dahakere Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Já osobně se na ně nemůžu už nějakou chvilku dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Já osobně se na ně nemůžu už nějakou chvilku dostat mas asi pomalejsi pripojeni me to jede rychle asi po 10 sekundach to obnovuju a porad nic :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Já osobně se na ně nemůžu už nějakou chvilku dostat ja ano ale chvyly to trva nez se nactou...:roll: edit.: hej ja se ted divam jak to zkouseli oni a jako vubec se mi nelibi to pomysleni ze zas budu naslepo klikat a cekat kam se dostanu... :( urcite by to bylo lepsi v aj ale co se da delat no... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 sem videl na youtube tobiho kombo...malo sem se chlamal..:D :D :D jn taky sem chcipal jak mu upadla ta bombicka...xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 me je 14 a nedu do skoly jenom kvuli tomu GENu :D a to nejsem maniak a hraju zavodne fotbal jsenom sem strasne zvedavej :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 me je 14 a nedu do skoly jenom kvuli tomu GENu :D a to nejsem maniak a hraju zavodne fotbal jsenom sem strasne zvedavej :D:D Možná nejsi maniak, ale určitě jsi závislák - nejít kvůli takovým věcem do školy! Mě je 17 a do školy normálně jdu, jen budu sedět za taškou hozenou na lavici a pařit Naruta :) EDIT: Tak na pspgen už je 5.50 GEN-C, ale D3 nikde! Sakrá! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Možná nejsi maniak, ale určitě jsi závislák - nejít kvůli takovým věcem do školy! Mě je 17 a do školy normálně jdu, jen budu sedět za taškou hozenou na lavici a pařit Naruta :) sem chtel trosku zamachrovat my uz mame totiz prazky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Možná nejsi maniak, ale určitě jsi závislák - nejít kvůli takovým věcem do školy! Mě je 17 a do školy normálně jdu, jen budu sedět za taškou hozenou na lavici a pařit Naruta :) to ja to mam vyreseny...xD muj peti letej bratr je nemocnej a rodice musi ezte zitra do prace a pak si berou volno takze zatim ho hlidam ja...:D:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2009 Sakra, lidi! Gen-C tam už je a D3 nikde!!!!!!!!! Doufám, že to rychle napraví... EDIT: Budík nastavená na 5:00, snad to tam už v té době bude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Heh mě je taky 17 do skole du na devátou (normalně mame ve středu) a budu to hrát v hodině XD (jdu hrát) nádhera konečně mě při prvním zapnutí nějake hry nezaječela do uší debilní angličtina co se nedá poslouchat ale hezky Japonsky nádhera ^_^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Já jdu sice na 8:00, musím ale vstávat v 6:30, kvůli autobusu jelikož dojíždím, ale první 2 hodiny ve středu máme Programování, takže jsme na kompech a už při vydání Naruta Akatsuki Legends jsem si přes školní PC patchoval naruta :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 cau hele nevite nekdo co to tam na zacatku nabizej hned po tom co se zadava meno..? je tam jap. text a taky v nem je napsano 288MB a pak je navyber bud ano nebo ne a kdyz dam ano tak tam sou mali panacci naruta a neco se nacita... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nesquick Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 hrál už někdo ? na netu sem našel 5.50 gen-D3 ale sem ve škole takže nemám možnost to spustit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corben Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 cau tak uz mi to jede..mel jsem 5.00 m33-6 a dal jsem tam GEN-D3..a jede to v klidu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Celkem pařba. Jak vychytám pořádně ovládání a kombata, tak to budem pařit neustále :) Texty beru tak intuitivně - nerozumím ani slovu, ale už to mám všechno odzkoušené a jen tak od toho neodejdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corben Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jo je to husty ale taky jsem trosku v haji s tou japonstinou...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 JN ta japonština no dava mi to zabrat ale da se vyznat no... hodně povedena hra s prvnich dojmu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 lidi nevite kde je v menu normal souboj Player vs COM ?? EDIT: už jsem to našel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jde udělat 2player a 2comp?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 neměl by na to někdo link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jasně, že jde. Musíš vybrat v menu nadpis, kde je první znak (ten červený) podobný číslovce 7 (jsou dva, jeden je z kroužkem - to je trening. Bez kroužku je souboj), potom navolíš postavy, jdeš dál a dostaneš se do nastavení souboje. U každé postavy můžeš nastavit v jakém bude týmu (1-4) - hned ta prvni kolonka, takže stačí si nastavit 2 postavy do týmu 1 (A) a dvě postavy do týmu 2 (B). Druhou položku jsem nezjistil. Třetí je nastavení úrovně (level). Čtvrtá je odsouhlasení postavy - dostaneš se tak na nastavení další postavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jasně, že jde. Musíš vybrat v menu nadpis, kde je první znak (ten červený) podobný číslovce 7 (jsou dva, jeden je z kroužkem - to je trening. Bez kroužku je souboj), potom navolíš postavy, jdeš dál a dostaneš se do nastavení souboje.U každé postavy můžeš nastavit v jakém bude týmu (1-4) - hned ta prvni kolonka, takže stačí si nastavit 2 postavy do týmu 1 (A) a dvě postavy do týmu 2 (B). Druhou položku jsem nezjistil. Třetí je nastavení úrovně (level). Čtvrtá je odsouhlasení postavy - dostaneš se tak na nastavení další postavy. hej ja sem zkusil tu druhou polozku zmenit na to druhy u naruta a kdyz sem v souboji zmackl trojuhelnik a pak kolecko tak misto rasenganu udelal to ze vytvoril par klonu a zacal se tocit... nvm jestly je to tim, nejak zvlast sem to netestoval... mozna je to zmena stylu boje nebo neco takovyho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Kde tu hru stáhnu pls:):)Konkrétní odkaz dík8)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jj je to změna stylu Download: [url]http://www.megaupload.com/?d=TS13GNCO[/url] edit: heslo: sug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 OK, super, tak to je dost mastná hra. Už takhle je tam mrtě kombinací a když si ještě můžeš navolit styl boje ... :D Wow :) Jinak povedlo se vám už s Narutem udělat ultimátní jutsu (začne animace, musíte co nejrychleji namačkat kombinaci kláves, která se ukáže na obrazovce a podle toho se vám zvolí síla ultimátky :)) - mě se to povedlo už se všema postavama, ale s Narutem pořád ne - ten hňup dělá neustále jen rasengan - možná v tom druhém stylu to půjde. A ještě bych potřeboval malou radu. Nemůžu se dostat přes jeden čtvereček v mugenju... Je to třetí příběh odzhora, první kapitola a čtvereček vpravo od 6ho znaku listové... Bojujete proti Chojimu a pokaždé když ho zabiju (už jsem zkoušel snad všechno možné - vynechat ninjutsu, vynechat ultimátky, nepoužívat chakru, nepouzivat zbrane jako teba kunaje, ...) tak mi to nmapíše, že jsem nesplnil 2. podmínku boje nebo něco takévého. Kdo by věděl jak na to, budu moct rád :) EDIT: Tak už vím, co je druhá podmínka. Musíte ho zabít ultimátním jutsu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.