Flea Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 hele mam psp 3004 system 5.03 Gen-B tak nato mam dat gen-b2 a pak gen-d? nějak to nechapu :D protože je tam napsane neco stou deskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 ty jdes pres chickhen, tebe se tento navod vubec netyka... tykal by se te, pokud by jsi mel psp s flashnutelnou deskou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flea Odesláno Listopad 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2009 ty jdes pres chickhen, tebe se tento navod vubec netyka... tykal by se te, pokud by jsi mel psp s flashnutelnou deskou... ok diky :wohow::bash::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Zdar jsem laik, mám PSP CFW 5.50 GEN A, má smysl přecházet na GEN D? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Vždy se vyplatí updatovat, opravuje bugy a má vychytávky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Jaké vychytávky? Co to jsou bugy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 vychytávky pod pojmem funkce a bugy jsou chyby, že něco nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
goz Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 hele jsem lama psp mám dva dny, tak proto se ptám tak hloupě :cheesygrin: Lze někde vyčíst o jaké funkce si to vylepším? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
6y4ever Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 Jaké to má lepší funkce naproti předchozí verzi? je to na první stránce tohoto topicu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krkrkrtek Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 caw mam psp 1004, TA-082 a 3.90 m33-3 dal sem to tam, spustil, dal instalovat ale po chvílly se mi to zaseklo na "now load all modules from UPDATER" chvilku to tam bylo a pak se vyplo PSP normálně sem ho zas zapnul a mam tam pořád 3.90 m33-3 zkoušel sem to ještě několikrát ale pokaždý se stalo uplně to samí pls nevíte někdo co stim? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 prvni si updatni na 5.00M33 a pak pouzij tady ten navod. melo by ti to pomoct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krkrkrtek Odesláno Listopad 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2009 ok... zkusim zatim dík ..ozvu se edit: jj běží to díky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pluhín Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ahoj. Můžu to nahrát na můj FW 3.90 M33-2 a pokud jo ,tak to chápu tak ,že od bodu 2. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Listopad 29, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Ano, podle bodu 2 a pak můžeš i bod 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StAfo0 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 Lidi prosím Vás poraďte mi...hodím to na PSP,spustím a jak se to načítá respektive jak je na obrazovce loading SONY updates(nebo tak nějak tak se to vypne...jakto?)a když to chci znovu překopírovat do PSP tak se PSP při kopírování odpojí...Děkuji za rady Uz jsem si poradil :D jinak díky za rady :D:D bylo jich hafo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 nechapu jak si muzes za 40minut stezovat ze tu bylo hafo rad... si myslis ze tu kazdej sedi nad klavesnici a ceka jak nekomu hned poradi behem 5sekund ? premyslej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 ja mám 5.50-D2 a chtěl bych se zeptat co je tim mysleno hodin na kořen karty?prosim poradte mi kam to mám hodit?a mám tam tu složku hodit celou do psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 kořen karty je hned to, jak se ti otevre karta... mas to tam ve vysvetlivkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 dik a tu složku tam mám hodit celou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 vse co je v archivu... to znamena ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 mužu se ještě pls zeptat kde mám zapnout ten XGEN INSTALER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 v Game...na kartě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 hodit ho mas do game na karte, ale spustit ho musis jako hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jako v psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Jo,v PSP...to co rozbalíš hodíš do složky GAME na kartě,pak si najedeš na GAME v menu a spustíš ten Installer,co je na kartě...je to tak těžký? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.