Saddako Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2007 Lze nejak vytvorit vlastni ISO soubor, ktery by obsahoval menu, jazyky, titulky, atpd.?
0 bobo Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2007 myslim ze se to uz tu resilo ... nekdo chtel udelat dump a neslo to ... ale nejsem si jist ...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2007 Ja som uz dump z UMD Filmu dal vpohode... teba mat min. 2 GB kartu a vpohode... ale UMD ISO Movie prehras len na FW 1.50 :(
0 LukDM Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2007 mám pocit že měl na mysli udělat si vlastní iso z filmu třeba v avi nebo z dvd aby to bylo i s kapitolama apod.,což samozřejmě nejde
0 Saddako Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Květen 2, 2007 mám pocit že měl na mysli udělat si vlastní iso z filmu třeba v avi nebo z dvd aby to bylo i s kapitolama apod.,což samozřejmě nejde Presne tak. Chtel jsem vedet zda existuje nastroj pro tvorbu vlastniho UMD (resp. jeho ISO). Takze nejde? :( Skoda :(
Otázka
Saddako
Lze nejak vytvorit vlastni ISO soubor, ktery by obsahoval menu, jazyky, titulky, atpd.?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts