Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

CFW 5.50GEN-D3 + 5.50 prometheus v2 - kompletni navod co delat

Zinglbee

Recommended Posts

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sry jestli sem nekomu napsal odpoved ke komentari ale jeste se tu neviznam tolik :D ted jsem koukal na ty navody FW d3 b-2 atd.. mel sem 5:50 gen-b a udelal sem si podle navodu tu b-2 a tam byl komentar nini pokracujte v FW gen-d3 tam tez jedu podle navodu akorat kdyz stahnu potrbny soubor a mam ho nahrat na root karty tak se mi v game neobevi tak sem si rikal jestli nepotrbuju gen-d na tu d3 ale to se mi tam taky neukazalo nevite vcem delam nahodou chybu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A keď pripojíš psp k pc , máš tam tie hry ?

Keď hej , tak si ich zálohuj a naformátuj kartu ..

Hry se v pc zobrazej. Myslel sem že naformátovat kartu , díky. :bash:

nainstaloval sis OFW misto CFW... zkontroluj si jaky mas software v SYSTEM > SYSTEM SETTINGS > SYSTEM VERSION (nebo INFO - nevim presne...)

pokud tam za cislem FW nemas zadne oznaceni, mas na 100% original FW

Ne zas až tak s psp umim:D .

Odkaz ke komentáři

Hry se v pc zobrazej. Myslel sem že naformátovat kartu , díky. :bash:

Ne zas až tak s psp umim:D .

proto sem ti psal co presne mas v menu psp najit... ;-)

tak GEN-D3 nic moc teda MTX nejde a Avatar se mi po nejaky dobe hraní seknul a vyplo se psp.....

to bude spis chyba uzivatele nez CFW, protoze to dost dlouho testovali...

Odkaz ke komentáři

podle toho sem to prave ukousel ale mel sem tam problem ze jakmile si tam stahnu do toho psp tu d3 v game--->memory.. se mi proste neobevi nic zkousel sem format karty atd..

Todle se tu uz par lidem taky stalo...Bohuzel ja ti o tomdle nic nereknu, sam mam jen 5.03 gen-B a gen-C v nejbizsi dobe nechci... podle tech problemu co je u 5.50 GEN-D3 tak si myslim ze je jen otazka casu kdy se nakej problem najde i na Gen-C

Odkaz ke komentáři

omg problem vzdycky je... ale ted to testovali temer 14 dnu a neudelali zadne ukvapene vydani... kdo nema posledni soft je blazen a je zbytecne aby mel na psp CFW, protoze proste nevyuzije vsechno co muze

Tak ja zatim vsechny hry co jsem chtel tak jsem rozjel na 5.03 GEN-B...Mozna pokud by vysla nejaka dobra hra ktera by potrebovala GEN-C a ja po ni dost touzil tak pak bych si to updatl, ale jinak se mi do toho moc nechce...:?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu