pozitro Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 To mě se zdál sen když jsem byl u babičky. Vždy tam přijedou 2 třicítky který hrajou karty asi do 2 do rána a tak jsem hrál s nima, ony měli furt narážky, že něco bude, tak jsem se nemohl dočkat na postel, spali jsme všichni 3 na manželský posteli (já uprostřed:D) a povídali(čekal jsem sice něco jiného,ale:roll:), no to mě nudilo tak jsem usnul a měl jsem sen jak jsem ji ve snu vopíchal do análu když spala. Jinak sny mám nudný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Tak já mívám většinou sny, že- no špatně se to vysvětluje :D něco jako třeba CoD, tak přesně tohle se mi zdá tak 4/5 snů, prostě střílim do všeho co se hne nebo třeba mě honěj nějací týpci s bouchačkama a chtěl mě zabít ... zajímavý je, že se v těch snech se vůbec nebojim, když nad tim tak přemejšlim, tak to mam pravděpodobně právě z těch. Jinak k témtu, bratr mýho kámoše o tomhle napsal nějakou knihu, dokonce se mi to snažil i vysvětlit :lol: Prej si musíš tesně před tim než jdeš spát pořád ujištovat, že je to realita. A pak třeba po měsíci se ti stane, že to uděláš i ve snu a dojde ti, že se ti to jen zdá a pak v tom snu můžeš dělat co chceš ... Teda já to nikdy nezkoušel, jsem na to moc línej, ale něco by na tom mohlo bejt :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Ale to neni lucidni sneni jako takove- to je to, co pisu ja.. Lucidni sneni je, ze se ze snu stane jakasi pokroucena realita a ze se jakoby probudis u sebe v pokoji, vidis sve telo spici na posteli a jakoby z nej "vstanes".. To se mi opravdu nepovedlo - to co pises ty, popisuji ve svem postu vyse.. To ale neni prave lucidni sneni, jak je vsude definovano a popsano..Uz jsem myslel, ze se tu nekomu fakt povedlo :D Jo tááák , no když sem byl malej a spal u rodičů v ložnici , tak vždycky když sem se v noci probudil ze zlího snu tak sem letěl duší jakoby ze skříně naproti postele , na to fakt nezapomenu :D ale jestly sme viděl sebe to newim ... ale jednou se mi zdál fakt kotel děsnej sen ... probudil sem se ve snu :D mě honila flaška co kousala :D tak sem se probudil v pokoji ... řikám fuj jen sen ... a najednou na mě skočila :D a pak sem se probudil ještě jednou doopravdy a flaška naštěstí nikde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 me se zdaj i sny že hraju třeba hru a někdo tam je z mototrovkou že si pro mě přijde a tak dám ukončit hru a nejde to a pak zaslyšim klepání na dveře jsme z mámou v kuchyni a tak se schováme do skříně a někdo tam chodí a lítá a pak ´mě tam zabije a ja se leknu a vzbudim se zpocenej někdy mám hrozný sny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Senpu Odesláno Říjen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Tak já měl cca před 3 týdnama Lucidní snění .. Jak je seriál Volání Mrtvých (Tru calling :D) tak sem byl do toho zažranej no.. Tak se mi ve snu zdálo že tam sem s těma postavama a tak... Ale najednou sem nějak věděl že to je sen, ale pořád sem tam byl sněma... Mohl jsem si lítat vše bylo to úplně super, doufám že to ještě někdy dokážu :D Jinak se mi často zdaj sny že jedu třeba ve výtahu domů (třeba včera večer se mi zdálo), ale tentokrát jsem si uvědomoval že se zas stane něco špatného v tom výtahu jako že se zastaví pak vystoupím někde kde to neznám a zas něco po mě půjde.Taky že jo nějakej maník mě chtěl ubodat pastelkou (sem se pak probudil :lol:).Ale už sem si to pomalu uvědomoval že je to sen :).Příště takovejm zrůdám řeknu ať jdou do prdele že to je sen tak ať mi políbí sem zvědavej na tu reakci :D Už se těším jak usnu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
compvole Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Lol to me se nekdy zdaj sny,na ktery myslim pred spanim,proste myslim na sex:D,tak se me zda ze sukam naky pekny baby,a jednou se me zdal nejhorsi sen na svete,nevim jak to je mozny ale jednou sem pichal babicku :D:D:D:D,fakt strasny:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Terminator1468623725 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ja nwm me se to snad stalo jen jednou ubedomil sem si ze sem ve snu a tzpoval sem kdy se vzbudim např.bylo 6:00 rano a ja sem rikal ted.. po 5 minutach tak ted a pemejslel sem o tom kdy se vzbudim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.