Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
cus už to mam v psp a je to celkem good...ale ta japonština mi děla trošku potíž...nemoch by ste udělat někdo screeny a u každýho aby bylo napsaný co v tom je ? stačilo by hlavní menu. :)

ti to napisu bez screenu. zacnu od prvniho (kdyz zapnes tu hru tak tam kde zacinas...) a jednu smerem dolu.:

1.Mise (pribeh)

2.Multi Player

3.To presne nvm ale jak uz tu psal Kev Nara tak je to neco jako narutuv dum jak je v UNH2

4.Nastaveni

5.Trening (je to stejny jako Battle mod akorat ze se ty postavy nehybou...)

6.Battle mod (proste klasicka bitka 2na2 nebo i v jynym pomeru (1na3,1na1,2na2, atd...)

Odesláno

:D Nestačí přepsat koncovku :D Musíš to převéz do .iso! Použij třeba UMD Generator nebo něco takového a ulož si to do .iso.

To je jako kdybys něco napsal ve wordu, uložil to do .docx a chtěl si to přehrát jako mluvené slovo, tak by přepsals koncovku na .mp3, že :)

To Korpy: Kdyby sis vzpoměl, budu moc rád. Nejlépe aniž bych musel vypínat hru bez uložení :) Ale to asi nepujde... :(

Odesláno
:D Nestačí přepsat koncovku :D Musíš to převéz do .iso! Použij třeba UMD Generator nebo něco takového a ulož si to do .iso.

To je jako kdybys něco napsal ve wordu, uložil to do .docx a chtěl si to přehrát jako mluvené slovo, tak by přepsals koncovku na .mp3, že :)

To Korpy: Kdyby sis vzpoměl, budu moc rád. Nejlépe aniž bych musel vypínat hru bez uložení :) Ale to asi nepujde... :(

ale vzdyt tady jde jen o dva formaty... bylo to ve formatu iso a dejme tomu ze to prepsal na format sug a znova to dal do iso... ty mluvis o trech formatech a nebo te nechapu jak to myslis....xD jo a ty savy mi nesly protoze sem teprve zacinal a mel sem tam neco spatne... to si teda myslim ale uz fakt nvm co to bylo ale kdyz mi neco nejde tak nejprve zkusim vypnout vsechny pluginy a vetsinou to jde... :) treba GEN-D3 mi nesel nainstalovat a kdyz sem vypnul pluginy tak uz sel...:) ale to uz je neco jyny ale jen to rikam ze to proste obcas muze byt pluginama....

Odesláno
ty savy mi nesly protoze sem teprve zacinal a mel sem tam neco spatne... to si teda myslim ale uz fakt nvm co to bylo ale kdyz mi neco nejde tak nejprve zkusim vypnout vsechny pluginy a vetsinou to jde... :) treba GEN-D3 mi nesel nainstalovat a kdyz sem vypnul pluginy tak uz sel...:) ale to uz je neco jyny ale jen to rikam ze to proste obcas muze byt pluginama....

Nakonec se mi to povedlo uložit. Našel jsem si všechny chybové hlášky a tam ta moje nebyla, ale ty podobné byly kvůli chybě na memory sticku, takže jsem zkusil kartu vytáhnout a zase vložit (během spuštěné hry) - nepomohlo. Zkusil jsem tedy jít k uložení hry, najet si na políčko, kde to chci uložit, kartu jsem zase vytáhl a zasunul a rychle zmáčkl uložit. Fungovalo to a už s tím problém nemám.

Odesláno
tak iso to už bylo tak sem to zkusil hodit do cso a taky nic tak už ,ale v čem je problem??!:bash:

EDIT:stahuju teda ted z toho druhého MU ,jestli toto nepomože tak jsem asi ztracen

ok. jo a tri otazky:

co mas za cfw?

mas ezte jednu pametovku?

mas tam i jyny hry nez tuhle?

Nakonec se mi to povedlo uložit. Našel jsem si všechny chybové hlášky a tam ta moje nebyla, ale ty podobné byly kvůli chybě na memory sticku, takže jsem zkusil kartu vytáhnout a zase vložit (během spuštěné hry) - nepomohlo. Zkusil jsem tedy jít k uložení hry, najet si na políčko, kde to chci uložit, kartu jsem zase vytáhl a zasunul a rychle zmáčkl uložit. Fungovalo to a už s tím problém nemám.

pekne :bash: xD

by me asi nenapadlo...:roll:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu