Bunny1468622758 Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 cus lidi, mam par otazek co se tice mx vs atv... 1. jaky dil je lepsi, untamed nebo unleashed ? 2. da se v untamed udelat backflip? a jak? 3. v untamed mi to porad pri dopadu pise OUCH... je naky rada, jak dopadat lip? mam se prevazit do zadu? Predem dik za odpovedi...za kazdou radu dávám thx...:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Máca Odesláno Září 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2009 Untamed - lepší grafika Unleashed - lepší hratelnost (aspoň podle mě :) ) Stáhni oboje nemá to moc mega tak co řešit :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bunny1468622758 Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 a ještě sem se chtěl zeptat...u každy mapy pri vyberu je dole takovej klic a 0/1... co to je? maj se nak vzit? a kde sou? predem dik... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bunny1468622758
cus lidi, mam par otazek co se tice mx vs atv...
1. jaky dil je lepsi, untamed nebo unleashed ?
2. da se v untamed udelat backflip? a jak?
3. v untamed mi to porad pri dopadu pise OUCH... je naky rada, jak dopadat lip? mam se prevazit do zadu?
Predem dik za odpovedi...za kazdou radu dávám thx...:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts