Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sny

Senpu

Recommended Posts

To mě se zdál sen když jsem byl u babičky. Vždy tam přijedou 2 třicítky který hrajou karty asi do 2 do rána a tak jsem hrál s nima, ony měli furt narážky, že něco bude, tak jsem se nemohl dočkat na postel, spali jsme všichni 3 na manželský posteli (já uprostřed:D) a povídali(čekal jsem sice něco jiného,ale:roll:), no to mě nudilo tak jsem usnul a měl jsem sen jak jsem ji ve snu vopíchal do análu když spala. Jinak sny mám nudný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 81
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Tak já mívám většinou sny, že- no špatně se to vysvětluje :D něco jako třeba CoD, tak přesně tohle se mi zdá tak 4/5 snů, prostě střílim do všeho co se hne nebo třeba mě honěj nějací týpci s bouchačkama a chtěl mě zabít ... zajímavý je, že se v těch snech se vůbec nebojim, když nad tim tak přemejšlim, tak to mam pravděpodobně právě z těch.

Jinak k témtu, bratr mýho kámoše o tomhle napsal nějakou knihu, dokonce se mi to snažil i vysvětlit :lol: Prej si musíš tesně před tim než jdeš spát pořád ujištovat, že je to realita. A pak třeba po měsíci se ti stane, že to uděláš i ve snu a dojde ti, že se ti to jen zdá a pak v tom snu můžeš dělat co chceš ... Teda já to nikdy nezkoušel, jsem na to moc línej, ale něco by na tom mohlo bejt :D

Odkaz ke komentáři

Ale to neni lucidni sneni jako takove- to je to, co pisu ja.. Lucidni sneni je, ze se ze snu stane jakasi pokroucena realita a ze se jakoby probudis u sebe v pokoji, vidis sve telo spici na posteli a jakoby z nej "vstanes".. To se mi opravdu nepovedlo - to co pises ty, popisuji ve svem postu vyse.. To ale neni prave lucidni sneni, jak je vsude definovano a popsano..

Uz jsem myslel, ze se tu nekomu fakt povedlo :D

Jo tááák , no když sem byl malej a spal u rodičů v ložnici , tak vždycky když sem se v noci probudil ze zlího snu tak sem letěl duší jakoby ze skříně naproti postele , na to fakt nezapomenu :D ale jestly sme viděl sebe to newim ... ale jednou se mi zdál fakt kotel děsnej sen ... probudil sem se ve snu :D mě honila flaška co kousala :D tak sem se probudil v pokoji ... řikám fuj jen sen ... a najednou na mě skočila :D a pak sem se probudil ještě jednou doopravdy a flaška naštěstí nikde :D

Odkaz ke komentáři

me se zdaj i sny že hraju třeba hru a někdo tam je z mototrovkou že si pro mě přijde a tak dám ukončit hru a nejde to a pak zaslyšim klepání na dveře jsme z mámou v kuchyni a tak se schováme do skříně a někdo tam chodí a lítá a pak ´mě tam zabije a ja se leknu a vzbudim se zpocenej někdy mám hrozný sny:D

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Tak já měl cca před 3 týdnama Lucidní snění ..

Jak je seriál Volání Mrtvých (Tru calling :D) tak sem byl do toho zažranej no..

Tak se mi ve snu zdálo že tam sem s těma postavama a tak...

Ale najednou sem nějak věděl že to je sen, ale pořád sem tam byl sněma...

Mohl jsem si lítat vše bylo to úplně super, doufám že to ještě někdy dokážu :D

Jinak se mi často zdaj sny že jedu třeba ve výtahu domů (třeba včera večer se mi zdálo), ale tentokrát jsem si uvědomoval že se zas stane něco špatného v tom výtahu jako že se zastaví pak vystoupím někde kde to neznám a zas něco po mě půjde.Taky že jo nějakej maník mě chtěl ubodat pastelkou (sem se pak probudil :lol:).Ale už sem si to pomalu uvědomoval že je to sen :).Příště takovejm zrůdám řeknu ať jdou do prdele že to je sen tak ať mi políbí sem zvědavej na tu reakci :D Už se těším jak usnu :P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu