Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Crackdown 2

Negto

Recommended Posts

• Odpovědi 52
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jak říká Negto DLC to není ...... :roll:

A s tou novou generací konzolí , další bude nejdřív v roce 2015 .

to teda kecáš , někde sem četl že je uvedení nových konzolí plánováno na rok 2012 - 2013 ... a nevidím důvod proč by MS a Sony nemohly uvést Next geny a do roku 2015 podporovat vývojáře s tím aby se ještě na staré PS3 a Xbox 360 nevykašlaly ...podle mě budou nové konzole ohlášeny příští rok max E3 2012

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to teda kecáš , někde sem četl že je uvedení nových konzolí plánováno na rok 2012 - 2013 ... a nevidím důvod proč by MS a Sony nemohly uvést Next geny a do roku 2015 podporovat vývojáře s tím aby se ještě na staré PS3 a Xbox 360 nevykašlaly ...podle mě budou nové konzole ohlášeny příští rok max E3 2012

To já jsem zas někde četl ( myslím GP ) že MS uvede na trh novou generaci konzolí nejdříve v roce 2015 , ale to tom kdy bude uvedena další generace tenhle topic není ..... tak se omlouvám jestli jsem uvedl špatnou informaci .

Odkaz ke komentáři

To já jsem zas někde četl ( myslím GP ) že MS uvede na trh novou generaci konzolí nejdříve v roce 2015 , ale to tom kdy bude uvedena další generace tenhle topic není ..... tak se omlouvám jestli jsem uvedl špatnou informaci .
Jako nevím za co se omlouváš za svůj názor , to fakt nemusíš m, tahle informace kterou sem postnul taky není zatím officialně podložena , proto to jsou jenom dohady ... Třeba to výjde až v roce 2015 ale třeba i dřív :) nikdo neví jaký mají tyhle firmy marketingové plány ... jen sem napsal jakej můj názor na aaaato že by se konzole nové generace měly objevit až v roce 2015 ... nikomu ho však nevnucuju :D
Odkaz ke komentáři

Před chvílí padlo embargo na recenze Crackdown 2 a tak vám přinášíme letmý pohled na číselné verdikty zahraničních magazínů. Většinou jsou poměrně vysoké a tak relativně odpovídající. Dle závěrečných verdiktů ale většinou vyplývá, že pokud se vám líbil první díl, tak nemusíte nad druhým dílem váhat a jestliže nastupujte k této sérii čerstvě, tak vyzkoušejte demoverzi, jestli vám styl hry sedí a pak taktéž nemusíte váhat. Crackdown 2 vychází v pátek 9. července a to i v češtině. Hodnocení Destructoid berte s rezervou, občas mají neobvyklé názory.

PlanetXbox360 - 9/10

Gamespot - 7/10

IGN - 7,5/10

OXM - 8/10

DigitalSpy - 4/5

Bit-Tech - 6/10

Eurogamer - 8/10

Destructoid - 4,5/10

AusGamers - 78/100

OXGCN - 8,5/10

Kolika body by jste obodovali hru Vy ? :)

Odkaz ke komentáři

Tak první dil ma u mě 10 a ta dvojka Stěži 7 je to předělaná jednicka uplně stejna mapa a stejný budovy. Graficky to vypadá líp postava je taky pro mě hezčí ale ty ukoly jsou proti jedničce hruza.....hlavní ulohou celé hry je aktivovat 9 majáku.....děs.

Zlatí gengstři.Ze zombíkama je sranda ale moc dlouho mi to nevydrželo.

Odkaz ke komentáři

az budes mit ridicsky schopnosti na maximum.Coz da docela zabrat , ale jde to :) . Vsechny atributy mam na plno,sila,skoky apod.Az ted mi to prijde jako crackdown 2 a to uz nemam skoro co ve meste delat.Doporucuji ziskat atributy na maximum(docela dost casu).Pak uz to ma ten pravej říz.

Odkaz ke komentáři

Docela zklamání i když sem jedničku nehrál dvojka mi příjde maximalně stereotipní a jedinej ukol o co tam jde je aktivovat nějakých 9majáku ... to jsou jako všechny mise ve hře honit se za aktivací majáku a skakat po třechách ... nevídím v tom žádnej portencial a ani motivaci proč bych měl ve hře pokračovat dál ... Ten kdo již dohrál může mi říct jestli jsou tam i jiné mise jak Závod v autě na střechách ,

Odkaz ke komentáři

in game 4:34:59 :cheesygrin:

moje hodnocení 7z10 ,kdyby tam bylo víc věcí co dělat tak by to bylo lepší :)

a taky nemuseli uplně obšlehnout město z jedničky .....

A abych měl 5 lvl. skákání tak musím sebrat všech 500 orbů ? protože to se mi fakt nechce hledat a sbírat všechny ....

btw.: souhlasim , chtělo by to cheaty :cheesygrin:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu