Demon.x12 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 každej kdo videl anime pochopil že Tobi nebude jen nejaká lama od té chvíle co mluvil s Peinem a řekl že ted každej pozná pravou sílu Uchihi Madary nebo něco takovího XD nějak na začátku o něm mluvil Kyuubi takže sem si ho vygooglil XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Problém je, že ne každý musí být u nejnovějšího dílu Anime. Jinak máte samozřejmě pravdu a museli by se spoilerovat jenom věci z mangy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 to budu zklamanej kdyz Itachi bude bez Susano, ale spravi me Pein nebo Jirayia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 zuzana byla v posledním dílu anime (ted) tak sem doufal že tam bude :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 každej kdo videl anime pochopil že Tobi nebude jen nejaká lama od té chvíle co mluvil s Peinem a řekl že ted každej pozná pravou sílu Uchihi Madary nebo něco takovího XD nějak na začátku o něm mluvil Kyuubi takže sem si ho vygooglil XD precti si mangu jestl isi myslis ted ze je silny tak se pose...az zjistis jaky je nadupany v manze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 Doufali jste? Máte ale štěstí, protože Susano v této hře bude!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 susanoo a kirin potvrzene: http://www.youtube.com/watch?v=YrIprcfbg0g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 to je dobře ... pořád čekuju nový a nový videa na youtube a mám už tu hru představenou ve všech směrech..... xD:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 tady sem nasel video mate tam souboje tk se pokochejte http://www.youtube.com/watch?v=n-7ulKYGYF4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 susanoo a kirin potvrzene:http://www.youtube.com/watch?v=YrIprcfbg0g Já to nechápu, proč napíšeš prakticky stejnej post jako já se stejným obsahem hned po mě 10 hodin po mé zprávě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 -Ví někdo jestly maj nějakej vyší smysl ty prstýnky co má Akatsuki ? třeba jestly pomocí nich udělaj nějaky super ultra mega jutsu, zvisujou chakru v tele, nebo pomocí nich dělaj ty hologramy bo co to je jak stojijou na tech prstech XD. -Jestly se mužu jeste zeptat co znamenala ta zakodovaná zpráva co výpálil Jiraiya na záda žabákovi pls. (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 ty prsteny budou bud na okrasu nebo na to, aby se poznali. ta zprava to bylo asi neco o ceste ninjy (kdyby to bylo neco jinyho tak sorrry, tuhle mangu sem necet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ty prstýnky si myslím nemají žádný význam ve smyslu ultra zlepšovák jutsu protože tolik členů Akatsuki zemřelo a žádnej před smrtí nepoužil nic co by mělo s prstenem společnýho. A ta správa je odkaz na Kapitolu Odstavec řádek a Stránku v Jirayově knize pokud si to dobře pamatuju, ale budou to pak luštit v Anime takže počkej možná to je jinak mangu už si moc nepamatuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ty prstýnky si myslím nemají žádný význam ve smyslu ultra zlepšovák jutsu protože tolik členů Akatsuki zemřelo a žádnej před smrtí nepoužil nic co by mělo s prstenem společnýho. A ta správa je odkaz na Kapitolu Odstavec řádek a Stránku v Jirayově knize pokud si to dobře pamatuju, ale budou to pak luštit v Anime takže počkej možná to je jinak mangu už si moc nepamatuju. Je to jak rikas v tom spoileru ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ty prstýnky nemaji žádný smysl taky sem po tom pátral a došel jsem sem Vůdce Akatsuki Pein - Rei (Nula) Deidara - Seiryuu (Azurový drak) Konan - Byakko (Bílý tygr) Itachi - Suzaku (Nachový pták) Zetsu - Genbu (Černá želva) Orochimaru - Kuchin (Nicota) Kisame - Nanju (Sagittarius/Jižní hvězda) Kakuzu - Hokuto (Lochneska/Severní hvězda) Hidan - Santai (Třetí úroveň) Tobi - Gyokunyo (Koule) Sasori - Gyokunyo (Koule), nosil ho před Tobim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 Ho5sA: jj k tomuhle sem pravě došel taky :-) thx vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 A to jsem myslel že člověk co mě v podstatě k narutovi dovedl toho bude vědět víc jak já Garfe :D Aby někdo neřekl že je to OT tak se na tu hru moc těším... spokojení ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2009 -XD njn já Mangu nečtu protože kdybych ju čet tak se na anime přestanu dívat a to nechcu jen to s tím žabákem mě zajímalo (i kdyz ted mě napadlo ze sem se moh kouknout na konohu a tam to je urcite napsany XD). -A ty prstýnky mě napadly při cestě do školy když sem přemyslel jestly si mam objednat nějakej prsten a kdybych si ho objednaval tak jestly Tobiho nebo Itachiho XD -Kua uz chcu tu hru na praxi zas zacína bejt nuda, ted sem stah Tekken 6 tak to nejak vydrzím a na flashku sem si postahoval mangu Naruta (ne shippuu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 :D to ja se taky tesim uz jen 3 dny boze zrychly ty dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 -Jestly se mužu jeste zeptat co znamenala ta zakodovaná zpráva co výpálil Jiraiya na záda žabákovi pls. (: ta zprva zni ten pravy neni mezi nimi jina kse uz nemuzu dockat nejde to urychlit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 urychlit? nevim kezby u jsem netrpelivej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 kdo si pocka ten se docka xD a je na co cekat a uz jenom 3 dny byla doba kdy to melo vyjit za 2 mesice xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2009 Ho5sA jj přesně tak "už jenom 3 dny" ale stejně by se to uz zítra mohlo objevit na netu teda XD mapo dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 to by mohlo .. ae už to píísam po několikáté ae JAPANI jsou přesní :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2009 Legends taky bylo na netu dřív ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.