SEMRY Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Já myslim že atmosféra tam je. Nesrovnávat s GTA! Tohle je prostě o autech, já se u toho docela bavim, hrál jsem to až do noci. Jsem někde Chapter 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Prejdene... vela stastia pri poslednej (najtazsej) misii... hra dobra ale su tam obasne chyby... moje konecne hodnotenie 7.5/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Jeste sem to nedohral ale dal bych 80% za styl, auta, soundtrack. Minusy, pomerna kratkost- chyby v grafice, spatna plynulost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 GTA mě na PSP teda vubec nebavilo, na PC jo ale na PSP se to moc dobře hrát nedá... Driver 76 4ever... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 GTA mě na PSP teda vubec nebavilo, na PC jo ale na PSP se to moc dobře hrát nedá... Driver 76 4ever...No ja som opacneho nazoru... to strielanie z auta a vobec strielanie v Driverovy je hrozne... dalsie minus je ze niesu tam vobec ziadne interiery... dalej ze misie si vyberam v menu a nie ze chodim z miesta na miesto ako v GTAcku... takto by som aspon spoznal mesto... dalej je tam niekolko historickych nezrovnalosti (S.W.A.T., helikoptery rutiece sa velkou rychlostou, "nadzvukove" auta...) no Driver sa GTAcku neda prirovnavat... GTA je ina trieda... preto bude dostavat Driver znamky pod 8/10... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unknow_michal Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 cus lidi....prosim vas mam mensi dotaz...... stahnul sem si tuhle hru asi ve 2 ruznejch images....nejdriv sem si zkopiroval .cso spustil hru a ta mi prisla docela trhana....tak sem zkopiroval .iso ale hra mi porad prijde docela trhana.....uvedu priklad....sem v aute a slapnu na plyn a jedu furt rovne, pri 60 se mi to asi 3x trhne a presne v tu chvili vidim jak 3x problikne karticka a to same se opakuje po 20 kdyz jedu 80....treba zpomalim na 70 a zas pri 90 trhani.... mate stejnej problem? muze to bejt tim ze mam fake karticku a nestiha to nacitat??? nebo je to normalni i kdybych mel UMD? predem kazdemu dekuji za odpoved........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 cus lidi....prosim vas mam mensi dotaz......stahnul sem si tuhle hru asi ve 2 ruznejch images....nejdriv sem si zkopiroval .cso spustil hru a ta mi prisla docela trhana....tak sem zkopiroval .iso ale hra mi porad prijde docela trhana.....uvedu priklad....sem v aute a slapnu na plyn a jedu furt rovne, pri 60 se mi to asi 3x trhne a presne v tu chvili vidim jak 3x problikne karticka a to same se opakuje po 20 kdyz jedu 80....treba zpomalim na 70 a zas pri 90 trhani.... mate stejnej problem? muze to bejt tim ze mam fake karticku a nestiha to nacitat??? predem kazdemu dekuji za odpoved........ Hraj to na 333MHz... pokial ani to nepomoze mas FAKE Memory Stick... tym padom ma pomalsie citanie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unknow_michal Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Hraj to na 333MHz... pokial ani to nepomoze mas FAKE Memory Stick... tym padom ma pomalsie citanie... to ze mam FAKE karticku vim urcite a ze mam pomalejsi nacitani je mi jasne.....de mi o to jestli je to normalni......ty to mas plynuly??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Květen 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 to ze mam FAKE karticku vim urcite a ze mam pomalejsi nacitani je mi jasne.....de mi o to jestli je to normalni......ty to mas plynuly???Ja mam High Speed Original Sandisk Ultra II a hrajem to v ISO na 333 MHz a aj mne to obas trhalo... ta hra ma problem s Frameratom a nie nase karty a ISA ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
unknow_michal Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Ja mam High Speed Original Sandisk Ultra II a hrajem to v ISO na 333 MHz a aj mne to obas trhalo... ta hra ma problem s Frameratom a nie nase karty a ISA ;) dik moc......presne tohle sem potreboval vedet......aspon vim ze s tim nic neudelal takze me to nesere :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Bylo to kratke, byla tam slaba videa, bylo tam par bugu a ... libilo se :D Nevim, 76ka na me zvlastne pusobi, az tak, ze jsem ji hral skoro na jeden zatah (tu hru sem zapinal vsudy vseho 3x :D ) + auta se pekne ovladaly, byla pekne vyladena obtiznost, bombasticky soundtrack a postupne se libici grafika ;) Je to jine GTA :) 8,2/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 taky jsem to dneska dohral .. dost kratky , ale ty doplnkovy mise jeste dohrany nemam .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 to zpracování a ovládání panďuláka je na zeblití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 presne tak...GTA je stylovka...rockstar proste umi...jak desingove tak i technicky....GTA na psp plynuje s maximem detailu, navic si i postupem casu vytypujete zkratky ruzne skoky a tak...v driverovi to jsou jen za sebou posazene porad stejne bloky...jen sed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DR.house(steve-o) Odesláno Květen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2007 Zapařil jsem a řikám neni to špatný ale má to své mouchy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 tak dohrano...neni to spatny,ale!!! co to je za dobu hrani? dyt pribeh ma sotva dve hodiny! takhle si teda herni zazitek nepredstavuju,at se na me nikdo nezlobi ale tuhle hru bych si v zivote nekoupil...leda ze by se od zacatku prodavala tak za 400 maximalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 tak dohrano...neni to spatny,ale!!! co to je za dobu hrani? dyt pribeh ma sotva dve hodiny! takhle si teda herni zazitek nepredstavuju,at se na me nikdo nezlobi ale tuhle hru bych si v zivote nekoupil...leda ze by se od zacatku prodavala tak za 400 maximalne No já zase nepotřebuju uplně ultra dlouhý hry aby u toho seděl člověk dny na to není ani čas, dělám ted ty bonusové závody atd a baví mě to furt. Rád bych z toho soundtrack. OT: Upneš ten soundtrack z wipeoutu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 ok...muzu to upnout do psp music Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Květen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2007 Up :) .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macoo Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Moc sa do toho nevyznam vie mi niekto poradit..pise mi to ze to ziada frimware 3.11 a ja hry spustam cez deevhok mam FW 2.71....diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 Moc sa do toho nevyznam vie mi niekto poradit..pise mi to ze to ziada frimware 3.11 a ja hry spustam cez deevhok mam FW 2.71....diky moc na devhook se vykalši a dej si custom fw jestli chceš aby ti všechno krásně běhalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 na devhook se vykalši a dej si custom fw jestli chceš aby ti všechno krásně běhalo David Hasseholf :arrow: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Květen 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2007 David Hasseholf :arrow: :wohow: vybral sem světlejší fotku :D,škoda že neni kitt v driverovi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Tak taky dohráno-teda jen ten příběh a musím taky říct že je to dost krátký(Opravdu dost).Třeba jednička nebo dvojka na ps1 mi připadla nekonečná.Já bych to ohodnotil tak 7/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 a co treba ty vedlejsi ukoly? tech je tam dost (myslim ze 50) ale tak ja nevim to nehraju kazdy den a jsem tedka u 6 casti tak uvidim... kolik jich tam je celkem? a jinak u me je to jedina hra co me tedka za skoro 3 mesice vubec chytla ze ji hraju protoze GTA styl se mi zda uz takovy ohrany a toto je konecne nejaka zmena ze tam aj pri jezdeni je nejake to treni mezi silnici a autem... sice strileni je takove trochu divne ale i tak bych tu hru neodsuzoval :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.