Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
každej kdo videl anime pochopil že Tobi nebude jen nejaká lama od té chvíle co mluvil s Peinem a řekl že ted každej pozná pravou sílu Uchihi Madary nebo něco takovího XD nějak na začátku o něm mluvil Kyuubi takže sem si ho vygooglil XD

precti si mangu jestl isi myslis ted ze je silny tak se pose...az zjistis jaky je nadupany v manze...

Odesláno

-Ví někdo jestly maj nějakej vyší smysl ty prstýnky co má Akatsuki ? třeba jestly pomocí nich udělaj nějaky super ultra mega jutsu, zvisujou chakru v tele, nebo pomocí nich dělaj ty hologramy bo co to je jak stojijou na tech prstech XD.

-Jestly se mužu jeste zeptat co znamenala ta zakodovaná zpráva co výpálil Jiraiya na záda žabákovi pls. (:

Odesláno

Ty prstýnky si myslím nemají žádný význam ve smyslu ultra zlepšovák jutsu protože tolik členů Akatsuki zemřelo a žádnej před smrtí nepoužil nic co by mělo s prstenem společnýho. A ta správa

je odkaz na Kapitolu Odstavec řádek a Stránku v Jirayově knize pokud si to dobře pamatuju, ale budou to pak luštit v Anime takže počkej možná to je jinak mangu už si moc nepamatuju.

Odesláno
Ty prstýnky si myslím nemají žádný význam ve smyslu ultra zlepšovák jutsu protože tolik členů Akatsuki zemřelo a žádnej před smrtí nepoužil nic co by mělo s prstenem společnýho. A ta správa

je odkaz na Kapitolu Odstavec řádek a Stránku v Jirayově knize pokud si to dobře pamatuju, ale budou to pak luštit v Anime takže počkej možná to je jinak mangu už si moc nepamatuju.

Je to jak rikas v tom spoileru ;)

Odesláno

Ty prstýnky nemaji žádný smysl taky sem po tom pátral a došel jsem sem

• Vůdce Akatsuki Pein - Rei (Nula)
  • Deidara - Seiryuu (Azurový drak)
  • Konan - Byakko (Bílý tygr)
  • Itachi - Suzaku (Nachový pták)
  • Zetsu - Genbu (Černá želva)
  • Orochimaru - Kuchin (Nicota)
  • Kisame - Nanju (Sagittarius/Jižní hvězda)
  • Kakuzu - Hokuto (Lochneska/Severní hvězda)
  • Hidan - Santai (Třetí úroveň)
  • Tobi - Gyokunyo (Koule)
  • Sasori - Gyokunyo (Koule), nosil ho před Tobim.

Odesláno

-XD njn já Mangu nečtu protože kdybych ju čet tak se na anime přestanu dívat a to nechcu jen to s tím žabákem mě zajímalo (i kdyz ted mě napadlo ze sem se moh kouknout na konohu a tam to je urcite napsany XD).

-A ty prstýnky mě napadly při cestě do školy když sem přemyslel jestly si mam objednat nějakej prsten a kdybych si ho objednaval tak jestly Tobiho nebo Itachiho XD

-Kua uz chcu tu hru na praxi zas zacína bejt nuda, ted sem stah Tekken 6 tak to nejak vydrzím a na flashku sem si postahoval mangu Naruta (ne shippuu)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu