Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Naruto Shippuden: Narutimate Accel 3

LukDM

Recommended Posts

• Odpovědi 505
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejde vám spustit PSP, ISO hra nebo homebrew program ?

možnosti řešení:

1 ) U ISO her pokud nemáte UMD disk nastavte v Recovery (úplne vypnout PSP; podržet power tlacitko, zapnout a ihned držet R; pravé "horní" tlačitko) nebo VSH menu (v menu stisknete SELECT) vyberte UMD MODE na Sony NP9660 Driver

Poznámka: Recovery a VSH Menu je dostupné samozřejmě jen na flashnutem PSP a pomocí CFW enableru / Genu.

2 ) Zkuste Restore default settings nebo Recovery/advanced/format flash1 (resetuje nastavení)

3 ) Pokud ste udělali update a PSP potom zčerná, po chvilce se vypne - Při startu PSP podrž pravé horní tlačítko ®, najede ti černá tabulka, jdi do Configuration a Položku "Autorun program at PSP/GAME/BOOT/EBOOT.PBP" nastav na DISABLED

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je možné, že máš špatnou verzi GENu-D3. PSPGEn uvolnilo asi ve 2 ráno první GEN a až po 2 hodinách (cca ve 4 ráno) zjistili, že ten GEN, který hodili na web je špatný (poslední BETA verze, která nemá vychytané všechny mouchy).

Takže zkus stáhnout GEN-D3 uplně z jinama, kde máš ověřeno, že to funguje a nainstaluj ho znovu.

Odkaz ke komentáři

stahoval sem z psp.novinky.org to je podle mě důveryhodná stránka ,ale určitě zkusím.Začínám být zoufalý:cry:

No mají tam napsáno, že příspěvek uveřejnili ve 2 ráno (což by odpovídalo tomu špatnému GENu), ale taky mají u GEN-C napsáno, že ho uveřejnili v 00:01, když GEN-C vyšel v 00:02 a navíc na psp.novinky.org ho vložili až kolem 1 hodiny ráno...

Odkaz ke komentáři

jo a hele jestly si zeresetoval recovery menu udelal si pak tohle:

"nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne

až se PSP vypne, dejte ho zapnout a držte hned od začátku R

v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem)

nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33"???

edit: aha vydim ze se te asi uz ptali..

Odkaz ke komentáři

jo a hele jestly si zeresetoval recovery menu udelal si pak tohle:

"nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne

v naběhnutém menu (recovery menu) vyberte CONFIGURATION -> Use VshMenu a jeho nastavení změňte na VSHMENU (pomocí klikání křížkem)

nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33"???

edit: aha vydim ze se te asi uz ptali..

Ten GEN-D3 si to udělá sám. Já jsem to třeba neudělal a funguje mi to v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Ten GEN-D3 si to udělá sám. Já jsem to třeba neudělal a funguje mi to v pohodě.

ja sem to zrovna zkopiroval z navodu jak nainstalovat ten gen. xD

!!!! - zjištění flashnutelnosti desky: http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 (proveďte bod 1., 2., 3. a pak pokud zjístíte že máte flashnutelnou desku, pokračujte tímto návodem

v psp najeďte do SYSTEM > SYSTEM SETTINGS a vyberte RESTORE TO DEFAULT a pak ješt+ vypněte všechny pluginy - nutné!

stáhněte si potřebný soubor na: edisk.cz

otevřete stažený rar a jeho obsah nakopírujte na kořen karty (například do F:/)

v PSP si zpusťte XGEN INSTALER (game > memorystick)

Vyberte FLASH INSTALL CFW 5.50 GEN-D3

až vás to vyzve k restartu, tak to akorát potvrďte

nyní držte vypínací tlačítko v pozici vypnout tak dlouho, dokud se psp nevypne

poté v recovery menu/advanced zvolte možnost "format flash1 and reset settings" - není nutnost provést

nyní ve VSH (dostanete se do něj přes zmáčknutí tlačítka SELECT, když jste v menu PSP) nastavte UMD ISO mode na M33

a teď už akorát stahujte hry a pařte (hry již nemusí být patchnuté aby fungovaly)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu