xDante1986 Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 v sobotu či neděli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 v sobotu či neděli... supr to mam taky cas vyborne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 kubo po 5.:lol:kde vezmes ty credits?:Da nevim mozna bych do toho taky sel ale vazne nevim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Kdyz uz chces delat soutez tak bysis mel napsat o Sponzorstvi protoze takhle je maximalni vyhra 150 crdts xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 .... Něco vymyslíš a pak už na to s3reš, to jen chceš všechny n4srat - všechny ty kdo vůbec zájem mají, na všechno ses vysr4l tak příště prosím NIC NEVYMÝŠLEJ, buď tak hodný :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Říjen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 tvle kdybys nemlel tak o vikendu bude prvni dil nemam ted cas domu prichazim v 17:00 a jeste musim delat uceni je 6 najim se jsem unavenej zejo nesedim u kompu celej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 tvle kdybys nemlel tak o vikendu bude prvni dil nemam ted cas domu prichazim v 17:00 a jeste musim delat uceni je 6 najim se jsem unavenej zejo nesedim u kompu celej den Já taky ne, odplden mám svoje aktivity :) A zakládej něco na co máš alespoň dostatečný credits a zakládej, až na to budeš mít opravdu čas, protože pak to zase spadne a bude z toho s prominutim hovn0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.