charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Jo můžeš.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawaxa Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Čautě. Mám jednou flashnuté psp přes pandoru a později po udatu na owf jsem to udělal přes chickenhen na 5.00 M33-6. Mám desku TA-85. Můžu to tedy udělat tím druhým způsobem uvedeným na začátku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Má mto pecka... a včil možu hrát hry když si stahnu z torrentu múže tam být napsáno že [uSA]bo mám stahovat jen ty [EUR] verze?...:thanks: a v ADVANCED mam dat TOOGLE USB(FLASH0,1,2,3) na Enabled? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Čautě. Mám jednou flashnuté psp přes pandoru a později po udatu na owf jsem to udělal přes chickenhen na 5.00 M33-6. Mám desku TA-85. Můžu to tedy udělat tím druhým způsobem uvedeným na začátku? jo můžeš tim druhym způsoben -> na 5.50 GEN-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Jo a ešte teraz ked si zapnem hru tak mi to vyhodí THE GAME COULD NOT BE STARTED prečo?... musím ju tam znovu nahodit či niečo som pokazil?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ve VHS si musíš změnit UMD ISO MODE na M33 ;) EDIT: a updatoval jsi pak na D2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 ve VHS si musíš změnit driver na M33 ;)EDIT: a updatoval jsi pak na D2? Nato D2 ne to musim aj to D2 :blink2: A naco si mam zmenit CPU CLOCK XMB a CLOCK GAME. Mam na obidvoch Default. Thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 nech to na default je to nejlepčí, ale kdybys to chtěl změnit tak to dej na 333/166 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Listopad 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 Ahoj mám PSP FAT s CFW 5.00 M33-6. Chtěl bych GEN D2. Musím ověřovat flashnutou desku, když už mám CFW nebo můžu rovnou provézt Flash na GEN D a pak na GEN D2. A ještě jedna věc - M33 už pokračovat nebude s CFW?? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 20, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2009 1. Nemusíš, můžeš jít rovnou na update 2. M33 se nijak nežene, uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Předem se omlouvám za určitě trapnou otázku, ale jedno PSP FAT mám v šuplíku a opravdu dlouho jsem ho nevytáhl. Důkazem budiž že v něm mám Custom firmware 3.40 OE-A. Co jsem tak tady z těch návodů pochopil, tak prvně musím asi na 3.71M33 a poté až tady na ten 5.50GEN-D2? Prosím o pochopení. Já stařec tady mezi vámi to mám složitější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Předem se omlouvám za určitě trapnou otázku, ale jedno PSP FAT mám v šuplíku a opravdu dlouho jsem ho nevytáhl. Důkazem budiž že v něm mám Custom firmware 3.40 OE-A. Co jsem tak tady z těch návodů pochopil, tak prvně musím asi na 3.71M33 a poté až tady na ten 5.50GEN-D2? Prosím o pochopení. Já stařec tady mezi vámi to mám složitější. po tom 3.71 M33 si hod 5.00 M33-6 a pak na D pres quick updater a pak D2 pres normal update Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Listopad 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 No díky. Jen se ujišťuji, ať něco náhodou nepokazím. Ale vypadá to podle těch návodů, že by to všechno mělo jít. Tak zítra se do toho všeho pustím. Ještě jsem našel, že na 3.71 jde jít jen z 3.52 a výše. Takže ještě jeden krok. Ale to by neměl být problém. Moc díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 21, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2009 Nejdřív 3.52M33-4 poté 5.00M33 pak 5.50GEN-D a nakonec 5.50GEN-D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Čus,pokud to tu už je,tak se omlouvám,nemám čas to pročítat,jen se chci zeptat...když budu mít 5.50 GEN-D,jak se pak můžu vrátit na 5.00 M33-6?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 v tutorialech si najdi recovery flasher... pomoci neho si pak muzes 5.00M33 nahrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Zdravím, prosim Vás když mám FW 5,90 gem-b. Pujde mi to ešte dat na 5.50 D2???:bash: Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Zdravím, prosim Vás když mám FW 5,90 gem-b. Pujde mi to ešte dat na 5.50 D2???:bash: Dikes lol, epic fail. je to 5.50 GEN-B :dozey: a nejde to, musis tam pres quick updater dat GEN-D a pak pres update D2.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 vsak navod je tady na prvni strane, tak proc si ho neprectes a neudelas update podle neho? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 lol, epic fail. je to 5.50 GEN-B :dozey: a nejde to, musis tam pres quick updater dat GEN-D a pak pres update D2..ice22222:vsak navod je tady na prvni strane, tak proc si ho neprectes a neudelas update podle neho? No jo dik ale já s PSP vúbec nerobim haluze mne to šecko robil kámoš takže já sa navšecko pýtam aby sem si to zbytečne nedojebal. A ešte kebych vedel jak to spravit cez ten QUICK UPDATER GEN-D či co to? šak to proste nainstalujem D a pak D2 ne? to myslíš? :idea::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 jo presne tak to udelas. prvni D a pak D2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Prosim Vás, já ked instalujem 5.50 Gen-D tak mi to vypisuje "ANow load all modules from updater" a predtým sa ešte hodilo "PSP 2000 Detected" nevíte co stím? :bash: Dikes (neni to už moje ale kámošove, na mojem to šlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Nejdříve bych rád poděkoval za stručný a přehledný návod. Měl bych jeden dotaz na B mi fungoval přístup na PSN a u D2 mi už nejde. Mám PSP FAT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 protoze je to zablokovany... pokud chces PSN, musis si tam dat OFW 6.10 nebo jaky na to funguje... ale rozluc se s iso hrama..::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fiset Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 Prosim Vás, já ked instalujem 5.50 Gen-D tak mi to vypisuje "ANow load all modules from updater" a predtým sa ešte hodilo "PSP 2000 Detected" nevíte co stím? Dikes (neni to už moje ale kámošove, na mojem to šlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.