ice22222 Odesláno Říjen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2009 najdi si na foru update na 5.00M33 a pak udelej update podle tohoto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 tak vse se povedlo celkem jednoduche akorat zvuk je divny de az po tom co pridam nebo uberu tak de sliset pokazde co zapnu psp nebo kdyz najede hra ze zacatku divne no ale hlavne ze to jede oprava zvuk je uplně v řiti de to jen uplně nahlas nebo vubec nechapu to dalsi oprava zvuk odesel uplně tak ted nevim uz vubec pls poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 mam dotaz když použiju to XGEN PANDORA MS tak to druhy PSP do flashuju bude mit 5.50GEN ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 mam dotaz když použiju to XGEN PANDORA MS tak to druhy PSP do flashuju bude mit 5.50GEN ?? Ano bude mít 5.50GEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 jo a este tento update potřebuje jako každej 80% aspon baterie ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 jo a este tento update potřebuje jako každej 80% aspon baterie ?? Jako nemusí ... ale nedoporučuji prostě nejlépe je mít nabitou baterii na full...jistota je jistota...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 zas dík moc ja totiž měl 30% tak jsem se jen ptal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZmatesCZ Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Když jsem provedl update na 5.50 tak pomocí VSH menu v PSP mohu vytvořit PB? a zpátky ji dát na normal Baterry? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 Když jsem provedl update na 5.50 tak pomocí VSH menu v PSP mohu vytvořit PB? a zpátky ji dát na normal Baterry? Díky Ano pomocí VSH Menu můžeš vytvořit PB a zase z5...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 teoreticky ano, pokud to tvoje deska podporuje (pokud podporuje vytvareni pandory) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZmatesCZ Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 ano je to FATkove PSP takze si ji mohu vytvorit a normalne pouzivat PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamster Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 ano je to FATkove PSP takze si ji mohu vytvorit a normalne pouzivat PSP? Vytvořit si ji můžeš ,ale při zapínání budeš mít černou obrazovku používá se k Flash či Unbrick PSP jinak řečeno ti to bude bootovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 cernou obrazovku budes mit jen tehdy, pokud si z timemachine nenainstalujes multiboot. ipokud si to tam nainstalujes, tak muzes i pandoru pouzivat jako normalni baterku (viz tutorialy DCV8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZmatesCZ Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 takže pokud budu postupovat podle http://console-forum.net/showthread.php?t=11173 a nastavím si pro boot z PB třeba L tak se mi psp normálně načte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2009 ano. staci ti dojit k bod ze si nakopirujes timemachine, zpustis v nem tu instalaci multibootu a to je vse... na L uz to nastavovat nemusis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 tak vse se povedlo celkem jednoduche akorat zvuk je divny de az po tom co pridam nebo uberu tak de sliset pokazde co zapnu psp nebo kdyz najede hra ze zacatku divne no ale hlavne ze to jedeoprava zvuk je uplně v řiti de to jen uplně nahlas nebo vubec nechapu to dalsi oprava zvuk odesel uplně tak ted nevim uz vubec pls poradte ví teda někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 Mám otázku jsou na CFW 5.50 GEN-D2 nejaké chyby oproti GEN-B2....abych neupdatoval a pak nelitoval toho že něco nejde....děkuji za každou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 ví teda někdo co s tím? jedine co muzes udelat je restartnout PSP... pak vetsinou zvuk naskoci. sem tam mi to taky udela Mám otázku jsou na CFW 5.50 GEN-D2 nejaké chyby oproti GEN-B2....abych neupdatoval a pak nelitoval toho že něco nejde....děkuji za každou odpověď D2 ma daleko min chyb nez B2... takze asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 jedine co muzes udelat je restartnout PSP... pak vetsinou zvuk naskoci. sem tam mi to taky udela restart nepomaha,zvuk je uplně pryč sem tam se objevi ale pokažde co vypnu a zapnu psp tak se ztrati a tak po hodině de zas slišet no nechapu to ale chyba je rozhodně v 5.50 gen d2 předtim mi to absolutně žadnou chybu nedělalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Říjen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2009 tak me to udela sem tam ze se to ztrati, ale staci mi vypnout hru a restartnout psp (ne jen do sleep modu coz bude asi tvuj problem!) a jak naskoci, tak to jede v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jersey Jazz Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 no vim co mas na mysli psp uz mam nejaky patek ale tohle mi dela poprve a normal sem to vypinal i baterku sem nechal mimo aby to vyhodilo cas a tak ale furt nic zvuk prostě blbne nevim cim to muze byt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Říjen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2009 Zdarec hej mam to D uz asi tyden nebo ja nwm....a vsechno v pohode jenom mam mali problem s psx hrama....hry ktery se mi na GEN B nesekali(ty psx hry ostatni jede np)se ted nwm proc sekaj...mam neco udelat n nastaveni?nebo ja nwm nebo se mam vratit zpet na GEN B a aby se mi to nesekalo?a kdyz se mam teda vratit tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goli Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 hele a kdyz mam psp 5.50 gen-b tak to muzu normalne udelat ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 30, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Co udělat ? Update na 5.50GEN-D2 ? Nejdříve na 5.50GEN-D a poté 5.50GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 ano můžeš...... EDIT: byl si rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.