Daxter Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Vím, že už na netu je několik webů s touto tématikou, ale nudil jsem se, tak jsem si také jeden udělal. Více o webu zde: http://filmstar.webnode.cz/ Web je stále ve vývoji a potřeboval bych například šikovného grafika k vytvoření hlavního banneru ( můžete si všimnout, že amatérské práce by bylo slabé označení pro tu hrůzu co tam teď mám ), dám za to 400crdts. Jinak, filmy budou stále přibývat, zatím je jich jen pár, neboť jsem web vytvořil před chvílí. A ještě dodatek, nemusíte mi psát, že je to amatérská práce, to vím sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Září 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Dobrej web, taky se někdy dívám na netu na filmy a je hodně široký výběr filmů bohužel polovina nejde nebo je strašná kvalita. Fotr je lotr mě potěšil:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2009 Dobrej web, taky se někdy dívám na netu na filmy a je hodně široký výběr filmů bohužel polovina nejde nebo je strašná kvalita. Fotr je lotr mě potěšil:cheesygrin: jj, já ty filmy vyšťourávám po celém internetu a házím tam jen ty, které jsou naprosto bez závad. Teď je jich tam pár, ale bude přibývat. HLASUJTE V ANketě a neostýchejte se využívat Shoutboard :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.