dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a kde je ta složka game? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 kdyz otevres psp v pc tak je tam slozka psp a v ni ma bejt slozka game, omg :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 aha ja to hledal v psp diky ti moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 mě se to zeptalo v jakým to mám otevřít souboru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 TY WOE!!! TO NEMÁŠ OTEVÍRAT V PC,ALE V TOM PSP!!! sry za caps,ale jinak to fakt nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 to mi neva ale já v psp nemám žádnou složku game a ten Typan cz mi to taky řek že to mám otevřít v pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Ok...krok po kroku... 1.připojíš si PSP k PC... 2.Otevřeš si v PC PSP,najedeš do PSP-GAME a tam nakopíruješ rozbalený to,co jsi stáhl... 3.ODPOJÍŠ PSP OD PC 4.V PSP menu si najedeš na GAME(tam jak bývá UMD ikonka,savy apod.) 5.Sjedeš na to nejspodnější a otevřeš 6.Tam bude ten Installer...a ten spustíš,na PSP,ne na PC... CHÁPEŠ TO? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 ty vole do pc to mas nakopirovat, jen sem opravoval tu radu prede mnou, otevrit to mas v psp vole... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 aha diky moc hoši zkusim to a ozvu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 už to mám nakopírovaný a běvila jse mi tam nějaká složka corrupted data ale když nato kliknu napíšemi to THIS GAME CANNOTBE STARTED.THE DATA IS CORRUPTED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 Nakopíroval jsi to do PSP>GAME? btw,používej EDIT... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 naštval jsem se a nakopíroval jsem to do všech a stejně to nefaka:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 A co tam máš teď za cfw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 ted tam mám 5.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 fajn,dáváš to do té složky GAME tu složku,které se ti objeví po rozbalení archivu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jako obrázek složky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 jo,tu složku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 v psp se mi objeví takový průhledný okýnko a uprostřed takovej černobýlej blesk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 kdyz to pustis ? a je v nem neco napsanyho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 v psp se mi objeví takový průhledný okýnko a uprostřed takovej černobýlej blesk a potom se to jako sekne? nebo když dáš HOME tak z toho můžeš vyjet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 ne je to jakdyby hra která nejde spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2009 a pise ti to neco ? a dal si to do spravnejch slozek pod spravnym nazvem (v pc) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 jo dal přesně tam jak ste mi řekli. píšemito:THIS GAME CANNOTBE STARTED.THE DATA IS CORRUPTED Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 tak to stáhni znovu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 to už sem udělal nejspíš 10x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.