Senpu Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 už vím co udělám prvni v lucidním snění! dam si pivko s Chuckem Norrisem xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 jednou se mi zdálo že mě chce zabít křeček/myš (nepoznal jsem :cheesygrin:), a nevím proč sem utíkal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 jednu nocni muru sem mel vcera...jel sem na kole a vypadli mi najednou zuby :P lol :DDo tohodle topicu asi uz lizt nebudu pokud budete probirat nocni mury :D To bych se pak taky bal vlizt do postele xD :lol: už vím co udělám prvni v lucidním snění! dam si pivko s Chuckem Norrisem xD přizvete mě taky? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 sem se jednou dival na dil My name is Earl a tam Randy rikal neco ze kdyz budou myslet na neco spolecneho ze se pripoji ve snu :D to asi nejde ze xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 to bych chtěl umět :P bohužel je to asi nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 jo určitě někdy zkuste kamaradovy,rodičům mluvit potichu do spánku něco a vtom snu by se mu to mělo vybavit :D mě se třeba děje že když někdo pustí hudbu tak to je i ve snu ajá zpívám nebo tančím na to .D takže to taky může ovlivnit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Suchac na ICQ :lol: [00:02] Suchac500: me se zdalo ze sem sous*al kamosku [00:02] Suchac500: a pak byla tehotna xD a porodila malou ocelovou kouli [00:02] Suchac500: to bylo jak hopik [00:02] Suchac500: to litalo o zed zabilo vsechny doktory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 myslíš jako když spěj a myslíš si že se jim něco zdá tak jim do toho začít kecat? jj to už se mi stalo, sem měl sex, a najednou máma jechci nechci polívku :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 jo určitě někdy zkuste kamaradovy,rodičům mluvit potichu do spánku něco a vtom snu by se mu to mělo vybavit :D mě se třeba děje že když někdo pustí hudbu tak to je i ve snu ajá zpívám nebo tančím na to .D takže to taky může ovlivnit :D :D vloupam se sousedovi do pokoje a budu mu septat CSOB, CSOB a kdyz mi rekne heslo tak jdu do banky xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 :D vloupam se sousedovi do pokoje a budu mu septat CSOB, CSOB a kdyz mi rekne heslo tak jdu do banky xD ale to není špatnej nápad:bash::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ale to není špatnej nápad:bash::cheesygrin: to by bylo krasny svedectvi :lol: "ja videl jak sel k nemu do baraku a v noci mu zacal neco rvat do ucha...buhvi co vsechno mu udelal" :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 premejsleli ste nad tim ze by sny mohli bejt nase brana do podvedomi nebo neco takovyho ? ;) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Září 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 du se pokusit o LD bye xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 jop, tak zkuste tím lucidivním snem vlízt do toho podvědomí, a ty sukhas to umis ? BYE, ZEJTRA TO TADY ROZOALIME DO RUDYHO TOPICU, ale musime rychle nez nam to smazne Dante :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 premejsleli ste nad tim ze by sny mohli bejt nase brana do podvedomi nebo neco takovyho ? ;) :) a co jinyho? Proto to hned zapomenes... :D EDIT : Tak si dneska skusim neco vsugerovat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 dneska si to kua zapisu a zejtra to sem napisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Oo co si zapíšeš? Myslíš že jakoby ve snu se probereš a zapíšeš si co se ti právě zdá ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 Oo co si zapíšeš? Myslíš že jakoby ve snu se probereš a zapíšeš si co se ti právě zdá ? :lol: ne.... proste kdyz se rano vzbudis tak prvni vec co udelas je ze otevres oci a zacnes psat.. proste psat a psat dokud na to nezapomenes.. Pak si dojit na hajzlik, do koupelny a pak si to precist :D.. Ja jdu spat :D Zatim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ja dneska zkusim to stema hodinkama...nosim je skoro porad tak je snad budu mit i ve snu....a mam automatickej reflex, ze na ne koukam cca kazdejch 20 minut tak uvidim ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 leny a to je co za trik ? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 kdyz mas reflex, ze treba koukas kazdou chvili na hodinky a pak ve snu mas hodinky tak je to treba ze kdyz se poprve podivas na hodinky tak je kuprikladu 10:16....kdyz se podivas podruhe tak je uz treba 13:52 a na potreti uz je treba 18:12... duvod: ve sneni cas plyne rychleji ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 a ty se pri usinani koukas na hodinky? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 ja kdyz je mam po ruce tak se na hodinky koukam snad kazdejch 20 minut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 a to si je vzdy rozsvitis? EDIT: No nic, bye Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Září 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2009 no, nrvim jestli se to da oznacit za lucidni sneni, ale posledni dobou mam divny stavy. Tedy divny.... proste kdyz snim, tak jsem jakoby i vzhuru. ze vim co se ve snu deje, z casti i jakoby urcuju jeho dalsi vyvoj. zroven ale do toho reaguj moje telo. nekolkrat jsem si dokonce uvedomil, ze hybu rukou ve skutecnosti uplne presne jako v tom snu. Docela me to i vydesilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.