Cassidy Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Jak prosím sformátuju PC když mám jen jeden disk? Běžnám způsobem to samozdřejmě nejde, protože na disku běží OS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Vem instalační CD Win, dej ho do PC, v biosu nastav bootování na mechaniku, zapni instalaci Win a naformátuj HDD při výběru jednotky HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassidy Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Vem instalační CD Win, dej ho do PC, v biosu nastav bootování na mechaniku, zapni instalaci Win a naformátuj HDD při výběru jednotky HDD To CD už nemám :((( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 V tom případě nechápu, jak chceš naformátovat HDD. Tím se ti smaže i Win a měl bys PC bez OS. Takže si Win sežeň nebo neformátuj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cassidy Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 V tom případě nechápu, jak chceš naformátovat HDD. Tím se ti smaže i Win a měl bys PC bez OS. Takže si Win sežeň nebo neformátuj. PC prodávám s tím že je bez OS ;) ale nechcu samosebou aby se mi někkdo hrabal v datech, co jsem tam měl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Pokud nejde, stáhni si Partiton Manager a naformátuj tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Nebo sdisk , je to bootovaci cd , tim se da taky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Formatem data nesmazes.. to se daji vsechny behem sekundy obnovit :roll: Najdi si neco o bezpecnem mazani dat.. Existuji utility jako wipe, sifrovani, random data write.. atp. V linuxu existuje prikaz dd if=/dev/urandom of=/dev/hda ... Na Windows ti radim jednu vec - stahnout si Hirens Boot CD a to uz nejake utility primo obsahuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cassidy
Jak prosím sformátuju PC když mám jen jeden disk? Běžnám způsobem to samozdřejmě nejde, protože na disku běží OS.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.