brkatko Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Existuje nějaká hra,kterou by mohlo hrát více hráču na jednom NDS? Nějaká tahová strategie nebo tak něco? třeba Homam by k tomu byl ideální,ale ten na nds tuším není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Zkus VideoGamesHero ... sice to neni tvuj styl, ale jde hrat ve dvou hracich... jeden ovlada na sipkach, druhy pismenka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 vyzkouseno nemam, ale: worms, advance wars (az 4), age of empires, panzer tactics, a asi kdejaka turn-based strategie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasán Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 JJ jak rika K4relB davance wars dual strike. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterpeterli Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 všechny age of empires Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brkatko Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Wormsi jdou ve více hráčích na jednom ds? teda alespon u dvojky sem to tu nikde nenasel,nevim jak jednicka. Maximálně single-card hru,ale ne přímo na tahy na jednom ds - což jsem měl původně na mysli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Worms: Open Warfare 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brkatko Odesláno Září 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Jo sry. zmátlo mě ,že ta možnost není v kolonce multiplayer ,ale v custom game. dnes jsem to v těch wormsech našel. tak se omlouvám ,že jsem ti nevěřil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
penthaler Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Zkus jeste Dokapon Journey, je to tahova hra pro 1 az 4 hrace najednou. Prvky RPG a tak trochu to pripomina clovece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.