Sunfig Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 čus,mám velkej problém již pulka pc je smazaná včetně savu do her :( , takže zapnu pc a naskočí mi cmd a najednou to začne mazat složky na C/ a již pulka hdd je prázdná prosím pomoc!! :ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukill Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 hmm leda reinstall windows :D takovy vir je hnus no ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Avast mi to nenašel na dukladný test tak už nwm a do reinstalu se mi nechce :( moc věcí by se stratilo a zalohovaní by trvalo týden Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 zálohování by trvalo týden, ale instalace všeho co tam máš teď by trvala dva týdny ;) (ironie :)) co je lepší - když ti to smázne vir a ty si to nainstaluješ znova a pri troše štěstí ti to smázne znova a nebo naformátovat disk a reinstalovat windows a mít klid? pochybuju, že tam máš "důležitý" věci, který nemůžeš smazat stejně tam máš jenom hry a věci co nepoužíváš...aspoň máš čistý svědomí, že máš čistej komp :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Bohužel zbýva jen reinstall :( Málo kdy se podaří tento vir odstranit. Proveď tu zálohu,nebo jestli tam nemáš nic důležitého tak ani záloha není potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Zkus to projed nodem,... jinak bych reinstaloval,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 stahni si program sdfix , zapni ho ale v nouzovem rezimu ! Do nouzoveho rezimu se dostanes tak , ze pri zapinani pc mackas F8. Navod mas treba na www.viry.cz/forum Kde ti take s problemem radi poradi , maji tam lepsi zkusenosti :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 OMFG.. fakt kazdej radi picoviny.. i romeno.. to je fakt moc.. Proste se prihlas v nouzovem rezimu, a smaz ten "vir" (asi to bude nejakej batak, co zvladne udelat i trilete dite) z "Po spusteni (startup)" - v nabidce start (omrkni vsechny uzivatele, admina i all users, dale pak v registrech, konkretne v klici "Run" a "RunOnce"... :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Me ten sdfix vzdy pomohl... taky leze do registru atd. Takze zas tak mimo to neni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 1) zbytecne neco stahovat, kdyz to lze udelat normalne rucne 2) proc viry.cz/forum ? To snad pri kazde soomarine clovek musi volat o pomoc ty lamicky? Pochopte lidi - pokud nejde o rootkit, tak na vsechny viry a trojany funguje univerzalni reseni -> smazat je z autorunu.. A Windows XP ma nasledujici moznosti spousteni ihned po startu: Registry: Run a RunOnce, Po Spusteni (Startup) a Sluzby (Services)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 No takže vyřešeno :D napsal jsem sms kámoš dones xp a přeinstaloval jsem windows :) ,již jdu stahovat skype , icq atp.. avast a mozila již běží ;) a vše jede krásně rychle takže dík prosím lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sunfig
čus,mám velkej problém již pulka pc je smazaná včetně savu do her :( , takže zapnu pc a naskočí mi cmd a najednou to začne mazat složky na C/ a již pulka hdd je prázdná prosím pomoc!! :ziped:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts