majsnerrik Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 chyba dobrej pučil sem si od kamoše R5 a vždy kdys dam nova hra optižnost potom tam ukazuje kdo to vyrobil pak tam mluvej a pak jakoby nabiha us hra tak my tam vyskoči tahle chyba D3DERR_DRIVERINTERNALERROR : present_Result nevim co stim PLS porad te Intel® core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz 2.33GHz , 2,98 GB RAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Máš originál nebo ISO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wind Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 co zkusit tohle? http://www.google.cz/search?source=ig&hl=cs&rlz=1G1GGLQ_CSCZ346&q=D3DERR_DRIVERINTERNALERROR+%3A+present_Result&btnG=Vyhledat+Googlem&meta=lr%3D&aq=f&oq= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Září 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 Máš originál nebo ISO? mam ISO :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:JOKEMAN:. Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 jakou v tom mas grafarnu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 presne na tuhle chybu je na internetu patch, staci trochu zahledat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2009 presne na tuhle chybu je na internetu patch, staci trochu zahledat :dozey: a nemohl by si sem dat odkaz?ja sem to hledal celou dobu a prave ze sem na forech spis cet ze by na to mel vyjit nejakej patch ale jeste nic..tak kdyztak dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordo7 Odesláno Říjen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2009 Dobrý den, mám problém se Resident evil 5. Když spustím hru hodí mi to error: Hru mám nainstalovanou přez iso. Amd Phenom 9600, 4GB RAM, ATI Radeon HD 3200 Graphics (700mb) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 jako ta grafarna nic moc hele tipuju ze je integrovana jinak klikni at ti to zobrazi chybovy hlaseni my se z toho prd dozvime :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordo7 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Integrovaná je. Jinak nevím co přesně myslíš asi todle :) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 Mno naskakujou různé chybičky jednoduše zkus: 1)Nainstalovat nejnovější ovladače pro tvou grafiku 2)Zkus jiný Crack 3)Stáhni Patch jak bylo zmíněno... Tuto hru nemám takže neporadím jaký patch ... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lordo7 Odesláno Říjen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2009 Zkoušel jsem hodit nové ovladače i crack a nepomohlo to. Jinak bych se chtěl zeptat kde bych mohl najít ten patch. Hledal jsem snad všude a nic jsem nenašel. Předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.