Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3

LukDM

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já osobně se na ně nemůžu už nějakou chvilku dostat

ja ano ale chvyly to trva nez se nactou...:roll:

edit.: hej ja se ted divam jak to zkouseli oni a jako vubec se mi nelibi to pomysleni ze zas budu naslepo klikat a cekat kam se dostanu... :( urcite by to bylo lepsi v aj ale co se da delat no... :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me je 14 a nedu do skoly jenom kvuli tomu GENu :D a to nejsem maniak a hraju zavodne fotbal jsenom sem strasne zvedavej :D:D

Možná nejsi maniak, ale určitě jsi závislák - nejít kvůli takovým věcem do školy! Mě je 17 a do školy normálně jdu, jen budu sedět za taškou hozenou na lavici a pařit Naruta :)

EDIT: Tak na pspgen už je 5.50 GEN-C, ale D3 nikde! Sakrá!

Odkaz ke komentáři

Možná nejsi maniak, ale určitě jsi závislák - nejít kvůli takovým věcem do školy! Mě je 17 a do školy normálně jdu, jen budu sedět za taškou hozenou na lavici a pařit Naruta :)

to ja to mam vyreseny...xD muj peti letej bratr je nemocnej a rodice musi ezte zitra do prace a pak si berou volno takze zatim ho hlidam ja...:D:bash:

Odkaz ke komentáři

Heh mě je taky 17 do skole du na devátou (normalně mame ve středu) a budu to hrát v hodině XD (jdu hrát) nádhera konečně mě při prvním zapnutí nějake hry nezaječela do uší debilní angličtina co se nedá poslouchat ale hezky Japonsky nádhera ^_^

Odkaz ke komentáři

Jasně, že jde. Musíš vybrat v menu nadpis, kde je první znak (ten červený) podobný číslovce 7 (jsou dva, jeden je z kroužkem - to je trening. Bez kroužku je souboj), potom navolíš postavy, jdeš dál a dostaneš se do nastavení souboje.

U každé postavy můžeš nastavit v jakém bude týmu (1-4) - hned ta prvni kolonka, takže stačí si nastavit 2 postavy do týmu 1 (A) a dvě postavy do týmu 2 (B).

Druhou položku jsem nezjistil.

Třetí je nastavení úrovně (level).

Čtvrtá je odsouhlasení postavy - dostaneš se tak na nastavení další postavy.

Odkaz ke komentáři

Jasně, že jde. Musíš vybrat v menu nadpis, kde je první znak (ten červený) podobný číslovce 7 (jsou dva, jeden je z kroužkem - to je trening. Bez kroužku je souboj), potom navolíš postavy, jdeš dál a dostaneš se do nastavení souboje.

U každé postavy můžeš nastavit v jakém bude týmu (1-4) - hned ta prvni kolonka, takže stačí si nastavit 2 postavy do týmu 1 (A) a dvě postavy do týmu 2 (B).

Druhou položku jsem nezjistil.

Třetí je nastavení úrovně (level).

Čtvrtá je odsouhlasení postavy - dostaneš se tak na nastavení další postavy.

hej ja sem zkusil tu druhou polozku zmenit na to druhy u naruta a kdyz sem v souboji zmackl trojuhelnik a pak kolecko tak misto rasenganu udelal to ze vytvoril par klonu a zacal se tocit... nvm jestly je to tim, nejak zvlast sem to netestoval... mozna je to zmena stylu boje nebo neco takovyho...

Odkaz ke komentáři

OK, super, tak to je dost mastná hra. Už takhle je tam mrtě kombinací a když si ještě můžeš navolit styl boje ... :D Wow :)

Jinak povedlo se vám už s Narutem udělat ultimátní jutsu (začne animace, musíte co nejrychleji namačkat kombinaci kláves, která se ukáže na obrazovce a podle toho se vám zvolí síla ultimátky :)) - mě se to povedlo už se všema postavama, ale s Narutem pořád ne - ten hňup dělá neustále jen rasengan - možná v tom druhém stylu to půjde.

A ještě bych potřeboval malou radu. Nemůžu se dostat přes jeden čtvereček v mugenju...

Je to třetí příběh odzhora, první kapitola a čtvereček vpravo od 6ho znaku listové...

Bojujete proti Chojimu a pokaždé když ho zabiju (už jsem zkoušel snad všechno možné - vynechat ninjutsu, vynechat ultimátky, nepoužívat chakru, nepouzivat zbrane jako teba kunaje, ...) tak mi to nmapíše, že jsem nesplnil 2. podmínku boje nebo něco takévého. Kdo by věděl jak na to, budu moct rád :)

EDIT: Tak už vím, co je druhá podmínka. Musíte ho zabít ultimátním jutsu :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu