Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3

LukDM

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jinak povedlo se vám už s Narutem udělat ultimátní jutsu (začne animace, musíte co nejrychleji namačkat kombinaci kláves, která se ukáže na obrazovce a podle toho se vám zvolí síla ultimátky :)) - mě se to povedlo už se všema postavama, ale s Narutem pořád ne - ten hňup dělá neustále jen rasengan - možná v tom druhém stylu to půjde.

ono je nejaky jyny? ja myslel ze je jen Rasen Shuriken...:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ono je nejaky jyny? ja myslel ze je jen Rasen Shuriken...:roll:

No to právěže nevím (jeslti jde s narutem udělat ultimátní jutsu). Ale když zmáčkneš 2x trojuhelník a 1x kolečko, tak ti každá opstava udělá ultimátní jutsu (prostě animace stejně jako v Ultimate Ninja Heroes 2) a s narutem se mi to prostě nedaří, tak se ptám, jestli to nejde jen mě nebo to nejde vůbec nebo jestli je na to nějaký fígl...

kde je multiplayer??

Je to ten nejsložitější znak (mezi položkami Mugenjo (první znak připomíná písmeno P) a položkou, kde je květináč (asi něco jako Narutův dům v UNH2) - znak vypadá jako naše písmeno F)

Odkaz ke komentáři

kde je multiplayer??

Je to ten nejsložitější znak (mezi položkami Mugenjo (první znak připomíná písmeno P) a položkou, kde je květináč (asi něco jako Narutův dům v UNH2) - znak vypadá jako naše písmeno F)

EDIT: Napsal jsem to do mého předchozího příspěvku, takže tohle můžete smazat.

Odkaz ke komentáři

No to právěže nevím (jeslti jde s narutem udělat ultimátní jutsu). Ale když zmáčkneš 2x trojuhelník a 1x kolečko, tak ti každá opstava udělá ultimátní jutsu (prostě animace stejně jako v Ultimate Ninja Heroes 2) a s narutem se mi to prostě nedaří, tak se ptám, jestli to nejde jen mě nebo to nejde vůbec nebo jestli je na to nějaký fígl...

me to normalne jde... 2x trojuhelnik 1x kolecko pak namackam kombinaci tlacitek a pak se zpusti ta animace jak udela Rasen Shuriken a do nekoho to vrazi a ten odleti kus od nej a ten RS jakoby bouchne... proste tak jak to je treba na youtubku...

edit: chci se ezte zeptat, kdyz du delat misi a kliknu na ten ctverecek tak tam sou na vyber dve veci bud zahajit tu misi nebo to druhy kde sou 4 druhy plaminku(cerveny,zluty,modry a svetle modry)...u niceho nic nemam jen u toho posledniho (svetle modryho) a kdyz na nej kliknu tak se naruto co stoji u toho ctverecku jakoby nabije cakrou a u toho ctverecku pak hori ten plaminek... nevite k cemu je?

jo a stoji to 20NP takze predpokladam ze je to nejaky bonus nebo vylepseni na danou misi a kazda barva plaminku pridava neco jyneho... ale nvm presne co...

Odkaz ke komentáři

me to normalne jde... 2x trojuhelnik 1x kolecko pak namackam kombinaci tlacitek a pak se zpusti ta animace jak udela Rasen Shuriken a do nekoho to vrazi a ten odleti kus od nej a ten RS jakoby bouchne... proste tak jak to je treba na youtubku...

Tak to se mi právě nedaří. Vždycky udělá jen Obama Rasengan, jakobych zmáčkl trojuhelník jen jednou...

Odkaz ke komentáři

Zatím ENG není a ještě dlouho nebude.

Lidi, asi jsem v pěkný kaši. Hraju si tak 3 hodinky Naruta v kuse a teď zjistím, že mi to nejde uložit. Napíše mi to chybu: "8011038B" - nevíte co to je?

Hra se mě nechce v psp ukázat neví někdo co stím?

Možná je to tím, že máš dlouhý název té hry. Nebo sis ji uložil špatně

Odkaz ke komentáři

mám to klasicky ve složce iso a název sem nechal stejný:cry:

To znamená jaký? Napiš to sem nebo to zkrať jen třeba na NA3

cus už to mam v psp a je to celkem good...ale ta japonština mi děla trošku potíž...nemoch by ste udělat někdo screeny a u každýho aby bylo napsaný co v tom je ? stačilo by hlavní menu. :)

Mám to v plánu, ale dřív jak v sobotu odpoledne to nebude. Možná to někdo stihne dřív...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu