Negto Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 neni to spis DLC ?Nez samostatnej dil.No nejspis je cas na generaci novych konzolí. Není to DLC je to nový díl .... a dávej si pozor na double posty ať nemáš ban :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 neni to spis DLC ?Nez samostatnej dil.No nejspis je cas na generaci novych konzolí. Jak říká Negto DLC to není ...... :roll: A s tou novou generací konzolí , další bude nejdřív v roce 2015 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 vim ze to neni DLC....Ale ze to tak vypada !capisi?Co vy na to rikate ,ti co hrali jednicku.Co je na tom noveho?krom par zbrani a ze mame helmicku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Jak říká Negto DLC to není ...... :roll:A s tou novou generací konzolí , další bude nejdřív v roce 2015 . to teda kecáš , někde sem četl že je uvedení nových konzolí plánováno na rok 2012 - 2013 ... a nevidím důvod proč by MS a Sony nemohly uvést Next geny a do roku 2015 podporovat vývojáře s tím aby se ještě na staré PS3 a Xbox 360 nevykašlaly ...podle mě budou nové konzole ohlášeny příští rok max E3 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 to teda kecáš , někde sem četl že je uvedení nových konzolí plánováno na rok 2012 - 2013 ... a nevidím důvod proč by MS a Sony nemohly uvést Next geny a do roku 2015 podporovat vývojáře s tím aby se ještě na staré PS3 a Xbox 360 nevykašlaly ...podle mě budou nové konzole ohlášeny příští rok max E3 2012 To já jsem zas někde četl ( myslím GP ) že MS uvede na trh novou generaci konzolí nejdříve v roce 2015 , ale to tom kdy bude uvedena další generace tenhle topic není ..... tak se omlouvám jestli jsem uvedl špatnou informaci . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 To já jsem zas někde četl ( myslím GP ) že MS uvede na trh novou generaci konzolí nejdříve v roce 2015 , ale to tom kdy bude uvedena další generace tenhle topic není ..... tak se omlouvám jestli jsem uvedl špatnou informaci . Jako nevím za co se omlouváš za svůj názor , to fakt nemusíš m, tahle informace kterou sem postnul taky není zatím officialně podložena , proto to jsou jenom dohady ... Třeba to výjde až v roce 2015 ale třeba i dřív :) nikdo neví jaký mají tyhle firmy marketingové plány ... jen sem napsal jakej můj názor na aaaato že by se konzole nové generace měly objevit až v roce 2015 ... nikomu ho však nevnucuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Je to tak jak říká Salazar podle mně dříve jak kolem toho roku 2014-15 nevíde next gen . BTW tohle je topic o Crackdown 2 tak k tématu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Červenec 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 Před chvílí padlo embargo na recenze Crackdown 2 a tak vám přinášíme letmý pohled na číselné verdikty zahraničních magazínů. Většinou jsou poměrně vysoké a tak relativně odpovídající. Dle závěrečných verdiktů ale většinou vyplývá, že pokud se vám líbil první díl, tak nemusíte nad druhým dílem váhat a jestliže nastupujte k této sérii čerstvě, tak vyzkoušejte demoverzi, jestli vám styl hry sedí a pak taktéž nemusíte váhat. Crackdown 2 vychází v pátek 9. července a to i v češtině. Hodnocení Destructoid berte s rezervou, občas mají neobvyklé názory.PlanetXbox360 - 9/10 Gamespot - 7/10 IGN - 7,5/10 OXM - 8/10 DigitalSpy - 4/5 Bit-Tech - 6/10 Eurogamer - 8/10 Destructoid - 4,5/10 AusGamers - 78/100 OXGCN - 8,5/10 Kolika body by jste obodovali hru Vy ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 6/10 ......... po 4 hodinách je to totální nuda :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2010 0 z 10 ještě sem to nehrál ale do pátka dám vědět a svoje hodnocení přehodnotím , hru mam objednanou a za cenu 899kč to snad bude stát za to uvidíme :D přistupuju k serii jako nováček jedničku sem nehrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 3/10 ,je to horsi nez jednicka.Kdyby prisli s necim novym,a ne furt dokola proste.takhle se vydelavaji penize na hracich,kopirovat skvar,udelat druhej dil skoro stejnej jak jednicka.Kdo za timhle bordelem stoji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Hrál jsem jedničku a líbila se mi . Dvojka mne ale totálně zklamala . Jednička byla lepší . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
APEM1 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Tak první dil ma u mě 10 a ta dvojka Stěži 7 je to předělaná jednicka uplně stejna mapa a stejný budovy. Graficky to vypadá líp postava je taky pro mě hezčí ale ty ukoly jsou proti jedničce hruza.....hlavní ulohou celé hry je aktivovat 9 majáku.....děs. Zlatí gengstři.Ze zombíkama je sranda ale moc dlouho mi to nevydrželo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Tak 1. díl jsem nehrál, tak se chci zeptat, jaké jsou tam rozdíly...mě zatím dvojka baví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2010 Ti co nehrali jednicku,tak bych to hodnotil 8/10 .Uz mam helikopteru sice po nejakych 4-5 hodinach ale aspon neco potesilo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Kde si vzal helikopteru? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 az budes mit ridicsky schopnosti na maximum.Coz da docela zabrat , ale jde to :) . Vsechny atributy mam na plno,sila,skoky apod.Az ted mi to prijde jako crackdown 2 a to uz nemam skoro co ve meste delat.Doporucuji ziskat atributy na maximum(docela dost casu).Pak uz to ma ten pravej říz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Chtělo by to cheaty . 8) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Červenec 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2010 Docela zklamání i když sem jedničku nehrál dvojka mi příjde maximalně stereotipní a jedinej ukol o co tam jde je aktivovat nějakých 9majáku ... to jsou jako všechny mise ve hře honit se za aktivací majáku a skakat po třechách ... nevídím v tom žádnej portencial a ani motivaci proč bych měl ve hře pokračovat dál ... Ten kdo již dohrál může mi říct jestli jsou tam i jiné mise jak Závod v autě na střechách , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2010 A jak můžu ve hře létat (plachtit) ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Odpoví mi někdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2010 Az budes mit uroven 5 v obratnosti,zeleny orby.Pak se provadi stisknutim tlacitka Y . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 in game 4:34:59 :cheesygrin: moje hodnocení 7z10 ,kdyby tam bylo víc věcí co dělat tak by to bylo lepší :) a taky nemuseli uplně obšlehnout město z jedničky ..... A abych měl 5 lvl. skákání tak musím sebrat všech 500 orbů ? protože to se mi fakt nechce hledat a sbírat všechny .... btw.: souhlasim , chtělo by to cheaty :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Červenec 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2010 Je libo helikoptera? :) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Červenec 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2010 postava naboostovaná na všechno nejvíc až na řízení aut a jaksi tam už není co dělat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.