Roeman Odesláno Září 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2009 Zdar borci..mam dotaz casto se mi stava ,ze kdyz stahuju torrent tak mi kolem 95-100% vypnou seedy a dal to nestahuje.da se stim prosim neco delat?? diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Září 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2009 stahovat jen z privátních trackerů, ze share serverů (rapidshare,...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roeman Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jj..moc díky..Já to spíš ale myslel tak,že mi je líto ty na 90% stahlý hry vymazat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roeman
Zdar borci..mam dotaz casto se mi stava ,ze kdyz stahuju torrent tak mi kolem 95-100% vypnou seedy a dal to nestahuje.da se stim prosim neco delat?? diky moc za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.