penthaler Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Dnes mi dorazil slot2 karta ezflash 3in1. Zajimalo by me, co vse jeste potrebuju abych ji rozjel? HW viz podpis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 na GBA staci nejnovejsi GBA exploader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 zkousel jsem verzi 0.58 a nenajde mi to... jaka je posledni verze? btw a co ostatni fce jako rumble a ram extension? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 pravdepodobne musis pouzit 0.58b, ktera pridavala podporu 3in1+ jinak ram expansion je na operu, rumble podporuje jen minimum her, ani jsem se nesnazil ty 2 fce rozchazet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Zkusim. Zatim dik. Jinak vim, na co vse to je, jen me zarazilo, ze to nefunguje samo o sobe (plug&play) opera hazi stejnou chybu, rumble ve hrach nenalezeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Září 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 tady to kdosi resi: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=175946&pid=2273116&st=0entry2273116 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Září 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2009 Tak jedinou moznosti je zda se navrat k akaio... vrceni mi jede, obcas je to hodne neprijemny... opera vrka taktez (offline), ale nejedou mi gba... gba loader 0.58b se sice obcas zapne, ale po vyberu a nacteni hry se objevi bila obrazovka... EDIT: OKE... uz jsem na to kapl a jdu na predelavani her... jinak to proste nejde... takze vrni, operi a gba jede... spokojenost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
penthaler
Dnes mi dorazil slot2 karta ezflash 3in1. Zajimalo by me, co vse jeste potrebuju abych ji rozjel?
HW viz podpis
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.