rozdeleny disky na 2 partition ... takze fyzicky je to furt 1 disk pokud si ho znicil prijdes o data na disku ale vzhledem k tomu ze te to obcas pusti az na prihlasovaci obrazovku by se to teoreticky zachranit mozna este neco dalo... pokud mas zaruku reklamovat... pokud ne vymenit disk.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kenny Suprianni Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 jo jo mam 320 gb. Uspešně sem nainstaloval windows XP a kopiruju data z disků ( něco je sem tam poškozeného ) na flashku a do druhého noťasu. Akorát když otevírám disky v tento počítač, tak mi to háže chybu : Systém windows nemůže nelézt resycled/boot.com. přesvěčte se bla bla bla.. Ale když dám disko prozkoumat tak, kopírovat můžu... Myslíte že je disk ještě opravitelný když to takhle jede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 No podle mě tam máš jenom jeden HDD 160 GB rozdělený na dvě části;). Takže jestli si pokazil harddisk, tak si ho pokazil komplet.Nebo tam máš 320 GB, když říkáš jeden ze dvou 160??? No ale stejně sem neviděl v notasu dva HDD, takže to bude jenom rozdělené si myslím. Fyzicky je to jeden. Nechci ti brát iluze,ale notebooky nad 20k mají většinou 2x HDD,většinou když je to 17'' sorry za offtopic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Proste zkopni data, naformatuj poskozeny disk a zkus ho pouzivat - pripadne prejed pres nejaky program, co testuje povrch disku.. Bud pojede nebo ho vyhod.. Jeste v necem jdou oznacit vadne sektory - pak by mela jit pouzivat - alespon nejaka cast - ok.. Ale jsi kreten.. alespon si to budes do priste pamatovat.. Mne sere, kdyz nekdo boucha do stolu, kde je notes.. natoz abych trisknul do notesu.. To bych si ty ruce pak musel uriznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.