kokotkeke Odesláno Říjen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2009 kdo je otec naruta vim,ja tudle debatu nerozjel...pokud umis cist tak sem puvodne jenom napsal ze bych si tam pral sasukeho,konan a guren a vy to tuu resite...newim co mate za problem.....ja uz sem vam xkrat rikal ze to nema cenu.... a v minusu jsem ptoto ze jsem kdysi vubec neinformovane a ani newim doposud za co dostal ban...v te dobe sem nepsal ani komenty....tedu z je mi to jedno..t.akze vseci co to tu resite se na to uz konecne vyklaslete...newim o co vam de....(hlavne neodpovidejte newim o co de tobe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 nevite kdy ta hra vijde ? :D asi sem slepej nebo nwm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 na zacatku prosince.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 10.12.09 přesně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkeke Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 demon....to podle me vyjde na net zase nejak asi o tyden dva drive nemyslis...?... aspon budem drive farat...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demon.x12 Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 ja doufam že určitě XD jj ale mohli by tam dat Infrastructure i kdyz ho tam urcite nedaj ale mohli by XD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nZ Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 žádné novinky ? =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 vyjde 10.12 , co bys chtel dal vedet ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 a pujde to hrat mezi 2 pspckama ??? Tak zatim posledni Naruto sel tak by udelali chybu kdyby tendle nesel hrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 urcite a bude i moznost 2 proti dvoum nebo 1 proti trem a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest LaYer Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 tak z Naruta moc odvázanej nejsem radsi bych zas novej Bleach (upe nejlepsi anime) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 nj, protoze to shipuuden legends je 3d adventura, ale tenhle novej bude 2d bojovka a to je vo dost lepsi ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 hale konecne topic o NSNA3 tesim se na svy nej novy postavy jako je Minato a Nagato ,, bože se tak tesim tolik postav :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Netron Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 Hlavni je ze podle traileru tam bude hroznej kopec postav ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2009 tojo už se vidim jak to budu parit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2009 Teda, říkám, tohle vypadá mnohem líp než Akatsuki rising. Narutimate accel 2 jsem hrával s kámoši na PS2, něuvěřitelná zábava. Nemůžu se dočkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 to je nas víc :D ja se nemuzu dockat jak tam bude resenej PEIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 zrejme jsem nasel neco jako ofi stranky ale v japonstine http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/psp_naruto_accel3/chara.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 škoda že to neni 3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 to nevadi tohle bude lepsi, v 2D mas vic kombicek v 3D tam delaji jedno samy a jsou to bitvy spis jen o technikach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 tak kdyby do toho 3D zakomponovali i komba tak bezkonkurenšní, ale v 2D jich taky nebylo moc, 2x šipka dolů a nahoru a kolečko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 nasel jsem par odkazu ke stazeni je to ale v eng tak jsem do toho moc nestoural Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Hra ještě nevyšla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 http://nowdownloadall.com/your-file.asp?pb=4&PID=92d75e3c-6ff7-408e-8a60-6c1abcebcf98&q=naruto%20shippuden%20narutimate%20accel%203%20psp%20iso http://latestdownloads.net/downloads.php?PID=bbc8738d-ecc0-4021-bc39-f0aefadeebd4&q=Naruto:%20Shippuden%20Narutimate%20Accel%203%20psp http://www.filestube.com/n/narutimate+accel+3 tak to jsem nasel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 zrejme jsem nasel neco jako ofi stranky ale v japonstine http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/psp_naruto_accel3/chara.html asi to je rozpis postav co tam budu ale ako pozeram je tam aj kurenai Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.