Rosmak2 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 hosi ja vubec nevim jak to mam udelat ten program jsem fakt dement Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Co nevis jak udelat? Kdyz zadas konkretni dotaz, tak muzeme poradit. Z toho co jsi napsal jsem nic nepochopil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jinak povedlo se vám už s Narutem udělat ultimátní jutsu (začne animace, musíte co nejrychleji namačkat kombinaci kláves, která se ukáže na obrazovce a podle toho se vám zvolí síla ultimátky :)) - mě se to povedlo už se všema postavama, ale s Narutem pořád ne - ten hňup dělá neustále jen rasengan - možná v tom druhém stylu to půjde. ono je nejaky jyny? ja myslel ze je jen Rasen Shuriken...:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 kde je multiplayer?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ono je nejaky jyny? ja myslel ze je jen Rasen Shuriken...:roll: No to právěže nevím (jeslti jde s narutem udělat ultimátní jutsu). Ale když zmáčkneš 2x trojuhelník a 1x kolečko, tak ti každá opstava udělá ultimátní jutsu (prostě animace stejně jako v Ultimate Ninja Heroes 2) a s narutem se mi to prostě nedaří, tak se ptám, jestli to nejde jen mě nebo to nejde vůbec nebo jestli je na to nějaký fígl... kde je multiplayer?? Je to ten nejsložitější znak (mezi položkami Mugenjo (první znak připomíná písmeno P) a položkou, kde je květináč (asi něco jako Narutův dům v UNH2) - znak vypadá jako naše písmeno F) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 kde je multiplayer?? Je to ten nejsložitější znak (mezi položkami Mugenjo (první znak připomíná písmeno P) a položkou, kde je květináč (asi něco jako Narutův dům v UNH2) - znak vypadá jako naše písmeno F) EDIT: Napsal jsem to do mého předchozího příspěvku, takže tohle můžete smazat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 No to právěže nevím (jeslti jde s narutem udělat ultimátní jutsu). Ale když zmáčkneš 2x trojuhelník a 1x kolečko, tak ti každá opstava udělá ultimátní jutsu (prostě animace stejně jako v Ultimate Ninja Heroes 2) a s narutem se mi to prostě nedaří, tak se ptám, jestli to nejde jen mě nebo to nejde vůbec nebo jestli je na to nějaký fígl... me to normalne jde... 2x trojuhelnik 1x kolecko pak namackam kombinaci tlacitek a pak se zpusti ta animace jak udela Rasen Shuriken a do nekoho to vrazi a ten odleti kus od nej a ten RS jakoby bouchne... proste tak jak to je treba na youtubku... edit: chci se ezte zeptat, kdyz du delat misi a kliknu na ten ctverecek tak tam sou na vyber dve veci bud zahajit tu misi nebo to druhy kde sou 4 druhy plaminku(cerveny,zluty,modry a svetle modry)...u niceho nic nemam jen u toho posledniho (svetle modryho) a kdyz na nej kliknu tak se naruto co stoji u toho ctverecku jakoby nabije cakrou a u toho ctverecku pak hori ten plaminek... nevite k cemu je? jo a stoji to 20NP takze predpokladam ze je to nejaky bonus nebo vylepseni na danou misi a kazda barva plaminku pridava neco jyneho... ale nvm presne co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 me to normalne jde... 2x trojuhelnik 1x kolecko pak namackam kombinaci tlacitek a pak se zpusti ta animace jak udela Rasen Shuriken a do nekoho to vrazi a ten odleti kus od nej a ten RS jakoby bouchne... proste tak jak to je treba na youtubku... Tak to se mi právě nedaří. Vždycky udělá jen Obama Rasengan, jakobych zmáčkl trojuhelník jen jednou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 když dám ten znak jak vypadá jak P tak se mi objevěj mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 když dám ten znak jak vypadá jak P tak se mi objevěj mise No znak vypadajicí jako P je mugenjo, ale znak pod ním (ten nejsložitější) je Multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 aha dik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 pls asi sem lama ale naruto shippuuden ultimate ninja heroes 3 je naruto accel 3jestli dobře chápu nebo to sou rozdílný hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 na ten megaupload link me vyjelo heslo.Ma ho nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 naruto shippuuden ultimate ninja heroes 3 a accel 3 je to to samé, ale správný název je Naruto: Accel 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 na ten megaupload link me vyjelo heslo.Ma ho nekdo? heslo je: sug Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 teď jsem dal multi u vobouch psp ale vůbec se to dtuhý neukáže tomu prvnímu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 už to mám dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 nejdou na to nejak stahnout ENG titulky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Hra se mě nechce v psp ukázat neví někdo co stím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 cus už to mam v psp a je to celkem good...ale ta japonština mi děla trošku potíž...nemoch by ste udělat někdo screeny a u každýho aby bylo napsaný co v tom je ? stačilo by hlavní menu. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Zatím ENG není a ještě dlouho nebude. Lidi, asi jsem v pěkný kaši. Hraju si tak 3 hodinky Naruta v kuse a teď zjistím, že mi to nejde uložit. Napíše mi to chybu: "8011038B" - nevíte co to je? Hra se mě nechce v psp ukázat neví někdo co stím? Možná je to tím, že máš dlouhý název té hry. Nebo sis ji uložil špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mám to klasicky ve složce iso a název sem nechal stejný:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mám to klasicky ve složce iso a název sem nechal stejný:cry: To znamená jaký? Napiš to sem nebo to zkrať jen třeba na NA3 cus už to mam v psp a je to celkem good...ale ta japonština mi děla trošku potíž...nemoch by ste udělat někdo screeny a u každýho aby bylo napsaný co v tom je ? stačilo by hlavní menu. :) Mám to v plánu, ale dřív jak v sobotu odpoledne to nebude. Možná to někdo stihne dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 ok to nespěchá...jinak moc by mi to pomohlo,takže se budu těšit :) ono kdo se v tom má vyznat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak já už jsem si an to zvykl a procházím tím jako kdyby to byl můj rodný jazyk :) A to to hraju jen 3 hodiny v kuse :D BTW Nevíte někdo tedy proč se mi to nechce uložit a háže mi to chybu? Budu moc rád, pošlu i THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.