Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

tak vse se povedlo celkem jednoduche akorat zvuk je divny de az po tom co pridam nebo uberu tak de sliset pokazde co zapnu psp nebo kdyz najede hra ze zacatku divne no ale hlavne ze to jede

oprava zvuk je uplně v řiti de to jen uplně nahlas nebo vubec nechapu to

dalsi oprava zvuk odesel uplně tak ted nevim uz vubec pls poradte

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak vse se povedlo celkem jednoduche akorat zvuk je divny de az po tom co pridam nebo uberu tak de sliset pokazde co zapnu psp nebo kdyz najede hra ze zacatku divne no ale hlavne ze to jede

oprava zvuk je uplně v řiti de to jen uplně nahlas nebo vubec nechapu to

dalsi oprava zvuk odesel uplně tak ted nevim uz vubec pls poradte

ví teda někdo co s tím?

Odkaz ke komentáři

ví teda někdo co s tím?

jedine co muzes udelat je restartnout PSP... pak vetsinou zvuk naskoci. sem tam mi to taky udela

Mám otázku jsou na CFW 5.50 GEN-D2 nejaké chyby oproti GEN-B2....abych neupdatoval a pak nelitoval toho že něco nejde....děkuji za každou odpověď

D2 ma daleko min chyb nez B2... takze asi tak

Odkaz ke komentáři

jedine co muzes udelat je restartnout PSP... pak vetsinou zvuk naskoci. sem tam mi to taky udela

restart nepomaha,zvuk je uplně pryč sem tam se objevi ale pokažde co vypnu a zapnu psp tak se ztrati a tak po hodině de zas slišet no nechapu to

ale chyba je rozhodně v 5.50 gen d2 předtim mi to absolutně žadnou chybu nedělalo

Odkaz ke komentáři

Zdarec hej mam to D uz asi tyden nebo ja nwm....a vsechno v pohode jenom mam mali problem s psx hrama....hry ktery se mi na GEN B nesekali(ty psx hry ostatni jede np)se ted nwm proc sekaj...mam neco udelat n nastaveni?nebo ja nwm nebo se mam vratit zpet na GEN B a aby se mi to nesekalo?a kdyz se mam teda vratit tak jak?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu