charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 jo na kurenai se těšim :D, ale v tom traileru jsem nepoznal dvě osoby a to toho kluka a holku v růžovim, nikdy jsem je neviděl :( kdo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nemyslis treba karin? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 divny je ze v ukazkach byl jiraiya a v tom vyberu neni na tech strankach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 nemyslis treba karin? tak to neznám :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 http://nowdownloadall.com/your-file.asp?pb=4&PID=92d75e3c-6ff7-408e-8a60-6c1abcebcf98&q=naruto%20shippuden%20narutimate%20accel%203%20psp%20isohttp://latestdownloads.net/downloads.php?PID=bbc8738d-ecc0-4021-bc39-f0aefadeebd4&q=Naruto:%20Shippuden%20Narutimate%20Accel%203%20psp http://www.filestube.com/n/narutimate+accel+3 tak to jsem nasel :D vsecko sou to placeny servery a neni trochu divny, ze to neni v topicu 11/2009 ? :roll: nemyslis treba karin? jestli mela brejle tak to je karin (na jednom videu sem videl jeji kombo, jak zakopavala sakuru do zeme :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Kupa postav,uź aby to bolo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 jo na kurenai se těšim :D, ale v tom traileru jsem nepoznal dvě osoby a to toho kluka a holku v růžovim, nikdy jsem je neviděl :( kdo to je? Ty jsou z toho spolku co založil Sasuke.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 už se na něj tky těšim.. mooc:) ae NSAR mě dost zklamal :cry::cry::cry: tk doufám že tohle bude lepší.. Mangu čte můj bratranec a tak mi pořát vypráví co tam bude jinak já se koukám jenom na ANIME ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 už se na něj tky těšim.. mooc:) ae NSAR mě dost zklamal :cry::cry::cry: tk doufám že tohle bude lepší.. Mangu čte můj bratranec a tak mi pořát vypráví co tam bude jinak já se koukám jenom na ANIME ..... Souhlasím. Také to beru jako zklamání. Jink, jen tamk pro radost, našel jsem prodloužený trailer. Je v něm vysvětleno mnohem více než v předchozím. Také si povsimněte toho výberu postav :) http://www.youtube.com/watch?v=jh1sv-DFgTI Edit: Prvních 22 vteřin je reklama.. Prosím vás, s ničím si to nepleťte a ingorujte to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 ako som si vsimol na tomvideo je este toby a nie madara dost skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 ako som si vsimol na tomvideo je este toby a nie madara dost skoda *Varuju před spoilerem. Pokud si nechcete zkazit překvapení, neklikejte* Tobi=Madara Tudíž by (alespoň teoreticky) měl mít stejné schopnosti, ne? Doufám, že to nebude jenom ten komický Tobi. Byla by sranda, kdyby jste mohli používaat Mangekyou Sharnigan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 *Varuju před spoilerem. Pokud si nechcete zkazit překvapení, neklikejte* Tobi=Madara Tudíž by (alespoň teoreticky) měl mít stejné schopnosti, ne? Doufám, že to nebude jenom ten komický Tobi. Byla by sranda, kdyby jste mohli používaat Mangekyou Sharnigan odpověď na spoiler bude taky ve spoileru :) Je to pravda, akorát že u Tobiho si Madara hraje na debila :) Ale dostalo mě, že tam budou Painové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Na Peina se těšim... A sem zvědavej kolik bude mít každá postava juts doufám že to nebude jako naruto 2 na psp jenom sipky dolu a nahoru a pak trojúhelníček mno uvidíme.... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 ako som si vsimol na tomvideo je este toby a nie madara dost skoda on Tobi je stále Madara zatim ani v Manze ani v Anime nechodí normalně bez masky... a neukazuje svoje schopnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Na Peina se těšim... A sem zvědavej kolik bude mít každá postava juts doufám že to nebude jako naruto 2 na psp jenom sipky dolu a nahoru a pak trojúhelníček mno uvidíme.... 8) mělo by to tak být, protože to je pokračování Narutimate Accel 2 na PS2 a to to mělo stejně jako na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 mrte se tesim na peina jak jsem ho videl v tom videu docela usel, ale taky jirayia v sage mode vypadal dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 mělo by to tak být, protože to je pokračování Narutimate Accel 2 na PS2 a to to mělo stejně jako na PSP jako že tam bude málo juts??? tk to je na hovno :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jako že tam bude málo juts??? tk to je na hovno :bash: mě teda na ps2 ty 2 + 1 ultimatní stačily a podle mě to tu bude řešený jinak.Pochybuju že Naruto bude mít od začátku Rasen Shuriken atp :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosmak2 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 to jo no asi tam budou i ruzny mody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 hmmm je na co se těšit :D jutsu 2+1 je na hovno já nechápu jak tě to mohlo bavit ??? :arrow::!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 kdyby to udělali co se týče množství jutsu apod. stejně jako poslední díl na ps2 tak mi to absolutně stačí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ohledně přesného množství Jutsu, jestli to bude jako na PS2, bude to 2+3. Protože můžete využít 3 spešl. Podle toho, v jakém ohrožení života jste. Ale řeknu vám, že takové 2+3 vystačí. Plus někdy například když podržíte šipku nahoru, u charakterů, které maji "TAUNT" to vyvolá speciální schopnost. Např: Kakashi-Mangekyou sharingan-Dostanete 2 nové jutsu (jako náhradu). Žere to život, ty jutsu za to ale stojí) Itachi-Tsukuyomi-Vytvoři se kolem něj koule, ve které je nepřítel neuvěřitelně zpomalený. Žere to však život Gaara-Vytvoří si ostrůvek se kterým můžete lítat a útočit ze zálohy ve vzduchu ... Dál si nevzpomínám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ho5sA Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 jo tk to je dobrý.. mno bejt tam tk 3 jutsu a pak 3 justsu s ukazkou tk sem štastnej :bash::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixo Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 on Tobi je stále Madara zatim ani v Manze ani v Anime nechodí normalně bez masky... a neukazuje svoje schopnosti... ja t myslim v takom štyle že bude skakat utekat a mavat paličkou a maximalne co vyda je OLE :DDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pešas Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 ja t myslim v takom štyle že bude skakat utekat a mavat paličkou a maximalne co vyda je OLE :DDD Jo, toho se bojím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.