Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 no že tam mám 5.50 GEN-D3 a PSX hru ff8 hele a nedavaj sem psx hry nekam jynam nebo nespousti se pres nejaky program nebo tak neco? ja sem psx nikdy neresil tak nvm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 PSX se davaji do game ,proto ted zkousim stahnout nejakou iso minies jestli to vubec nejake iso cte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 (nemas nejak blbě nastavenej ten val v VHS menu (UMD ISO mode))? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 LOL nečte mě to ISA:!: Tak cože?Nějaké nové nápady?:cry: EDIT:tam mám M33 driver Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 LOL nečte mě to ISA:!: Tak cože?Nějaké nové nápady?:cry:EDIT:tam mám M33 driver kde mas tu zlozku "ISO" ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 hned jak otevřu pametovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Nejde vám spustit PSP, ISO hra nebo homebrew program ? možnosti řešení: 1 ) U ISO her pokud nemáte UMD disk nastavte v Recovery (úplne vypnout PSP; podržet power tlacitko, zapnout a ihned držet R; pravé "horní" tlačitko) nebo VSH menu (v menu stisknete SELECT) vyberte UMD MODE na Sony NP9660 Driver Poznámka: Recovery a VSH Menu je dostupné samozřejmě jen na flashnutem PSP a pomocí CFW enableru / Genu. 2 ) Zkuste Restore default settings nebo Recovery/advanced/format flash1 (resetuje nastavení) 3 ) Pokud ste udělali update a PSP potom zčerná, po chvilce se vypne - Při startu PSP podrž pravé horní tlačítko ®, najede ti černá tabulka, jdi do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastav na DISABLED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ani tohle nepomohlo :arrow::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ani tohle nepomohlo :arrow::cry: zkus si projet recovery menu treba tam mas neco blbe nastaveny jinak uz nvm... zkus se nekde zeptat... treba tady :http://console-forum.net/showthread.php?t=10295 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 už to řeším na 5.50 gen d3 zatím bez výsledku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Je možné, že máš špatnou verzi GENu-D3. PSPGEn uvolnilo asi ve 2 ráno první GEN a až po 2 hodinách (cca ve 4 ráno) zjistili, že ten GEN, který hodili na web je špatný (poslední BETA verze, která nemá vychytané všechny mouchy). Takže zkus stáhnout GEN-D3 uplně z jinama, kde máš ověřeno, že to funguje a nainstaluj ho znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 stahoval sem z psp.novinky.org to je podle mě důveryhodná stránka ,ale určitě zkusím.Začínám být zoufalý:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 stahoval sem z psp.novinky.org to je podle mě důveryhodná stránka ,ale určitě zkusím.Začínám být zoufalý:cry: No mají tam napsáno, že příspěvek uveřejnili ve 2 ráno (což by odpovídalo tomu špatnému GENu), ale taky mají u GEN-C napsáno, že ho uveřejnili v 00:01, když GEN-C vyšel v 00:02 a navíc na psp.novinky.org ho vložili až kolem 1 hodiny ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jo a hele jestly si zeresetoval recovery menu udelal si pak tohle: "nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33"??? edit: aha vydim ze se te asi uz ptali.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jo a hele jestly si zeresetoval recovery menu udelal si pak tohle: "nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33"??? edit: aha vydim ze se te asi uz ptali.. Ten GEN-D3 si to udělá sám. Já jsem to třeba neudělal a funguje mi to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 jn nepomohlo to už jsem to tam mel hodene.Za chvilku dostahuju ten GEN z jiného zdroje tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 oooooo:wohow: Už to šlape!Fakt dík frajere :)Jdu konečně mačkat toho naruta:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Jsem rád, že jsem pomohl :) Pař, pař, ať nás rychle doženeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Ten GEN-D3 si to udělá sám. Já jsem to třeba neudělal a funguje mi to v pohodě. ja sem to zrovna zkopiroval z navodu jak nainstalovat ten gen. xD !!!! - zjištění flashnutelnosti desky: http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 (proveďte bod 1., 2., 3. a pak pokud zjístíte že máte flashnutelnou desku, pokračujte tímto návodem v psp najeďte do SYSTEM > SYSTEM SETTINGS a vyberte RESTORE TO DEFAULT a pak ješt+ vypněte všechny pluginy - nutné! stáhněte si potřebný soubor na: edisk.cz otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty (například do F:/) v PSP si zpusťte XGEN INSTALER (game > memorystick) Vyberte FLASH INSTALL CFW 5.50 GEN-D3 až vás to vyzve k restartu, tak to akorát potvrďte nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem) poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" - není nutnost provést nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33 a teď už akorát stahujte hry a pařte (hry již nemusí být patchnuté aby fungovaly) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fritol16 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 všiml si tam někdo game-sharingu?Asi tam neni že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 njn naruto je nej od rána ho pařim skoro dokončen :D chybý mi cca 7postav :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ikingi Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Mám tady Naruto SNA3 japonsky, už je týden starý... PSP Download Torrent: http://isohunt.com/download/145830081/Naruto+Shippuuden+Narutimate+Accel+3+%5BJAP%5D.torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Tak mě už chybí v Mugenju jen 3 kapitoly a mám přehraného celého naruta. Hraju to více méně od 11 hodin pořád (jen jsem si udělal malou přestávku, abych udělal PF 2010 a rozdělal videoprezentaci...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
portgas Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 nevíte někdo co mam udělat ve třetí kapitole v jednom čtverečku, kde se bojuje proti Choujimu. Pořád mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 nevíte někdo co mam udělat ve třetí kapitole v jednom čtverečku, kde se bojuje proti Choujimu. Pořád mi to nejde musis ho zabit ultimatnim jutsu (2x trojuhelnik a kolecko) to Kev Nara: uz vis proc ti neslo to ultimatni jutsu u naruta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.