ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 aktualizace na GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korpy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 cau hele me se vzdy to psp vypnulo kdyz sem to instaloval ale kdyz sem vypnul vsechny pluginy tak uz to nastesti jde... :) ale ze zacatku sem se docela lekl... xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BULIT1468624329 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tam mam psp s 5.50GEN-D3 uvidime co to vlastě zlepšuje?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Mely by jit "6.10" hry. Ale zkousel jsem novy MX vs. ATV, a to neslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Avatar jde. Ale MX vs. ATV nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Sry jestli sem nekomu napsal odpoved ke komentari ale jeste se tu neviznam tolik :D ted jsem koukal na ty navody FW d3 b-2 atd.. mel sem 5:50 gen-b a udelal sem si podle navodu tu b-2 a tam byl komentar nini pokracujte v FW gen-d3 tam tez jedu podle navodu akorat kdyz stahnu potrbny soubor a mam ho nahrat na root karty tak se mi v game neobevi tak sem si rikal jestli nepotrbuju gen-d na tu d3 ale to se mi tam taky neukazalo nevite vcem delam nahodou chybu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dahakere Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Hahahaaaaa...... Takhle to dopada kdyz se nekdo neodhlasi :D brekeke Edit: Sorry kamoš mě vzal iphona. Prosim o smazani a znova se omlouvam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 dava moznost spusteni her ktere jedou jen pro 6.10... ty hry nesly spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tak jo nainstaloval sem si novej gen ale nezobrazí se mi v psp žádný hry nevíte někdo náhodou co s tim ?? pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 A keď pripojíš psp k pc , máš tam tie hry ? Keď hej , tak si ich zálohuj a naformátuj kartu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 nainstaloval sis OFW misto CFW... zkontroluj si jaky mas software v SYSTEM > SYSTEM SETTINGS > SYSTEM VERSION (nebo INFO - nevim presne...) pokud tam za cislem FW nemas zadne oznaceni, mas na 100% original FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvojta Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 A keď pripojíš psp k pc , máš tam tie hry ?Keď hej , tak si ich zálohuj a naformátuj kartu .. Hry se v pc zobrazej. Myslel sem že naformátovat kartu , díky. :bash: nainstaloval sis OFW misto CFW... zkontroluj si jaky mas software v SYSTEM > SYSTEM SETTINGS > SYSTEM VERSION (nebo INFO - nevim presne...)pokud tam za cislem FW nemas zadne oznaceni, mas na 100% original FW Ne zas až tak s psp umim:D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 tak GEN-D3 nic moc teda MTX nejde a Avatar se mi po nejaky dobe hraní seknul a vyplo se psp..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Hry se v pc zobrazej. Myslel sem že naformátovat kartu , díky. :bash:Ne zas až tak s psp umim:D . proto sem ti psal co presne mas v menu psp najit... ;-) tak GEN-D3 nic moc teda MTX nejde a Avatar se mi po nejaky dobe hraní seknul a vyplo se psp..... to bude spis chyba uzivatele nez CFW, protoze to dost dlouho testovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Prosim jde kdyz mam 5.50 gen-b2 hodit na to d3 ?? aspon prosim jake pozdavaky na to musim mit jestli tam hodit jeste jinet FW nebo tak prosim moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 S GEN-5.50-D3 se mi obcas Fatko resetuje pri nacitani hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 Prosim jde kdyz mam 5.50 gen-b2 hodit na to d3 ?? aspon prosim jake pozdavaky na to musim mit jestli tam hodit jeste jinet FW nebo tak prosim moc... Celej navod mas v 1. prispevku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrom Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 podle toho sem to prave ukousel ale mel sem tam problem ze jakmile si tam stahnu do toho psp tu d3 v game--->memory.. se mi proste neobevi nic zkousel sem format karty atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 psal sem ti PM ne? tak si ju precti co mas delat... pokud to nakopirujes tam kam je psane, tak ti to jet musi! je to tvojima rukama ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 podle toho sem to prave ukousel ale mel sem tam problem ze jakmile si tam stahnu do toho psp tu d3 v game--->memory.. se mi proste neobevi nic zkousel sem format karty atd.. Todle se tu uz par lidem taky stalo...Bohuzel ja ti o tomdle nic nereknu, sam mam jen 5.03 gen-B a gen-C v nejbizsi dobe nechci... podle tech problemu co je u 5.50 GEN-D3 tak si myslim ze je jen otazka casu kdy se nakej problem najde i na Gen-C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 omg problem vzdycky je... ale ted to testovali temer 14 dnu a neudelali zadne ukvapene vydani... kdo nema posledni soft je blazen a je zbytecne aby mel na psp CFW, protoze proste nevyuzije vsechno co muze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 omg problem vzdycky je... ale ted to testovali temer 14 dnu a neudelali zadne ukvapene vydani... kdo nema posledni soft je blazen a je zbytecne aby mel na psp CFW, protoze proste nevyuzije vsechno co muze Tak ja zatim vsechny hry co jsem chtel tak jsem rozjel na 5.03 GEN-B...Mozna pokud by vysla nejaka dobra hra ktera by potrebovala GEN-C a ja po ni dost touzil tak pak bych si to updatl, ale jinak se mi do toho moc nechce...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slada Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 pls poraďte mám gen-D2 a když si chci změnit na gen-D3 tak se mi to normál ukáže u her spustim to ale když se to má pak instalovat tak se to prostě vypne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 vypni vsechny pluginy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bola Odesláno Prosinec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2009 mě na tom gen D3 stejne ten Avatar kvuli kteremu sem se na to tesil nejede.. vypne mě to psp když dam start mision :idea: dělá vam to někomu taky? a jestli ne tak co mate za versi iso hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.