Liquid Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 takže nic...dal sem tam D2 a pořád to samé... není třeba něco nastavit v recovery nebo v VHS, hry mě valí normal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 nejde mi z 5.50GEN-B(full) prejit na B2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Než napíšeš takovouhle blbost, nebylo by špatné to trochu specifikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Můžu přejít s toho gen B na GEN -D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Funkce: Instalace 5.50 GEN-D z jakéhokoliv CFW od 3.71M33 a výše Jedině, pokud by jsi chtěl jít na D-2 tak musíš mít D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
belter1 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ok . dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 tak mohly u toho GEN-D2 opravit to aby se mohly spouštet novy nepatchnuty hry s okouřenym CPU....takhle to musim mit furt na default...taky vam nabíha ta červená obrazovka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 tak mohly u toho GEN-D2 opravit to aby se mohly spouštet novy nepatchnuty hry s okouřenym CPU....takhle to musim mit furt na default...taky vam nabíha ta červená obrazovka.... zajimave ze me na 333/166 GTA vali v pohode :dozey: Můžu přejít s toho gen B na GEN -D? pokud chces instalovat z GEN-B tak ti to na D nepujde. musis prni updatnout na B2 a pak na D... v B je nejaka chyba ze primo na D to proste nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 čau nejde mi v psp stale gen-D asi to je tim bodem 2 podle navodu či co..zkoušel jsem po rozbalení dávat do psp game, atd ale nejde mi to píše stále corrupted data Prosím o vaši radu dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 čau nejde mi v psp stale gen-D asi to je tim bodem 2 podle navodu či co..zkoušel jsem po rozbalení dávat do psp game, atd ale nejde mi to píše stále corrupted dataProsím o vaši radu dik máš to zkopírovat na kořen karty ... rozbal ten archiv a celej obash nakopíruj na začátek karty, hned jak to PSP otevřeš v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 jasně to už mám dole je složka XGEN-GEN-D, ale ted už to píše když najedu do game:there are no games. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 jasně to už mám dole je složka XGEN-GEN-D, ale ted už to píše když najedu do game:there are no games. Promin, nějak to nechápu :) musíš dělat chybu v kopírování ... Udělej to takhle, potom jen odpoj PSP a v menu skoč do GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majk Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ok, mám to tam jdu na to diik šlo to jak po másle i s tim d-b. Někdy mě ale brutálně vyp. a zap připojení usb kablik i td jsem zkousel zatim nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 zdravím, mam psp 2003, tam je napsano, ze na 2000 v3 to nemame ani zkouset, ale ja to pandorou flashle mam, tak ted nevim jestli to mam zkouset nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Jestli-že máš plnohodnotnej flash (flash pandorou) tak ti update půjde ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 zdravím, mam psp 2003, tam je napsano, ze na 2000 v3 to nemame ani zkouset, ale ja to pandorou flashle mam, tak ted nevim jestli to mam zkouset nebo ne? klidne si to tam dej.....to v3 je typ desky u novejch slimů.... zajimave ze me na 333/166 GTA vali v pohode :dozey: ale to gta mas patchnuty asi....na default to musí bejt nastavený jen u novejch nepatchnutej her,prostě když po spuštění hry naběhne ta červená obrazovka...(třeba wrestling 10) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Mne to delal Kony, a pandoru myslim daval :-)...ale ted se snazim najit to Gen_B2, nevis kde to najdu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Mne to delal Kony, a pandoru myslim daval :-)...ale ted se snazim najit to Gen_B2, nevis kde to najdu? ten b2 už tady asi nebude ke stažení stahní ten XGEN Updater z první stranky na GEN-D a pak dej D2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ajo, tak jo, ale pude to? prej to B ma nejaky chyby, a to B2 to ma opravit a to D jde jenom na opravenym Becku...ja jen abych to treba nebricknul nebo tak nejak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Udělej update na 5.50GEN-D a poté na D-2, pokud budeš dělat vše podle návodu, brick nehrozí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ok du nato, diky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 ...gen-D uz mam nainstalovany, ale kdyz chcu spusit gen-D2, tak to napise corrupted data, zkousel sem to nakopirovat kamkoliv, ale furt to nejde, nevite co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 Zkus to znova stáhnout/nakopírovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 jo, uz u toho usinam, zitra se na to podivam znova, zatim diky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2009 kdyz to nakopirujes na koren karty, tak ti to musi jet. jedine kdyz by ti to nejelo bude tehdy, kdyz mas oficial FW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.