tombkiller Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 co říkate na tohle,myslíte že to pojede bez problému na xboxu? http://www.aukro.cz/item743977555_karaoke_set_pro_vsechny_moderni_konzole_ctete.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukill Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 maj to v kategorii xbox 360 tak mysli :-) :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombkiller Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 ano to vím taky,ne nepřehlédl jsem to,ale spíš se ptám na to jestli to bude 100%funkční a nebude jenom nějaký hybrid co jde na všechny konzoly ale na žádnou pořádně.tak jestli s tím nemá někdo zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
n8bik Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 ano to vím taky,ne nepřehlédl jsem to,ale spíš se ptám na to jestli to bude 100%funkční a nebude jenom nějaký hybrid co jde na všechny konzoly ale na žádnou pořádně.tak jestli s tím nemá někdo zkušenost. kup si hru lips nejlevnejs ji sezenes za 800 a mas hru a 2 mikrofony bezdratovy orig xbox:)) dnes sem zrovna koupil v pze :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 přesně jak říká n8bik kup si lips tamto je nějaká japonská šitka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 ale mikraky od lips nefunguji s Guitar Hero a rockbandem ne? jinak doporucuji mikrofon Logitech Vantage Usb Microphone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Říjen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2009 Já používám mikrofony od lips i na guitar hero :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2009 kup si hru lips nejlevnejs ji sezenes za 800 a mas hru a 2 mikrofony bezdratovy orig xbox:)) dnes sem zrovna koupil v pze :)) zdar, pls kde jsi koupil ty mikrofony? ani nepotrebuju hru, ale chci si zpivat.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 Já používám mikrofony od lips i na guitar hero :thumbup: a funguje ti od lips na Guitar Hero jo? a na jakym dilu?? thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 ja jsem sel do toho LIPS ( prvni dil) za 8kil , jak jsem dostal tip tady,,,a super, fakt prddel.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.