dragon810 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 čau nenašel by se někdo kdo by zahral firefight v Halo 3:ODST?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 já bych dal, Halo budu mít (snad) dneska, tak bysme mohli k večeru ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Já bych klidně dal, ale jestli zase budou kvůli tobě lagy a budeš předvádět to, co v Halo 3, tak raději ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Klidně.Včera jsem dohrál příběh(tuctová kravina).Tak teď můžu zkusit FF.Jinak to hned prodávám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Klidně bych se taky přidal. Zajímalo by mne jestli se do da hrat po netu i bez pozvani lidi, protože i kdyz jsem na live a mam open party, tak mě to k nikomu nehodi ani nikoho ke me. Dělám něco špatně? EDIT: Díky, to je docela dost skoda, kdyz to jde u hordy v GoW2, tak mi to prijde jako znacný mínus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2009 Klidně bych se taky přidal. Zajímalo by mne jestli se do da hrat po netu i bez pozvani lidi, protože i kdyz jsem na live a mam open party, tak mě to k nikomu nehodi ani nikoho ke me. Dělám něco špatně? Halo 3: ODST nemá matchmaking, takže nic neděláš špatně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Klidně bych se taky přidal. Zajímalo by mne jestli se do da hrat po netu i bez pozvani lidi, protože i kdyz jsem na live a mam open party, tak mě to k nikomu nehodi ani nikoho ke me. Dělám něco špatně?EDIT: Díky, to je docela dost skoda, kdyz to jde u hordy v GoW2, tak mi to prijde jako znacný mínus. Horda je zcela jistě lepší .Takže Halo asi půjde do světa.Přeci jen kluci z Epicu jsou na jiné úrovni.A to ani kluci z Bungie nedokážou kvalitně opisovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 ony jsou to hlavně jiné hry, takže halo a GOW bych nesrovnával :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 Po fiasku s GoW 2 mi ani nevadí, že tam není matchmaking. 10 minut hledat hráče, dohrajete první vlnu a 3 hráči leavnou a to nemá cenu už hrát, takže zase 10 minut čekat, než se další najdou. Takhle, když se kamarádi domluví, tak je to lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Říjen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2009 lol a v Gearsech se asi nemuzes domluvit s kamaradama a dat s nema Hordu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Po fiasku s GoW 2 mi ani nevadí, že tam není matchmaking. 10 minut hledat hráče, dohrajete první vlnu a 3 hráči leavnou a to nemá cenu už hrát, takže zase 10 minut čekat, než se další najdou. Takhle, když se kamarádi domluví, tak je to lepší Asi jsi dlouho nehrál,že? Rozhodně nečekáš 10 minut.(nebo máš nekvalitního providera).Ano někdy se odhlásí,ale někdy ne.Privátní hry jsou sice lepší,ale kdo má stále čas v určitou dobu,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2009 Já dám, ale ješte nemám LIVE, budu ho kupovat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.