Demon.x12 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 díval sem se na nějakej web kde byly napsany vydaní her a tenhle naruto tam byl až někdy v June Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 hej ale to je sakra divny, nekdo rikal ze na jare, nekdo rikal ze v lednu, a ty rikas ze v june, tak to by se z toho clovek taky ***** :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Tak teda posli video kde to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 to ae neni na psp kdyz uz a postavy tam nawic nejsou je jich tam 48 ani víc ani mín (kdyz nepocítam naruta a sasoriho s promenama) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 http://www.vgreleases.com/psp/ReleaseDates/Upcoming-6-2010.aspx?OrderBy=sortdate četl sem to tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 vam sa savla hra ked ste sa vratili do psp ja som mal polku hotovu som vyppol naruta a zapnu a nic zadna savka :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 jj Savla, ale někdo tu měl taky problém s ukladáním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 pls neda se nejak nastavit obtiznost?? me to pripada moc tezky, hlavne 1 vs 2 mi to pripada zase moc lehke:D jedine,kdy jsem musel opakovat bylo poprve proti peinovi...jinak upe do pohody :D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Sakra, čím jste sejmuli Orokabuta? Můžu ho drtit jak chci a vždycky kontumačně prohraju, protože dojde čas a on má full HP... Dal jsme mu s Itachim 4x ultimatni jutsu, 10x amaterasu a on furt zije :D ja jsem ho dal se sasuklem,...doporucuji davat comba....ja mu dal asi 10 kirin ale vydrtil jsem ho na poprve :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Musis si vzit nekoho ryhliho a musis porad do nej jit on porad bude subtitovat a az mu dojde chakra tou substituci tak uz by to melo bejjt lehky. Nesmis ho nechat si ji dobit...... ;-) ja ho dal se sasukem....stejne schopnosti ale ty muzes dat kirin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boos27 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 jj dobry dik s kombama je to lehke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Máte někdo odemčené všechny 4 Hokage (5 pokud pocitame i Tsunade)? Já mám jen 4. hokage a první 3 nemám... Prý ve hře být mají. Mugenjo mám celé přehrané a nic... prvni tri v teto hre nejsou,pouze tsunade a narutuv fotrik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 JJ nez zacnes bojovat tak tam mas na vyber (normal je lvl 5 a nejvetsi je lvl 10. Tak si treba dej ty lvl 1 a protihraci lvl 10 :) mi to pripada porad stejne lehke,doufam ze EN verze bude mit tezsi obtiznost vam sa savla hra ked ste sa vratili do psp ja som mal polku hotovu som vyppol naruta a zapnu a nic zadna savka :( pokud hrajes pribeh,a nesavuje se ti to samo(pokud chapu otazku) , tak dej start a to predposledni,to by mel byt save :D hele a nema nekdo PRESNOU zpravu o vydani ENG verze ? podle informaci co jsem cetl myslim na pspzonu.sk to ma vyjit hned na jare,ale planuje se,ze tam budou postavy pouze po kakuzua(pribeh),takze jsem zvedavy,me osobne by to stvalo kvuli KONAN :D (moe druha postava) -omlouvam se,ted si vsimam ze tu mam hodne odpovedi za sebou :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 pouzij multi quote vole. a proc by tam nemely bejt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AsterCZ Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 nj jeste 190dni na USA verzi to bude zachvili XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 pouzij multi quote vole.a proc by tam nemely bejt ? nwm proc....ale cetl jsem to ,mam takovy pocit,ze to bylo na pspzone.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 PLS lidi hraju a hraju a teď mám v souboji nějakou podmínku a páč neumím číst kanji, nevím co mám udělat (není to hit komo ale ta podmínka co byla potom) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 PLS lidi hraju a hraju a teď mám v souboji nějakou podmínku a páč neumím číst kanji, nevím co mám udělat (není to hit komo ale ta podmínka co byla potom) jakej souboj??? kdo s kym?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ve story modu je to 1.ve druhé ''řadě'' třetí bludiště (tam se to dá obejít), ale pak je to i ve 3. řadě hned v prvním bludišti a tam se bojuje proti chojimu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zabit ULtimatnim JUtsu ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 to jsem myslím zkoušel a le jdu na to hned Takže ne, toto nefunguje nene toto není kombovej není žádný číslo Mám to (to v tom prvním nevím jestli je to stejný) konec s Normal Jutsu EDIT: Funguje jenom u prvního (někdo VS Lee (měl jsem u toho zaplý ''super mode'')) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 neni nahodou 20 ne 30 v tom ukolu jako cislo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 nejjednoduší je to podle mě udělat s itachim pomocí Amaterasu a náhradu s karin (ne že by to bylo těžký) XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 vem si itachiho a vzdycky dod nich zacni busit z vyskoku a pred poslednim kopem,kdy bys je hodil na zem hod kunai a zase je latej z vyskoku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 to je moc namahaví ne stači kliknout trouhelnik + kolečko udělaš amaterasu pak spadnou na zem > vstanou tak zas otevřeš si pečet doplni se ti chakra a udelas to jeste dvakrat a je po nem nebo do nej připadne parkrat bouchnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.