Honza222 Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Objev: Resistace!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Objev: PoPoLocrois (naprosto genialni tahovy RPG), N+, Patapon, Loco Roco 1 + 2 Zklamani: Soul Calibur Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slais Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Objev : Daxter :? Zklamani : N+ a Burnout dominator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcelatlaskalov Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Objev:castlevania i kdyz to neni primo psp hra jinak psp hra by byla crash zklamani:transformers Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 Objev: God of war Zklamání: NFS undercover.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Září 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2009 nejvetsi zcistajasna objev : Exit , N+ , Flow a King Kong a nejvic mne zklamalo Loco Roco 2 ... a vite proc ? Jednicku jsem dojel se zatnutym dechem ... dvojku jsem zapl jednou. Jo hra to je sice super , fajn grafika , fajn hratelnost ... ale zaklad se skoro nezmenil a ja se nudil ... tak stejne patapon 2. A taky mne velmi zklamalo guitar hero 5. Poridil jsem si ho pro wii ... Setlist moc moc spatny , zadna novinka , vse ladeno spis k takovemu jemnemu popiku ... a taky prvni 2 tydny nejel GH store ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 objev:Hogs of war (z SPX) zklamání:NFS:Shift (uděsná grafika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 objev:God of war zklamání:nfs most wanted a nfs shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scoty1468623919 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Napište váš nejvetsi objev a nejvetsi zklamani her na PSP! Muj objev je : Luxor Zklamaní : NFS Shift Objev: FIFA 10, co se týče grafiky, ne hratelnosti. Zklamání: GTA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 tedka nejvetsi objev N+ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 objev:naruto narutimate accel 3(videa vypadaj drsne) zklamani:este neni vyssi cfw jak 5.50 gen b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raddek-sk8 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Oběv: MotorStorm: Arctic Edge Zklamání: NFS: Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 tak zase novej objev :)..: naruto shipuden: akatsuky rising motorstorm metal slug anthology zklamani : no zklamani je trochu silny slovo ale gran turismo jsem si predstavoval trochu lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 objav:motorstorm arctic edge zklamanie: gran turismo mobile, grafika hnusnejsia nez nfs shift a vobec tam nie je kariera, dalsi prepadat psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exlife Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 No objěv je naprosto jasně MOTORSTORM otom není pochyb Ale zklamalo mě GT a Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokoun Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 god of war byl ojev i zklamání byl dobrej ale oproti 1 byl moooc krátkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nefospe Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 Objev: Loco Roco..Patapon..:):) (2) Zklamání: hm..tak asi taky Shift.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Říjen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2009 objev - Motorstorm zklamání (dost velké) - Naruto akatsuki rising Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Říjen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 -----------Refresh---------- co ty nové hry?? objev a zklamání zklmaní: Gran Turismo!!!! objev: Motostorm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 objev: GTA CHTW, FIFA STREET 2, FIFA 10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Překvapivý objev za poslední týden: Half-minute Hero... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 objev:n+ takova blbustka, ale pobavilo:D zklamani: ape akademi kdyz jsem si koupil psp tesil jsem jak dite na vanoce az si zahraju Ape, ale bylo to nakonec o nicem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 objev: MotorStorm, Infected a 3 hry ze série Minis (FieldRunners, Hero of Sparta a Tetris) překvapení: GTA Chinatown Wars (nečekal jsem, že to bude až tak moc dobré :) ) a výborně převedený Wolfenstein 3D pro PSP! zklamání: FIFA10, NFS: Shift a trochu i SW Clone Wars: Republic Heroes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Objev: Pixeljunk Monsters,GTA:CHW Zklamání:trochu Gran Turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 objev: Motor Storm zklamání: NfS Shift Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.