Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Objev/Zklamaní

Sonic

Recommended Posts

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak mě překvapil FL0W, před tejdnem jsem ještě vůbec netušil, že vyšel a je to parádní hra na odreagování. A největší zklamání je NFS: SHIFT, do ted jsem včechny NFS dohrál, ale tohle jsem pustil, udělal závod a kšáá z karty :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mě překvapil FL0W' date=' před tejdnem jsem ještě vůbec netušil, že vyšel a je to parádní hra na odreagování. A největší zklamání je NFS: SHIFT, do ted jsem včechny NFS dohrál, ale tohle jsem pustil, udělal závod a kšáá z karty :D.[/quote']

a tohle byli moje první NFS co sem dohrál (snad i dohranaá hra jakákoliv celkově)

Odkaz ke komentáři

Tak mě překvapil FL0W' date=' před tejdnem jsem ještě vůbec netušil, že vyšel a je to parádní hra na odreagování. A největší zklamání je NFS: SHIFT, do ted jsem včechny NFS dohrál, ale tohle jsem pustil, udělal závod a kšáá z karty :D.[/quote']

nechápu jak si mohl dohrát tu java hru NFS pro street a undercover

objev: Monster Hunter

zklamání: Rock Band Unluged

Odkaz ke komentáři

Objev: NoGravity: Plague of Mind...uz podle dema jsem doufal v paradu a fullka to jenom potvrdila...;)

Zklamání: Tom Clancy's Splinter Cell Essentials a Prince of Persia: Rival Sword a Revelations....na ostatnich platformach famozni na PSP? Ohromny zklamani(samozrejme presne kopie na ostatnich platrormach nevysly, ale myslel jsem spis ten koncept)...a to jsem Ubisoftu na veril...:(

Odkaz ke komentáři

z her posledních 5 měsíců

objev: NFS Shift :). nechápu že se vám to nelíbí. první NFS na PSP co se dá pořádně ovládat. a dlouhodobě hraju BEATS. To si vždycky párkrát za měsíc zapnu a projedu pár písniček.

zklamání: moc sem toho v poslední době na psp nehrál takže žádný. Snad jedině to flow který je narozdíl od ps3 verze naprostá nuda

Odkaz ke komentáři

z her posledních 5 měsíců

objev: NFS Shift :). nechápu že se vám to nelíbí. první NFS na PSP co se dá pořádně ovládat. a dlouhodobě hraju BEATS. To si vždycky párkrát za měsíc zapnu a projedu pár písniček.

zklamání: moc sem toho v poslední době na psp nehrál takže žádný. Snad jedině to flow který je narozdíl od ps3 verze naprostá nuda

Přesně tak to jsem fakt nečekal, že na PSP budou konečně dobrý NFS, a pak další objevy: Smash Court Tennis 3, Pursuit Force 2, Def Jam NY

a zklamaní určitě: Bomberman (čekal jsem, že to bude klasika, ale vůbec mě nechytlo) a Tom Clancy's Splinter Cell Essentials

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu