Sunfig Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 čus,mám velkej problém již pulka pc je smazaná včetně savu do her :( , takže zapnu pc a naskočí mi cmd a najednou to začne mazat složky na C/ a již pulka hdd je prázdná prosím pomoc!! :ziped:
0 Lukill Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 hmm leda reinstall windows :D takovy vir je hnus no ...
0 Sunfig Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Avast mi to nenašel na dukladný test tak už nwm a do reinstalu se mi nechce :( moc věcí by se stratilo a zalohovaní by trvalo týden
0 Han3 Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 zálohování by trvalo týden, ale instalace všeho co tam máš teď by trvala dva týdny ;) (ironie :)) co je lepší - když ti to smázne vir a ty si to nainstaluješ znova a pri troše štěstí ti to smázne znova a nebo naformátovat disk a reinstalovat windows a mít klid? pochybuju, že tam máš "důležitý" věci, který nemůžeš smazat stejně tam máš jenom hry a věci co nepoužíváš...aspoň máš čistý svědomí, že máš čistej komp :)
0 Negto Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Bohužel zbýva jen reinstall :( Málo kdy se podaří tento vir odstranit. Proveď tu zálohu,nebo jestli tam nemáš nic důležitého tak ani záloha není potřeba.
0 pozitro Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Zkus to projed nodem,... jinak bych reinstaloval,..
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 stahni si program sdfix , zapni ho ale v nouzovem rezimu ! Do nouzoveho rezimu se dostanes tak , ze pri zapinani pc mackas F8. Navod mas treba na www.viry.cz/forum Kde ti take s problemem radi poradi , maji tam lepsi zkusenosti :)
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 OMFG.. fakt kazdej radi picoviny.. i romeno.. to je fakt moc.. Proste se prihlas v nouzovem rezimu, a smaz ten "vir" (asi to bude nejakej batak, co zvladne udelat i trilete dite) z "Po spusteni (startup)" - v nabidce start (omrkni vsechny uzivatele, admina i all users, dale pak v registrech, konkretne v klici "Run" a "RunOnce"... :roll:
0 Moderators romeno Odesláno Září 23, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 Me ten sdfix vzdy pomohl... taky leze do registru atd. Takze zas tak mimo to neni...
0 Anonymous_ Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 1) zbytecne neco stahovat, kdyz to lze udelat normalne rucne 2) proc viry.cz/forum ? To snad pri kazde soomarine clovek musi volat o pomoc ty lamicky? Pochopte lidi - pokud nejde o rootkit, tak na vsechny viry a trojany funguje univerzalni reseni -> smazat je z autorunu.. A Windows XP ma nasledujici moznosti spousteni ihned po startu: Registry: Run a RunOnce, Po Spusteni (Startup) a Sluzby (Services)...
0 Sunfig Odesláno Září 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2009 No takže vyřešeno :D napsal jsem sms kámoš dones xp a přeinstaloval jsem windows :) ,již jdu stahovat skype , icq atp.. avast a mozila již běží ;) a vše jede krásně rychle takže dík prosím lock
Otázka
Sunfig
čus,mám velkej problém již pulka pc je smazaná včetně savu do her :( , takže zapnu pc a naskočí mi cmd a najednou to začne mazat složky na C/ a již pulka hdd je prázdná prosím pomoc!! :ziped:
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts