ferniii Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Tak asi stále děláš něco blbě...Fakt nevím,čím by to mohlo bejt...jedině,že bys neměl cfw:-D Ale to je blbost;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 taky nevim.vždycky to dám do psp pak ho zabnu najedu do her a tam takovy obdelnik a uprostřed blesk :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Hele,nestahuješ náhodou update na GEN-D2?Musíš prvně update na GEN-D a až potom na GEN-D2...to je asi tak poslední,co mě napadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 vysvětlíš mi to korok po kroku jak sto udělal předtím pls ten 5.50gen-D atd. jak to mám udělat uplně přesně?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Takže(doufám,že máš na svém PSP cfw 5.00 M33-6,to zjistíš v System Information) za 1. Stáhneš si tento soubor : http://console-forum.net/showthread.php?t=67953 , musíš stáhnout ten,co je u dvojky, XGEN Updater v4 - instalace 5.50GEN-D za 2. Stáhnutý soubor rozbalíš za 3. Připojíš PSP k PC a najedeš do PSP a pak GAME za 4. Zkopíruj tam tu složku,co jsi rozbalil za 5. Odpoj PSP od PC a připoj ho na nabíječku(radši...) za 6. V menu PSP najeď na GAME,Memory Stick a spusť XGEN Update za 7. Spusť a dej instalovat 5.50 GEN-D za 8. Až tě to vyzve k restartu,tak ho restartuj ( to PSP samozřejmě) za 9. Až se PSP vypne,tak drž při zapínání tlačítko R,aby jsi se dostal do Recovery Menu za 10. V něm vyber CONFIGURATION,pak Use VSH Menu a jeho nastavení změň na VSHMENU za 11. V menu PSP zmáčkni select a ve VSH menu nastav UMD ISO na M33 Snad jsi to takhle už pochopil,líp ti to nevysvětlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 v psp mám CFW 5.00 M33-4 vadí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 nevim ale update na 5.00 m33-6 není problém stačí když máš wi-fi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 a jak to mám update? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Ptal jsem se na chatboxu,vadí to...z M33-4 ti to nepůjde...musíš tam dostat prvně M33-6 a pak už ti to půjde...sežeň si flashera ve svým okolí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ale já to mám flashly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Aby ti tam dal tu M33-6...upřímně celkem pochybuju,že si ji tam dáš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 tady to si stáhni a dej do psp http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/files/500m33_6.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 kam to mám dát do psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ms0/psp/game Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 a až to tam dám co mám dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 pustit to v psp a udělat update je to tam co máš hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 dal jsem to tam a nic se mi neobjevilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2008100023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 Zkus to rozbalit...omg... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=36716 -návod jestli si s tím neporádíš tak seš uplněj maňas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 když to chci rozbalit háže mi to chybi.nevíš co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 ztáhnout znova a nebo? odkad si? máš icq poslimiho a bude to rychlejší edit sry za double post Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 208-930-889 jmenuju se dessperadoss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dessperadoss Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 stáhl jsem si do psp 5.00 M33-6 a když to to spustit tak mi to napíše THIS UPDATE OR A HIGHER NOE WAS ALREADY APPLIED nevíte někdo co stim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2009 tak to asi neumíš anglicky... :? Když dáš settings-system setting-system information v PSP co tam máš? BTW:a kolik ti je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.