Saddako Odesláno Květen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2007 Lze nejak vytvorit vlastni ISO soubor, ktery by obsahoval menu, jazyky, titulky, atpd.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 myslim ze se to uz tu resilo ... nekdo chtel udelat dump a neslo to ... ale nejsem si jist ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 Ja som uz dump z UMD Filmu dal vpohode... teba mat min. 2 GB kartu a vpohode... ale UMD ISO Movie prehras len na FW 1.50 :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Květen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 mám pocit že měl na mysli udělat si vlastní iso z filmu třeba v avi nebo z dvd aby to bylo i s kapitolama apod.,což samozřejmě nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saddako Odesláno Květen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2007 mám pocit že měl na mysli udělat si vlastní iso z filmu třeba v avi nebo z dvd aby to bylo i s kapitolama apod.,což samozřejmě nejde Presne tak. Chtel jsem vedet zda existuje nastroj pro tvorbu vlastniho UMD (resp. jeho ISO). Takze nejde? :( Skoda :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saddako
Lze nejak vytvorit vlastni ISO soubor, ktery by obsahoval menu, jazyky, titulky, atpd.?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts