Sonic Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Napište váš nejvetsi objev a nejvetsi zklamani her na PSP! Muj objev je : Luxor Zklamaní : NFS Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Objev: CFW-není to hra ale neva :P Zklamání:po 3 minutách sem si na nic nevzpoměl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 objev asi zadnej:Da zklamani taky asi zadny jen jedna hra ale nevzpomenu si na nazev:Dale byla fakt hrozna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Objev: Resistance :) Sklamani: Beowulf / Alien Syndrome :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Tak mě překvapil FL0W, před tejdnem jsem ještě vůbec netušil, že vyšel a je to parádní hra na odreagování. A největší zklamání je NFS: SHIFT, do ted jsem včechny NFS dohrál, ale tohle jsem pustil, udělal závod a kšáá z karty :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Objev : Crash bandicot s ps1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Tak mě překvapil FL0W' date=' před tejdnem jsem ještě vůbec netušil, že vyšel a je to parádní hra na odreagování. A největší zklamání je NFS: SHIFT, do ted jsem včechny NFS dohrál, ale tohle jsem pustil, udělal závod a kšáá z karty :D.[/quote']a tohle byli moje první NFS co sem dohrál (snad i dohranaá hra jakákoliv celkově) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Little Z Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 objav : N+, call of duty RTV sklamanie: bomberman...keď som to sťahoval predstavoval som si nejakú old school pecku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Tak mě překvapil FL0W' date=' před tejdnem jsem ještě vůbec netušil, že vyšel a je to parádní hra na odreagování. A největší zklamání je NFS: SHIFT, do ted jsem včechny NFS dohrál, ale tohle jsem pustil, udělal závod a kšáá z karty :D.[/quote']nechápu jak si mohl dohrát tu java hru NFS pro street a undercover objev: Monster Hunter zklamání: Rock Band Unluged Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Objev: Race Driver 2006 a Ford Street Racing XR edition Zklamání: LA Rush Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 zklamání : všechny NFS objev : Exit , Exit 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 objev: ratchet and clank size matters zklamani: resistance multiplayer :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 obev: Monster hunter 2 zklamani: zadny stahuju/hraju jen to co me bavi :lol: a navic uvazuji nez si neco stahnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 obev:MONSTER HUNTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BEST GAMESA NA PSP !!!!!!!!!!! zklamani:nfs prostreet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Dost mě překvapil God of War a jedno z nejhorších je NFS: Pro street (hra jak na mobilu) - NFS: Shift jsem radši nestahoval ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikei Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Objev: NoGravity: Plague of Mind...uz podle dema jsem doufal v paradu a fullka to jenom potvrdila...;) Zklamání: Tom Clancy's Splinter Cell Essentials a Prince of Persia: Rival Sword a Revelations....na ostatnich platformach famozni na PSP? Ohromny zklamani(samozrejme presne kopie na ostatnich platrormach nevysly, ale myslel jsem spis ten koncept)...a to jsem Ubisoftu na veril...:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Objev:Luxor,God of war,Pursuit Force Zklamání:Všechny NFS a Flow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 z her posledních 5 měsíců objev: NFS Shift :). nechápu že se vám to nelíbí. první NFS na PSP co se dá pořádně ovládat. a dlouhodobě hraju BEATS. To si vždycky párkrát za měsíc zapnu a projedu pár písniček. zklamání: moc sem toho v poslední době na psp nehrál takže žádný. Snad jedině to flow který je narozdíl od ps3 verze naprostá nuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopice Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 objev: N+!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gecoch Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 z her posledních 5 měsícůobjev: NFS Shift :). nechápu že se vám to nelíbí. první NFS na PSP co se dá pořádně ovládat. a dlouhodobě hraju BEATS. To si vždycky párkrát za měsíc zapnu a projedu pár písniček. zklamání: moc sem toho v poslední době na psp nehrál takže žádný. Snad jedině to flow který je narozdíl od ps3 verze naprostá nuda Přesně tak to jsem fakt nečekal, že na PSP budou konečně dobrý NFS, a pak další objevy: Smash Court Tennis 3, Pursuit Force 2, Def Jam NY a zklamaní určitě: Bomberman (čekal jsem, že to bude klasika, ale vůbec mě nechytlo) a Tom Clancy's Splinter Cell Essentials Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Objev : ROCK BAND, MX vs. ATV, Midnight Club L.A. Remix, Air Conflicts:D Zklamání: NFS Pro street a Undercover, Indiana Jones and the Staff of kings:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 objev ::D resistance zklamani :cry:: pocket racers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hekkit Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 prosim smazat odeslal jsem to omilem dvakrat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 objev: Pursuit Force Extreme Justice:psp: zklamání: Monster Hunter Freedom 2:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 objev: kula world z psx zklamani: gta vs (pokud mate zajem o kulu world nebo jiny psx hry tak se kouknete do meho topiku, adrasu mam v podpise;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.