Cassidy Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Odesláno Září 22, 2009 Jak prosím sformátuju PC když mám jen jeden disk? Běžnám způsobem to samozdřejmě nejde, protože na disku běží OS. Citovat
0 tekken90 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Vem instalační CD Win, dej ho do PC, v biosu nastav bootování na mechaniku, zapni instalaci Win a naformátuj HDD při výběru jednotky HDD Citovat
0 Cassidy Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Vem instalační CD Win, dej ho do PC, v biosu nastav bootování na mechaniku, zapni instalaci Win a naformátuj HDD při výběru jednotky HDD To CD už nemám :((( Citovat
0 tekken90 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 V tom případě nechápu, jak chceš naformátovat HDD. Tím se ti smaže i Win a měl bys PC bez OS. Takže si Win sežeň nebo neformátuj. Citovat
0 Cassidy Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 V tom případě nechápu, jak chceš naformátovat HDD. Tím se ti smaže i Win a měl bys PC bez OS. Takže si Win sežeň nebo neformátuj. PC prodávám s tím že je bez OS ;) ale nechcu samosebou aby se mi někkdo hrabal v datech, co jsem tam měl :D Citovat
0 Moderators Zinglbee Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Pokud nejde, stáhni si Partiton Manager a naformátuj tím. Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Nebo sdisk , je to bootovaci cd , tim se da taky :) Citovat
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Formatem data nesmazes.. to se daji vsechny behem sekundy obnovit :roll: Najdi si neco o bezpecnem mazani dat.. Existuji utility jako wipe, sifrovani, random data write.. atp. V linuxu existuje prikaz dd if=/dev/urandom of=/dev/hda ... Na Windows ti radim jednu vec - stahnout si Hirens Boot CD a to uz nejake utility primo obsahuje. Citovat
Otázka
Cassidy
Jak prosím sformátuju PC když mám jen jeden disk? Běžnám způsobem to samozdřejmě nejde, protože na disku běží OS.
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.