fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 stahoval sem to z megauploudu co je tady v postu a mam to tam hodene jako na3.sug .Ted sem to teda prejmenoval na NA3 a to samé :( Tož co stým je toto se mě nestalo eště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 cus už to mam v psp a je to celkem good...ale ta japonština mi děla trošku potíž...nemoch by ste udělat někdo screeny a u každýho aby bylo napsaný co v tom je ? stačilo by hlavní menu. :) ti to napisu bez screenu. zacnu od prvniho (kdyz zapnes tu hru tak tam kde zacinas...) a jednu smerem dolu.: 1.Mise (pribeh) 2.Multi Player 3.To presne nvm ale jak uz tu psal Kev Nara tak je to neco jako narutuv dum jak je v UNH2 4.Nastaveni 5.Trening (je to stejny jako Battle mod akorat ze se ty postavy nehybou...) 6.Battle mod (proste klasicka bitka 2na2 nebo i v jynym pomeru (1na3,1na1,2na2, atd...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mam to tam jako na3.sug zkraceni nepomohlo tak už nevím co stím :( toto se mě eště nestalo:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak já už jsem si an to zvykl a procházím tím jako kdyby to byl můj rodný jazyk :) A to to hraju jen 3 hodiny v kuse :DBTW Nevíte někdo tedy proč se mi to nechce uložit a háže mi to chybu? Budu moc rád, pošlu i THX kdysi davno sem mel stejny problem a nejak sem to vyresil ale uz nvm jak... xD kdyz si vzpomenu tak to sem pisnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mam to tam jako na3.sug zkraceni nepomohlo tak už nevím co stím :( toto se mě eště nestalo:? .sug? a nedavas to jako format souboru? melo by to totiz byt .iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 zkusil sem ten sug smazat aj tam pripsat .iso ale pořad ta samá muzika EDIT:jinak PSX hra co sem tam mel pred updatem na D3 normálně šlape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 neběžíš přez kuře? třeba se ti to vyplo nvm mě to jede XD edit... tak nic zkus stahnout a nahrat znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 neměl by někdo jiný zdroj než ten MU?Zkusil bych to nebo fakt už nevím co temu jebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 :D Nestačí přepsat koncovku :D Musíš to převéz do .iso! Použij třeba UMD Generator nebo něco takového a ulož si to do .iso. To je jako kdybys něco napsal ve wordu, uložil to do .docx a chtěl si to přehrát jako mluvené slovo, tak by přepsals koncovku na .mp3, že :) To Korpy: Kdyby sis vzpoměl, budu moc rád. Nejlépe aniž bych musel vypínat hru bez uložení :) Ale to asi nepujde... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ten soubor iso je normálně se k tomu hlásí démon ,ale zkusit to můžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 :D Nestačí přepsat koncovku :D Musíš to převéz do .iso! Použij třeba UMD Generator nebo něco takového a ulož si to do .iso. To je jako kdybys něco napsal ve wordu, uložil to do .docx a chtěl si to přehrát jako mluvené slovo, tak by přepsals koncovku na .mp3, že :) To Korpy: Kdyby sis vzpoměl, budu moc rád. Nejlépe aniž bych musel vypínat hru bez uložení :) Ale to asi nepujde... :( ale vzdyt tady jde jen o dva formaty... bylo to ve formatu iso a dejme tomu ze to prepsal na format sug a znova to dal do iso... ty mluvis o trech formatech a nebo te nechapu jak to myslis....xD jo a ty savy mi nesly protoze sem teprve zacinal a mel sem tam neco spatne... to si teda myslim ale uz fakt nvm co to bylo ale kdyz mi neco nejde tak nejprve zkusim vypnout vsechny pluginy a vetsinou to jde... :) treba GEN-D3 mi nesel nainstalovat a kdyz sem vypnul pluginy tak uz sel...:) ale to uz je neco jyny ale jen to rikam ze to proste obcas muze byt pluginama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ten soubor je na3.sug.iso sug neni format souboru ale nick toho typka nejspís Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Daemon tools se k tomu možná hlásí, ale ten je v PC a v PC přehraješ třeba i .avi soubory, které PSP nepřečte... Prostě to hod do iso a myslím, že to půjde jedna radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ok už hledám ten program Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ten soubor je na3.sug.iso sug neni format souboru ale nick toho typka nejspís to vim ale me se nekdy stane ze se preklepnu a napisu nejaky nesmyslny format a pak kdyz to prepisu na zpravny tak uz se to neprevede z5 teda jak u kteryho suboru.. samozrejme ze u videa by to bylo jedno ale u nekterejch souboru/formatech semi to stava.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 njn je to divny vsem co to odtam maj včetně mě to jede v pohodě jen sem to rozzipoval hodil do ISO a šel hrat nvm proc to nejede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tu je kdyztak ezte jeden odkaz na MU: http://www.megaupload.com/?d=NZW8T2ZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tak iso to už bylo tak sem to zkusil hodit do cso a taky nic tak už ,ale v čem je problem??!:bash: EDIT:stahuju teda ted z toho druhého MU ,jestli toto nepomože tak jsem asi ztracen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ty savy mi nesly protoze sem teprve zacinal a mel sem tam neco spatne... to si teda myslim ale uz fakt nvm co to bylo ale kdyz mi neco nejde tak nejprve zkusim vypnout vsechny pluginy a vetsinou to jde... :) treba GEN-D3 mi nesel nainstalovat a kdyz sem vypnul pluginy tak uz sel...:) ale to uz je neco jyny ale jen to rikam ze to proste obcas muze byt pluginama.... Nakonec se mi to povedlo uložit. Našel jsem si všechny chybové hlášky a tam ta moje nebyla, ale ty podobné byly kvůli chybě na memory sticku, takže jsem zkusil kartu vytáhnout a zase vložit (během spuštěné hry) - nepomohlo. Zkusil jsem tedy jít k uložení hry, najet si na políčko, kde to chci uložit, kartu jsem zase vytáhl a zasunul a rychle zmáčkl uložit. Fungovalo to a už s tím problém nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tak iso to už bylo tak sem to zkusil hodit do cso a taky nic tak už ,ale v čem je problem??!:bash:EDIT:stahuju teda ted z toho druhého MU ,jestli toto nepomože tak jsem asi ztracen ok. jo a tri otazky: co mas za cfw? mas ezte jednu pametovku? mas tam i jyny hry nez tuhle? Nakonec se mi to povedlo uložit. Našel jsem si všechny chybové hlášky a tam ta moje nebyla, ale ty podobné byly kvůli chybě na memory sticku, takže jsem zkusil kartu vytáhnout a zase vložit (během spuštěné hry) - nepomohlo. Zkusil jsem tedy jít k uložení hry, najet si na políčko, kde to chci uložit, kartu jsem zase vytáhl a zasunul a rychle zmáčkl uložit. Fungovalo to a už s tím problém nemám. pekne :bash: xD by me asi nenapadlo...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mám tam ten dnešní 5.50 GEN-D3 jiné pamětovky nemám ,ale nikdy sem takový problém neměl.Jinak mám tam FFVIII už hoděné od starého GENU a šlape v klidu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 co je?najednou me tu zmizeli posledni komenty edit:Korpy bylo tu jak jsem ti odepsal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 co je?najednou me tu zmizeli posledni komentyedit:Korpy bylo tu jak jsem ti odepsal? nvm, co si odepsal? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 no že tam mám 5.50 GEN-D3 a PSX hru ff8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Proč zmizely poslední příspěvky? Bylo tu dost užitečných info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.