Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Pooky a zinglbee já vím,že jde vám o princip já jsem taky nebyl zastánce veřejného hlasování :) A to že pro mně někteří hlasovali a nebylo to kvůli výsledku tak to snad by viděl i slepý :)A aby se neřeklo tak já ty credits nechám jako sponzorský dar do dalšího kola :) A medajli ať si veme zinglbee,který si ji zaslouží :) Mněl to hezčí a bezpochy by to vyhrál ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 To sem po tobe negto nechtel :D Ale aspon vidim ze to opravdu chapes..mno vsem pristim ucastnikum Good Luck:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Ty se nezůčastníš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 ^^ O credits nám vůbec nejde, ale spíše o ten princip ... "Pár" lidí tu hlasovalo podle toho jak s kym vycházej (nebo se znaj osobně) :) Nové kolo je na tom už lépe ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Tédle další soutěže se zůčastním,ale chtěl jsem ať stáhne můj poslední příspěvek ve 4 kole a ať medajli získá zinglbee a popřípadě cenu,nebo ta je dána do dalšího kola jako sponzorský dar :) Zingle já vím o co jde.... Proto říkám,ať si medajli vemeš,z toho kola odstupuji,nic jiného udělat nemůžu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 27, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 :lol: Vyhráls tak to už neřeš ;) //edit: Tohle už fakt neřešte, a HLAVNĚ jsou tu ostatní lidi jako pooky, kteří si to zaslouží ;) Takže konec a jde se dál do nového kola :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Ale myslím že kdo není blbí tak ví,že nefer a to radší budu čestně poražený :) Tak medajli si vem a twice tímto prosím aby přehodnotil výsledky :) Edit//V tom případě já nechávám credits do dalšího kola jako dar a medajli nebudu používat a snad to bude ok :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 nebudu nic přehodnocovat a credits ti pošlu .. zkusili sme něco novýho, nebylo to nejšťastnejší řešení, ale co.. vyhrál si ... 1. post ti v žádným případě ubírat nehodlám ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Jj je to pitomost,kdyz uz si vyhral tak se stalo :D Nam je to fuk ja se tesim na dalsi CFMB jak má být neres to a zasoutez si.Prosimte je to jenom CFMB vse je tady 4 fun :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Bohužel někteří lidé to jako 4 Fun neberou...:( a berou to šíleně vážně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jako kdo ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Se porozhlédni , nebudu nikoho jmenovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Myslím,že by se už toho mnělo nechat myslím že minulé kolo se dořešilo a pravidla se upravila tak,aby vyhovovala a nemohl vzniknout problem. Už bych tu kapitolu uzavřel a neřešil,jediný nápad se kterým snad souhlasili všichni a to je aby bylo určené jen téma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ale já to myslím na cleou soutěž, ne jen na minulé kolo ;) Mrkni na ostatní fora kde sou battly, všeci se baví :) ;). tady se to bere moc váně prostě, aspoň mě to tak připadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 @Cartman, to mluvíš o sobě ? ^_^ Všichni si tady hrajete na kamarády, ale když někdo vytvoří hezkou práci, tak mu řeknete, že se Vám nelíbí (né všichni, naštěstí tu jsou i normální lidi) Kryštofovi (Frozen Bee) se vůbec nedivim, že sem nechodí ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Ne nemluvím o sobě :D Jsem tady jak ty říkáš "kamarád" asi se dvěma lidma ;) a těm řeknu narovinu co se mi líbí a co ne, ale oni to vemou v pohodě, pak zde máš další skupinu a těm musíš mazat med kolem huby aby tě pak nepomlouvali kde můžou :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Říjen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 Neřekl bych že to bude tak přesné jak adiZ psal..., ale to je jedno, dnes je konec a být tebou tak tam nepíšu pokud nechceš warm :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2009 klidně si tam teď pište .. je to fuk .. stejně se to pak dá pak smáznout .. chci dodržovat klidovou dobu akorát v období kdy se postujou práce .. teď v pátek už si můžete psát :) .. ale ať to není úplněj flame znáte to :D .. výsledky budou dnes v noci nebo zítra během dne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.