Demon.x12 Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 to das s kazdym na pohodu 20hits třeba amaterasu s Itachim a mas kolem 40 XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 20 hits jen nej se Sasukem jak je utok do nahoru ta to se da S Ino jsem dal 64 s přehledem - možná bych dal i víc, kdybych se hodně snažil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2009 to das s kazdym na pohodu 20hits třeba amaterasu s Itachim a mas kolem 40 XD ja mam projity jen ty dva pribehy a odemkly mam jen par postav a sasori mezi ne patri tak to jen rikam ze snim bych to dal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 jak se dela u Itachiho Amaterasu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Někde ve třetí časti kampaně (tam jak sem už zachranil gaaru) tak tam abych pokračoval musim porazit v souboiji Chojiho jenže po tom souboji vždy tu první věc mam dobře ale tu druhou mam vždy špatně neví někdo co tam udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 skus ho udělat při souboji ultimate jutsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 nebo ho skus zabit ultimtimátním jutsu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 -u itachiho maš amaterasu když maš to menu jak si tam vybíraš team,jutsu,level atd... tak si vyberes to třetí Jutsu a pak zmackens trojuhelnik kolecko a on udela amaterasu - jj u toho Choujiho mas myslím zabit Ultimatkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 a to udělám jak? Zatím se mi to povedlo jen náhodným klikáním :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 no dvakrát trouhelník + jednou kolečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 dvakrat trojuhelnik jednou kolečko a voala ultimate jutsu P.S mate nekdo ze muzete delat i jine ultimate jutsu treba s NArutem ptz me uz vadi furt to jedno EDIT1 : Hrom byl rychlejši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 všechny techniky bo jak to nazvat maš napsany kdyz zmacknes START a das to druhi v tom menu zacina to na 1P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 dik za to amaterasu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 PLS potrebuju helfnout s jednou misi ... JE to mise ve 3. PRIBEHU PRVNI kOLO JEDNA SE O MISI UPLNE POSLEDNI je OBRAZEK MA KUNAI A NEMUZU UDELAT TO JAK JE TAM NAZACATKU 3...... a pak nejaky cinsky znaky bojuje se proti SAIovi prosim o radu co mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 zkus třikrat otevřit pečet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 zkus třikrat otevřit pečet zkousel sem ji trikrat otevrit neboli trojuhelnicek+L ae nic prosíím poradte zbývá mi tohle a mam komplet hru muzu poslat save Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 PLS potrebuju helfnout s jednou misi ... JE to mise ve 3. PRIBEHU PRVNI kOLO JEDNA SE O MISI UPLNE POSLEDNI je OBRAZEK MA KUNAI A NEMUZU UDELAT TO JAK JE TAM NAZACATKU 3...... a pak nejaky cinsky znaky bojuje se proti SAIovi prosim o radu co mam udelat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Hosi tak jsem to projel....neni spatna hra....ale trosku by me zajimalo co znamenaji postavy sasukeho a naruta v posledni strance vyberu characteru....nejake divne:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Hosi tak jsem to projel....neni spatna hra....ale trosku by me zajimalo co znamenaji postavy sasukeho a naruta v posledni strance vyberu characteru....nejake divne:D pls helfnul bys mi s tou missi moje icq 353680459 dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2009 Pošli screen podmínky, kterou jsi nesplnil, snad něco zjistíme... Jinak dneska jsem se šel poradit za učitelem, jestli by mi nepřeložil pár slovíček v Narutovi (umí totiž japonsky) a s těmi názvy stylů boje měl dost problém (nedokázal z toho složit slovo :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Pošli screen podmínky, kterou jsi nesplnil, snad něco zjistíme...Jinak dneska jsem se šel poradit za učitelem, jestli by mi nepřeložil pár slovíček v Narutovi (umí totiž japonsky) a s těmi názvy stylů boje měl dost problém (nedokázal z toho složit slovo :)) ok je tu screen nejde mi splnit to jak to zacina cislem 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 Tak to je přesně ta mise kterou sem taky neudělal...jedniná která mi nejde !!! Koukam máme stejný problém...zkusil sem snad všechno třikrát a nic :( kdo na to příde ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 musis udelat 3x substituci :D lehoucky jak facka. jenom mackej rychle R kdyz na tebe utoci :D ok dik THANKS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 :D to byl teda problem :D :D kdo je vase postava lidi...? moje klasicky Sasuke (druha konan a itachi :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2009 klasicky Itachi pak se mi líbí Hidan a Tobi xD ae jinak senza hra ae wubec ji nerozumim :() Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.