SpeedShot Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Cau jde nak propojit psp s tv?? Jako treba ze by se poustely filmy, mp3, prohlizely fotky?? dik za odpoved:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 ano jde ale potrebujes k tomu pripojku s psp na tv ktera s toji neco kolem 1500kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 A nemuzes sem hodit adresu eshopu treba?? please ja vubec netusim co to je pripadne muzes psat na icq: 226639498 dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 tady to mas a nemas zac. ;) http://www.herniprislusenstvi.cz/sony-psp/hi-tech-doplnky/-/psp-hi-feel-cinema/4297.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 sem nasel toto: http://www.herni-prislusenstvi.cz/sony-psp/hi-tech-doplnky/-/psp---on-tv/1007.html co myslis ze je lepsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 lepší je ten první...má víc funkcí...ale tady ti nikdo nemůže 100% říct kterej je lepší když s tím nikdo nemá zkušenosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 to jo no, ale me se zda lepsi ten druhej je drazsi a lip vypada al enevim no :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 dražší je ten první ...1999...ten druhej je za 1499 už to zavání OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 No ja jsem myslel ten za 1999, ten se me jevi lepsi, ale nevim jestli to k necemu je :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 No ja jsem myslel ten za 1999, ten se me jevi lepsi, ale nevim jestli to k necemu je :P podle mě k ničemu....já osobně mám PSP do školy a na cesty...doma mám PC...a k tomu takovejhle kabel nepotřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 to mas asi pravdu doma mame pc tak dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tmatura Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Já si myslím, že oba nestojej nic, nejlepší by bylo kbyby sel do zdířdy pro sluchátka strčit kabel a tří pinovým jackem a druhý připojit do TV, přesně tak to má řešený iPod je to bezvadný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Květen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 No to by bylo super, ale myslim ze to nejde:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 ja kdyz chcu neco poustet z psp tak to pripojim k DVD usb-čkem a dám v menu Jukebox a poslouchat hudbu z přenosného zařízení USB takze to je v klidu 8) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SpeedShot Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 :) nakej srandista tady se bavime o hrani her, obrazcich a posteni videa na tv pres psp. Mp3 si taky umim pripojit k hifi, ale myslim ze hifi me obrazky neukaze P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SpeedShot
Cau jde nak propojit psp s tv?? Jako treba ze by se poustely filmy, mp3, prohlizely fotky?? dik za odpoved:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts