Pistacie Odesláno Říjen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2009 Hej pls jak to mam hodit zpatky z D2 na 5.50 gen B?protoze na tomhle se mi nak jebou psx hry.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2009 jo můžeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Listopad 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2009 Hej pls jak to mam hodit zpatky z D2 na 5.50 gen B?protoze na tomhle se mi nak jebou psx hry.... Použij POPSloader pluing a jede vše bez problémů aspoň mě..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlik Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zdarec, mam problem mel jsem v pspcku do ted FW 3.90 a ted se mi stavalo ze mi nesli nejake hry. Prehral jsem si v nem FW na 5.50gen-d full a ted mam problem ze uz mi nejdou vubec zadne. dokazete mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zkus si nastavit ve VHS clock GAME - default iso umd driver - M33 pak ti to pojede zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlik Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zkus si nastavit ve VHS clock GAME - default iso umd driver - M33 pak ti to pojede zase promin nevim co je VHS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 V menu daj SELECT .. Keď si to nič neuorbí , choď do Recovery menu ( pri zapínaní drž R ) , tam daj configuration a vSH Menu daj na VSH Menu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zmackni tlacitko select... pokud se ti nic nezobrazi, di na prvni stranku a pokracuj podle navodu XGEN Updater v4 - instal 5.50GEN-D od bodu 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pytlik Odesláno Listopad 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2009 zmackni tlacitko select... pokud se ti nic nezobrazi, di na prvni stranku a pokracuj podle navodu XGEN Updater v4 - instal 5.50GEN-D od bodu 6. myslel jsem si ze je to to tlacitko select ale to mi prave taky uz nic neukazuje. jdu tedy udelat ten XGEN Panove moc diky, problem vyresen a ja myslel ze je to v p..... Diky moc uz jsem klidnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Pls muzu hodit 5.50GEN-D z CFW 5.50 GEN-B ? je to možné? jde mi jen o to, zda-li muzu preskocit instalaci GEN-C bez bricku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 Pls muzu hodit 5.50GEN-D z CFW 5.50 GEN-B ? je to možné? jde mi jen o to, zda-li muzu preskocit instalaci GEN-C bez bricku Áno , môžeš , potvrdené mnou :D Potom môžeš samozrejme na D2 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 hosi mam problem extrahoval sem to na root karty spustil a ... porad cerna obrazovka ale zelene svetilko sviti. co s tim ?? PSP 1003 , GEN 5.50 B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jenom,může mi někdo vysvětlit to restartování?.....formátovat flash 1 nemusim že ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 kdyz to vypnu a zapnu tak je to vse ok se spusti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Listopad 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2009 jenom,může mi někdo vysvětlit to restartování?.....formátovat flash 1 nemusim že ne? Nie , ani ja som neformátoval a funguje :) kdyz to vypnu a zapnu tak je to vse ok se spusti... Toto nie je ChickHEN :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 to vim taky :roll: mam tam GEN 5.50 B full mam PSP 1003 a kdyz to extrahuju na root karty tak mam v game - memory stick pouze update 5.50 GEN D a kdyz to spustim tak jen cerna obrazovka a kdyz to vypnu zapnu tak je to porad GEN B proste je to jakesi vadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 pokud nemas B2, tak prvni doupdatni na B2 a pak teprve delej update na D a D2... to je ten problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 mam stejnej problém.....kde pls je ten update na B2,nemůžu to tu najít...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 mam stejnej problém.....kde pls je ten update na B2,nemůžu to tu najít...? navod na B2 pridan na prvni stranku by ice22222: neodkazujte prosim na konkurencni servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Já jel z GEN-B (Full) rovnou na GEN-D a pak GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 Já jel z GEN-B (Full) rovnou na GEN-D a pak GEN-D2 No a jak jinak ? :lol: Kromě GEN-B to jinak nejde, vždy musíš na D a poté D2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hilf Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 kdyz sem updatoval na B2 tak to ukazalo cosi working pak done a pak to najelo do menu a mam porad B ani restart ani znovu nainstalovani nepomohlo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 7, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 B2 neinstaluj ... udělej update na GEN-D a poté GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 kdyz sem updatoval na B2 tak to ukazalo cosi working pak done a pak to najelo do menu a mam porad B ani restart ani znovu nainstalovani nepomohlo ... U update B2 se pise stale GEN-B a je to v poradku. Ackoliv mas B2, tak to v system information neuvidis :) Takze pokud to napsalo done (= hotovo), tak to neres :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2009 update na B2 pridan zpet do navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.